[HĽADÁM] Sponzora

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
luki10001
Amateur
Amateur

[HĽADÁM] Sponzora

Príspevok od používateľa luki10001 »

Tak čaute. Hľadám sponzora. Jedná sa o herný svet. Boli by tam servery ako sú (CS 1.6, GTA:SAMP, MC, TS3 atď...) Ako od sponzora žiadam .sk doménu alebo lepšie by bolo Virtuálny Server. Sponzorovi by som spravil reklamu na Webe s bannermy a tak isto aj na serveroch v chate alebo či už MotD okne.
Ak máte niekto záujem kontaktujte ma :
steam: [email protected]
mail: [email protected]
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: [HĽADÁM] Sponzora

Príspevok od používateľa audiotrack »

pred týždňom tu niekto hladal sponzora, teraz zase... Rovnaká otázka ako som sa pýtal jeho: prečo si myslíš že niekto bude platiť aby mal reklamu na webe s nulovou návštevnosťou ktorý ešte ani neexistuje?

btw: najprv si ujasni čo vlastne chceš, lebo doména a virtual server sú dve úplne odlišné veci
luki10001
Amateur
Amateur

Áno je mi to jasné, že sú to dve odlišné veci. Tak určite by som chcel radšej VPS. Nulová návštevnosť by nebola určite ja som mal portál ale rozpadol sa mi lebo som nestíhal platiť, ale návštevnosť bola slušná okolo 300-350 ľudí denne. A tak isto aj servery boli dosť často plné.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a z tých 300-350 bolo koľko jedinečných? Lebo ak je to herný server, predpokladám že tam chodili stále tí istí ľudia, teda úzka komunita. To je rovnaké ako keby bola návštevnosť 10-30 ľudí, pretože toho kto tam má reklamu nezaujíma že sa niekomu zobrazí 50x, jeho zaujíma koľko (rôznym) ľuďom sa zobrazí

inak 300-350 je dosť mizerná návštevnosť aj keby to sú všetko jedinečné návštevy.
luki10001
Amateur
Amateur

Nie neboli to tí istí ľudia lebo aj keď na serveroch som restoval rank. Tak po mesiaci alebo troch týždňoch som mal na servery podľa ranku cez 1300 ľudí. A mal som to nastavené na IP/SID nebolo to na meno. Ak hrávaš/hrával si Counter Strike 1.6 tak asi vieš o čom rozprávam. Tak ale keby mám toho sponzora tak sa snažím aj na Web ťahať ľudí s rôznymi súťažami/turnajmi. Už len kvôli tomu sponzorovi by som tam ťahal ľudí. A poprípade by som sa s ním aj dohodol, že nejaká tá čiastka s VIP pôjde jemu na účet. :)

EDIT: // A keby som bol na tom ako píšeš, tak ani nenapíšem túto "žiadosť" alebo ako to nazvať lebo by mi bolo jasné, že to nie je možné sa dostať aspoň na nejakú úroveň ale keď už som bol tak vyššie tak si myslím, že sa to dá len sám s kamošom to nezvládame preto potrebujeme toho sponzora aspoň na tie servery preto radšej to VPS.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Sorry, ale to je ako otvárať si potraviny hneď medzi Tescom a Kauflandom. V mori herných portálov je už strašne veľa rýb. Nemáš čo ponúknuť, prišiel si s nápadom, ktorý neobsahuje nič nové. Vymysli niečo originálne. :)

Ešte pred pár rokmi neexistovali žiadne "let's playe", a aj rôzne YouTube vloggeri boli neznámy pojem, a dnes aha - tí, čo s tým začali dosť skoro sú dnes v balíku, niektorí si zarobili na počítač, iný na auto, byt, a niekto to dotiahol až do štádia, kedy je to skoro celebrita.

Takéto niečo vzniká X krát za rok - už len prísť so správnym nápadom, že? Držím palce, úprimne. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

luki10001 napísal:Nie neboli to tí istí ľudia lebo aj keď na serveroch som restoval rank. Tak po mesiaci alebo troch týždňoch som mal na servery podľa ranku cez 1300 ľudí. A mal som to nastavené na IP/SID nebolo to na meno. Ak hrávaš/hrával si Counter Strike 1.6 tak asi vieš o čom rozprávam. Tak ale keby mám toho sponzora tak sa snažím aj na Web ťahať ľudí s rôznymi súťažami/turnajmi. Už len kvôli tomu sponzorovi by som tam ťahal ľudí. A poprípade by som sa s ním aj dohodol, že nejaká tá čiastka s VIP pôjde jemu na účet. :)

EDIT: // A keby som bol na tom ako píšeš, tak ani nenapíšem túto "žiadosť" alebo ako to nazvať lebo by mi bolo jasné, že to nie je možné sa dostať aspoň na nejakú úroveň ale keď už som bol tak vyššie tak si myslím, že sa to dá len sám s kamošom to nezvládame preto potrebujeme toho sponzora aspoň na tie servery preto radšej to VPS.
No lenze toto je pohlad z tvojho uhla. Niekoho kto chce investovat veci ako 'myslim si' a podobne nepresvedcia. Ak si si tak isty ze to bude mat uspech, navstevnost, a bude to atraktivne pre sponzora, tak si zober z banky bezucelovu pozicku. Ved sponzori ti to splatia casom... ale nikto neinvestuje do niecoho, co este neexistuje a navyse to nema perspektivu ani ziadnu vypracovanu analyzu. Jedine o co sa opieras je skrachovany a zruseny web, ktory mal aj tak nizke cisla
luki10001
Amateur
Amateur

Dobre teda tak nič nehľadám teda. Nebudem tu nič riešiť. Nech to je ako píšeš. :) Môžte lock ;) ale inak díkyčko.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mal niekto z vas, co tu pisete, nieco podobne rozbehnute ?
luki10001
Amateur
Amateur

Tak ja som mal podľa mňa celkom v pohode keďže
mi portál fungoval ani necelý rok. :) preto hľadám toho sponzora čo mi pomôže to rozbehnúť.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

energy: Čo zahŕňa "niečo podobné"? Ak herný portál, tak nie. Ak vlastný projekt všeobecne, tak áno.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Tak kupit domenu a hosting na rok ta nezrujnuje. Nesmies chcieť predsa všetko od začiatku musis zacat s niecim co zvladnes financovat aj sám a neskôr keď budeš mať nejaké meno, navstevnost tak mozes hladat sponzora. Nikto nedá peniaze do niečoho takého hneď pri vzniku projektu.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

luki10001 napísal:Dobre teda tak nič nehľadám teda. Nebudem tu nič riešiť. Nech to je ako píšeš. :) Môžte lock ;) ale inak díkyčko.
Trocha kritiky a už to vzdávaš? Takto teda žiadneho sponzora neprilákaš. Veď čo ak je práve audiotrack sponzorom, ktorého máš presvedčíť? Alebo snáď čakáš na hlupáka s hromadou peňazí? Tak to teda veľa šťastia ;)
luki10001
Amateur
Amateur

tak hej máš pravdu. Nie nečakám na takého sponzora proste stačí mi niekto kto mi pomôže niečo rozbehnúť. Ale zas má aj on pravdu že som zatiaľ bez základov alebo ako to povedať. Je mi jasné že chce vidieť sponzor že to čo ho ide a takto sa o tom nemá ako presvedčiť.
Napísať odpoveď