I,P : PC komponenty
I,P : PC komponenty
Ahojte, predám tieto komponenty :
1, základnú dosku : Gigabyte MA790FXT-UD5P , príslušenstvo kompletné. + win 7 home premium OEM 32 bit ktorý bol kupovaný spolu s touto doskou.
2, procesor : AMD athhlon II X4 635 - má jeden vylomený PIN konektor, v kancelárskom pc šiel aj tak. Pridám aj box chladič.
3, grafická karta : R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition/OC - iba karta
4, zdroj : Enermax Liberty ELT500AWT modulárny, s kompletným príslušenstvom
5, harddisk : Samsung 500gb HD502HI
6, DVD napaľovačka Samsung SH-S182
7, skrinka coolermaster elite asi 300, nemá 1 kryt na DVD mechaniku , a má vylomené tlačítko štartu. Ale zapínať sa dá. Ak by niekto zobral nejaké komponenty osobne , darujem.
Všetko je bez záruky , no plne funkčné , jediná vada ktorú som spomenul je na CPU...
Najlepšie osobne , poštou iba pri platbe vopred. S uživateľmi s kladným hodnotením môžem poslať aj na odskúšanie vopred.
Predávam aj mimo fóra, pri nevyhovujúcej ponuke si vyhradzujem právo nepredať. Lepšia ponuka berie.
Osobné stretnutie : Trnava , Hlohovec
Ďakujem
1, základnú dosku : Gigabyte MA790FXT-UD5P , príslušenstvo kompletné. + win 7 home premium OEM 32 bit ktorý bol kupovaný spolu s touto doskou.
2, procesor : AMD athhlon II X4 635 - má jeden vylomený PIN konektor, v kancelárskom pc šiel aj tak. Pridám aj box chladič.
3, grafická karta : R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition/OC - iba karta
4, zdroj : Enermax Liberty ELT500AWT modulárny, s kompletným príslušenstvom
5, harddisk : Samsung 500gb HD502HI
6, DVD napaľovačka Samsung SH-S182
7, skrinka coolermaster elite asi 300, nemá 1 kryt na DVD mechaniku , a má vylomené tlačítko štartu. Ale zapínať sa dá. Ak by niekto zobral nejaké komponenty osobne , darujem.
Všetko je bez záruky , no plne funkčné , jediná vada ktorú som spomenul je na CPU...
Najlepšie osobne , poštou iba pri platbe vopred. S uživateľmi s kladným hodnotením môžem poslať aj na odskúšanie vopred.
Predávam aj mimo fóra, pri nevyhovujúcej ponuke si vyhradzujem právo nepredať. Lepšia ponuka berie.
Osobné stretnutie : Trnava , Hlohovec
Ďakujem
Re: I,P : PC komponenty
kolko si predstavuješ za tú graficku?
Na ktorom mieste je ten vylomený pin ?
Ako sa ten cpu správa v záťaži ?
Ako sa ten cpu správa v záťaži ?
EmTeK - Čo ja viem - 50€ ?
ramaya - zajtra sa pokúsim spraviť foto kde je PIN vylomený. To že je vylomený som zistil až včera keď som to fotil. Brat pred 4 mesiacmi menil dosku, asi ho vylomil on. PC bol používaný velice málo, iba v kancelárii na písanie a vytlačenie dokumentov na Linuxe... Neboli s ním žiadne problémy ale žiadny výkon sa s ním ani nerobil, takže je otázne čo to spraví v zaťažení.
Rád by som to vyskúšal, ale osobne na to nemám čas, už 3 týždne mi to ležalo v pracovni a včera som to konečne nafotil. Takže k skúšaniu asi toľko ..
ramaya - zajtra sa pokúsim spraviť foto kde je PIN vylomený. To že je vylomený som zistil až včera keď som to fotil. Brat pred 4 mesiacmi menil dosku, asi ho vylomil on. PC bol používaný velice málo, iba v kancelárii na písanie a vytlačenie dokumentov na Linuxe... Neboli s ním žiadne problémy ale žiadny výkon sa s ním ani nerobil, takže je otázne čo to spraví v zaťažení.
Rád by som to vyskúšal, ale osobne na to nemám čas, už 3 týždne mi to ležalo v pracovni a včera som to konečne nafotil. Takže k skúšaniu asi toľko ..
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
za hdd kolko?
Neviem, navrhni...
-- 21 Júl 2014, 20:28 --
Foto pošlem až zajtra , nejak nestíham ...
ceny :
1, základnú dosku : Gigabyte MA790FXT-UD5P , príslušenstvo kompletné. + win 7 home premium OEM 32 bit ktorý bol kupovaný spolu s touto doskou. - 35€
2, procesor : AMD athhlon II X4 635 - 15€
3, grafická karta : R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition/OC - iba karta - 40€
4, zdroj : Enermax Liberty ELT500AWT modulárny, s kompletným príslušenstvom - 30€
5, harddisk : neaktúalny
6, DVD napaľovačka Samsung SH-S182 - 4€
7, skrinka coolermaster elite asi 300 5€
-- 21 Júl 2014, 20:28 --
Foto pošlem až zajtra , nejak nestíham ...
ceny :
1, základnú dosku : Gigabyte MA790FXT-UD5P , príslušenstvo kompletné. + win 7 home premium OEM 32 bit ktorý bol kupovaný spolu s touto doskou. - 35€
2, procesor : AMD athhlon II X4 635 - 15€
3, grafická karta : R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition/OC - iba karta - 40€
4, zdroj : Enermax Liberty ELT500AWT modulárny, s kompletným príslušenstvom - 30€
5, harddisk : neaktúalny
6, DVD napaľovačka Samsung SH-S182 - 4€
7, skrinka coolermaster elite asi 300 5€
beriem grafu a dvd, dalej ss
ok dohodnuté
-
kashel
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj, zdroj + doska za 60€ vrátane pošty?
ahoj , môže byť 
-- 26 Júl 2014, 16:29 --
Aktuálne už len :
procesor : AMD athhlon II X4 635 - 15€
skrinka coolermaster elite asi 300 5€
-- 31 Júl 2014, 19:30 --
všetko predané , môžete LOCK
-- 26 Júl 2014, 16:29 --
Aktuálne už len :
procesor : AMD athhlon II X4 635 - 15€
skrinka coolermaster elite asi 300 5€