Nemusis somnou diskutovat, ja uz to nejako prezijem
Havaria letu MH17 na Ukrajine
-
KaptMichal
King
Re: Havaria letu MH17 na Ukrajine
Pad tohto lietadla je uzko spojeny s ukrajinskym konfliktom kde sa (ne)priamo angazuje aj USA aj RF. Napisal som, ze by sa mohlo dat urcit, ktora strana je vinna nepriamo ak by sa to nedalo urcit priamo. A co ak su to len domnienky niekoho ineho? Momentalne nikto nema v rukach jasne dokazy a takmer vsetko su len domnienky roznych analytikov a expertov. Ja som nikde nepisal, ze to tak na 100% je.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
inak, dodám pre poriadok, je to vlastne ten istý Koller, ktorý v Českom rozhlase šíril nepodloženosti o projekte zavedenia rubľa krytého zlatom pod názvom Dvojhlavý orol.. túto informáciu šíria len konšpiračno-teoretické weby a ilustrujú ju fotkami zadnej strany ruskej pamätnej minceWaagbistritz69 napísal://autoeditácia príspevku (18 Júl 2014, 07:25)
český vojenský analytik Martin Koller sa vyjadril zhruba, že separatisti nemajú arzenál schopný zostreliť dopravné lietadlo v 9-12km výške, a že prenosné systémy, ktorými disponujú, majú dostrel 4km: http://ceskatelevize.cz/ct24/nejnovejsi ... -ukrajine/
Vynikajuco napisane! Presne toto si myslim aj ja a pasuje to na jedneho mojho znameho/byvaleho kamarata - milovnika konspiracii. Neuspesny, neschopny chalan z rozvratenej rodiny, ktory sa prediera zivotom v mizerne platenych pracach. Doteraz nemal vlastne nejaky spokojny zivot. Az teraz si konecne nasiel peknu priatelku. To tipujem, ze zaujem o konspiracie ciastocne upadne. Este nech si najde lepsiu pracu a o par rokov sa sam na sebe len zasmeje aky bol blbec ze venoval svoj cas takym sprostostiamJak je vůbec možné, že někdo - sebetupější - takovým kravinám věří? Odpověď je jednoduchá: Ona mu víra v debility dává zapomenout na vlastní bezvýznamnost a potvrzuje osobní důležitost jednoho každého v chemtrails nebo čipy věřícího.
Předesílám - nikdy jsem neviděl stoupence těchto teorií, který by byl jakokoliv v čemkoliv úspěšný nebo něčím zajímavý. Dokoce i děvčata z těchto partiček patří spíše mezi ošklivky než mezi vyhlášené krasavice. A vědomí vlastní bezvýznamnosti je težko únosné, tak uráží náš narcismus, že vznikne patologický obranný psychický mechanismus. Paranoidní blud. Je to jednoduché: pokud stojím CIA, USA, iluminátům, Gatesovi a cyklistům za to, aby mne práškovali či mi do zadku umisťovali čipy, nejsem bezvýznamný! Ba právě naopak! Představuji pro Systém zla takovou překážku, že se mne ze všech sil snaží dostat pod kontrolu a ovládnout. Takovou mám moc, Systém se mne tak bojí, že kvůli mě práškují letadla celou planetu a brzy mi do p**ele implantují čip! Jsem Velký, Mocný, Obávaný, a jsou na mne strojeny Úklady!
Je pochopitelné, že takovýto obranný mechanismus ega je chorý, patologický, a že jeho nositel potřebuje psychiatrickou léčbu. K vysvětlení dnes tak populárních bludů o čipech a chemtrails však toto psychiatrické vysvětlení plně postačuje.
Co by tocil mimo temu, porovnal skoro totozne situacie, len na inych frontoch. To, ze ty nevies prijat fakt, ze ostatne konflikty vo svete vyvolava prave USA je tvoj problem.xH4wK napísal:Zase tocis mimo temy.. od crashu MH17 prechadzase na temu USA a ich konflikty.. nie, nechodim do temy o MH17 aby som riesil konflikty USA na tie mas osobitne vlakna a nenecham sa vtiahnut do tejto debaty, takze pokial nemas nejake informacie k teme tak sem pises zbytocne
Dalej, prepac ale si myslis, ze je vinny ten komu situacia prinesie najvacsi prospech tak s tebou nemienim dalej diskutovat
Ale ako si povedal, investigacia bude - aj ked miesto dopadu bolo kompromitovane.. tak uvidime na co prijdu.
