Tak postupne

:
@Paragon: myslienka, ze by si ho ludia sami oznackovali a potom len zaplatili je nerealna, tam musi byt nejaky kontrolny mechanizmus a cloveku nesmies dat sancu sa kontrolovat sam. Vela ludi by sa vyhovaralo, ze si to predsa nablokovali, alebo ze s tym nevedia robit a pod. Aj na samoobsluznych pokladniach je minimalne v nasom meste permanentny dozor. Co sa tyka fontu, mohol by si mi pls napisat aky browser a OS pouzivas?
@ropman: je to urcite jedna z moznosti a stalo by za to uvazovat o nej viac. Od sucasneho Tesca sa ale lisi len tym, ze by si si pre tovar prisiel osobne ako do alzy. Rozhodne ale menej narocne na realizaciu.
@DEVZYO1G: mnoho tovaru maju obchody iba priamo v regaloch a sklady maju do polovice prazdne. Toto by som si vedel predstavit iba pri urcitych typoch vyrobkov pravidelnej spotreby.
@begbee: tak ako pri ropmanovi, ostava mi len suhlasit. Stale vsak musis dopredu vediet co chces kupit a obchod by tak musel pravidelne aktualizovat stranku s dostupnym tovarom. Tam by muselo byt dokonale prepojenie skladu/pokladne/webshopu.
@GothaR: 1. Suhlasim, uplna eliminacia cakania pri velkych navaloch ludi by bola iba v pripade automatizovanych skladov (v Polsku taky sklad stal niekolko milionov, cize zatial nerealne)
2. Samoobsluzne pokladne ale nie su vsade. Ako som spominal, primarne vidim vyuzitie pri velkych nakupoch, v dotazniku ale vacsina ludi oznacuje, ze by sluzbu chceli vyuzit pri mensich..
na 3.,4. som sa uz vyjadril. 5. Financovat by som chcel samotny vyvoj, podporu by som ocakaval od niekoho, koho by ta myslienka zaujala, pripadne by ju odomna prebral a snazil sa presadit vo svojej krajine. Napisal som kvoli tomu aj sem, ale hmotnu vec s konkretnym a instatnym uzitkom pre podporcu z toho nespravim.
Vdaka vsetkym za komentare, rozsirili ste moj obzor a na vec sa uz pozeram inak. Musim ju zasadne prekopat. Zaujalo ma riesenie v Korei:
Myslite si, ze by sa nieco taketo na Slovensku dalo zrealizovat?