GPU + RAM na MB

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

GPU + RAM na MB

Príspevok od používateľa $HD_DaDo_Ts »

Dobrý deň, rád by som sa trocha poinformoval, nakoľko už dlhšiu dobu mám nový pc a starý mi leží v pivnici, je asi 6 rokov starý, na tú dobu to bol ceľkom dobrý počítač (vraj)..

V dnešnej dobe to je avšak veľký low-end, a chcel by som ho podarovať bratrancovi, ja viem, že do tých komponentov investujem minimálne 50 eur, a zato sa už oplatí našetriť na nový pc, aspoň takéto blbosti mi písali na iných fórach..

ale naozaj viem že čo ten pc dokáže utiahnuť a čo nie.. raz som tu už písal jeho spec. tie sa nezmenili.. takže potreboval by som kúpiť grafickú kartu a niakú 1 gigovú ramku na ten pc..

Avšak samozrejme že tú grafickú kartu by mal stíhať tento procesor: Intel Pentium E2160 základný takt 1.80GHz (pretaktovanie neumožnuje doska)

Základná doska je: Gigabyte 945GZM-S2 Socket 775

Naozaj som o tej doske nenašiel veľa, ale verím že sú tu niakí profíci ktorý dokážu ešte niečo nájsť, myslím že DDR2, či čo sú to za sloty, k tejto doske a bude to dostupné a bude sa to dať nainštalovať bez potiaží.

Nieje žiadna závislosť vo výbere značky, v kľude môže byť aj AMD aj nVidia, a vo výbere RAM v kľude A-Data, Zeppelin, skrátka čo bude, to bude.. hlavne že bude :lol:

Díky!
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: GPU + RAM na MB

Príspevok od používateľa kukiak »

Ak si updatnes bios na doske, tak tam das 4gb ram.. Daj tam aspon 2gb (12 eur). Ako si prisiel na to, ze sa na nej neda taktovat? Urcite to pojde a ten procak pretaktujes aj s BOX chladicom, sam ho mam doma v kancelarskom PC a ide mi myslim na 2,8ghz. Ramky kukaj na bazosi, nove ddr2 su v obchodoch celkom drahe.
Napísať odpoveď