Ten clanok su ciste domnienky podla toho co 'tweetol' niekto na internet.. asi tak. Je to copy paste z aviators webu na ktory som reagoval vyssie
Samozrejme nevylucujem to, len mam problem tomu uverit podla doterajsich informacii, cierne skrinky urcite objasnia tuto teoriu.
Aj ked su v tomto momente v rukach separatistov
K tym ciernym skrinkam tiez nic dokazujuce, az odbornici musia potvrdit, ze sa nejedna o falzifikat.
http://www.zemavek.sk/articles/view/rus ... o-lietadla
Dnes sa v Moskve konala tlačová konferencia ruského ministerstva obrany, na ktorej boli zverejnené satelitné snímky, ako aj videozáznam, dokazujúce presný opak, t.j. raketové systémy BUK ukrajinskej armády nachádzajúce sa v oblasti, či stíhačku pohybujúcu sa v blízkosti havarovaného boeningu v čase jeho pádu.
ako vidiet na videu Rusi uverejnili satelitne snimky.. Kerry zatial len rozprava
Dnes sa v Moskve konala tlačová konferencia ruského ministerstva obrany, na ktorej boli zverejnené satelitné snímky, ako aj videozáznam, dokazujúce presný opak, t.j. raketové systémy BUK ukrajinskej armády nachádzajúce sa v oblasti, či stíhačku pohybujúcu sa v blízkosti havarovaného boeningu v čase jeho pádu.
ako vidiet na videu Rusi uverejnili satelitne snimky.. Kerry zatial len rozprava
-
xH4wK
Co s tym ma kerry zase, je len jeden z mnohych ktori vyjadrili svoj nazor vzhladom na fakty ktore boli v tej dobe k dispozicii ... ak chces tuna riesit jeho tak ries aj ministrov krajin ktore sa tiez priklonili k rovnakej teorii.. ? Alebo nie ? Tu plati len hating USA a nic ine ?
Dane video zatial nekomentujem pockam na dalsie vyjadrenia okrem ruska..
Ale paci sa mi, ze dane zabery sa objavuju az po par dnoch od incidentu.. ake prihodne
Ale paci sa mi, ze dane zabery sa objavuju az po par dnoch od incidentu.. ake prihodne
no vidis niekto obvinuje hned po havarii bez dokazov ( zapadom podporovana ukrajinska vlada, EU, USA - dal som USA ako posledne aby ti to moc nevadilo).. iny nejake tie dokazy aj predlozia..xH4wK napísal:Co s tym ma kerry zase, je len jeden z mnohych ktori vyjadrili svoj nazor vzhladom na fakty ktore boli v tej dobe k dispozicii ... ak chces tuna riesit jeho tak ries aj ministrov krajin ktore sa tiez priklonili k rovnakej teorii.. ? Alebo nie ? Tu plati len hating USA a nic ine ?
a preco spominam prave Kerryho ? ..no lebo jeho xicht vidim ked si otvorim sme.sk alebo pravda.sk ked si chcem pozriet co je nove zo zapadu
U teba plati len hating Ruska? Ake jednotvarne.xH4wK napísal:Tu plati len hating USA a nic ine ?
No, som zvedavy na odpoved Ameriky. Tam zatial akoby nevedeli aky postoj k tomuto zaujat a ktoru kartu hrat. Raz tvrdia ze to zostrelili amaterski povstalci, ktori nevedeli rospoznat priatelske lietadlo, raz ze to boli cviceni ruski vojaci. Raz tvrdia ze nevedeli ze povstalci maju BUK a preto dopravu neodklonili, raz zasa maju dokazy o pohyboch povstaleckeho Buku uz neviemodkedy. Ktovie co sa z toho napokon vykluje.
no takze debata je v archive http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/o ... alovka.mp3
treba to pocuvat s otvorenou hlavou (hlavne ti co sa tvaria, ze v tom maju jasno) a neocakavajte odpovede typu, kto konkretne je vinny
diskusia na fb https://www.facebook.com/SlobodnyVysiel ... =1&theater
treba to pocuvat s otvorenou hlavou (hlavne ti co sa tvaria, ze v tom maju jasno) a neocakavajte odpovede typu, kto konkretne je vinny
diskusia na fb https://www.facebook.com/SlobodnyVysiel ... =1&theater
Nie je iste, ci ukrajinske BUKy vystrelili na lietadlo, iste je, ze v tej oblasti boli.. A toto som stale nepochopil - co tam hladali, ked povstalci nemali ziadne lietadla??
Zeby proti Rusom?
-
xH4wK
No to bude asi tym, ze za nich nehovori jeden clovek.. amerika je trocha vacsia a tak sa nazory mozu lisit logicky.eMPiko napísal:No, som zvedavy na odpoved Ameriky. Tam zatial akoby nevedeli aky postoj k tomuto zaujat a ktoru kartu hrat. Raz tvrdia ze to zostrelili amaterski povstalci, ktori nevedeli rospoznat priatelske lietadlo, raz ze to boli cviceni ruski vojaci. Raz tvrdia ze nevedeli ze povstalci maju BUK a preto dopravu neodklonili, raz zasa maju dokazy o pohyboch povstaleckeho Buku uz neviemodkedy. Ktovie co sa z toho napokon vykluje.
Taktiez nazory sa normalne menia podla dostupnych faktov..
Samozrejme, ale v prvom rade to hovori o tom, ze sami zrejme nevedia co sa tam stalo a len fabuluju co ich napadne (citaj, co im vyhovuje). To potom logicky znizuje hodnovernost ich vyjadreni. To, ze zatial nepredlozili, narozdiel od Rusov, ziadne dokazy ich tiez dost potapa.xH4wK napísal: No to bude asi tym, ze za nich nehovori jeden clovek.. amerika je trocha vacsia a tak sa nazory mozu lisit logicky.
Taktiez nazory sa normalne menia podla dostupnych faktov..
A čo iné ako polemiky by si čakal, kým žiadna strana nepredložila žiadne dôkazy? Tieto polemiky aspoň dávajú zmysel, na rozdiel od unášania lietadla z Malajzije cez Diego Garcia do Európy, keď mohlo letieť rovno z EurópyxH4wK napísal:
http://theaviationist.com/2014/07/21/su ... rted-mh17/
Ak ti toto pride na urovni.. ziadne fakty len polemizacie, staci si precitat komentare..
Ste neskutočne naivný ... Kto chce psa byť palicu si vždy nájdeFrco napísal:Vynikajuco napisane! Presne toto si myslim aj ja a pasuje to na jedneho mojho znameho/byvaleho kamarata - milovnika konspiracii. Neuspesny, neschopny chalan z rozvratenej rodiny, ktory sa prediera zivotom v mizerne platenych pracach. Doteraz nemal vlastne nejaky spokojny zivot. Az teraz si konecne nasiel peknu priatelku. To tipujem, ze zaujem o konspiracie ciastocne upadne. Este nech si najde lepsiu pracu a o par rokov sa sam na sebe len zasmeje aky bol blbec ze venoval svoj cas takym sprostostiam
- Incident v Račaku
- Saddámove chemické zbrane
- Chemický útok v Sýrii
- Masaker na Majdane
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2014, 23:59)
Niečo podobné ale našťastie nekrvavé svinstvo sa udialo aj u nás na Slovensku pred voľbami v roku 1998 ...
Kauza GAMATEX , keď opozičný politici na čele s Dzurindom išli brániť televíziu Markíza
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/1 ... imi-rokmi/
och ano, Belehrad so po znasilneni Bosny a obliehaniacha Sarajeva a Vukovaru pokusi vyhladovat milion Albancov na ich odvekom uzemi. a to je podla teba spravne a malo sa to tak nechat.ramaya napísal:- Incident v Račaku
ty by si chcel aby teraz opat jeho blahorodie Car obsadil Ukrajinu a pustil Holodomor 2.0 a cely svet by sa s rukami vo vreckach pozeral na to, ako zomieraju ludia len preto, ze maju "nespravne" obcianstvo?
Zo satelitnych zaberov zistit, ze ludia na zemi boli opiti...wow
Radsej nech to zverejnia alebo su ticho, takychto reci sme uz teraz v dobe internetu presyteni (aspon ja osobne). Z kazdej strany sa hrnu spravy, ze ten a ten ma informacie o niecom inom, casto su to protichodne veci a samozrejme nikto nema dokaz.