ludze dneska mi prisla smska z 2 roznych cisiel
Ahoj,tie ceske a slovenske filmy mozes zadarmo stahovat na stranke .....
to je uz co za spam sprosty?uz fakt sibe tym dediskom na tie hlavy?cislo som nikde nezverejnoval.prisla niekomu takato sms?
Spam ?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spam ?
Toto ma uz inak parkrat napadlo, mozu sa telefonne cisla "recyklovat"?
T.j. napriklad povedzme ze v roku 2010 som zrusil svoje stare orange cislo. Moze sa casom objavit v "obehu"? Kedy?
T.j. napriklad povedzme ze v roku 2010 som zrusil svoje stare orange cislo. Moze sa casom objavit v "obehu"? Kedy?
-
Soviet
Darca
Mne sa mari, teda niekto mi spominal, ze je tam rok lehota po zruseni cisla, kedy moze tvoje cislo ist opat do obehu, ale opravte ma ak sa mylim.
Aj mne sa zdá, že sa tie čísla opäť recyklujú.. známa spomínala, keď pred asi 2-3r brala nový paušál s novým číslom, niekoľkokrát jej volali rôzni ľudia a pýtali si stále toho istého človeka z druhého konca Slovenska. 
Otázne je, aká dlhá je táto doba, podľa tohto môžem mať kopec čísiel v mojom telefónnom už s nejakým iným majiteľom.. hehe!
Otázne je, aká dlhá je táto doba, podľa tohto môžem mať kopec čísiel v mojom telefónnom už s nejakým iným majiteľom.. hehe!
-
typek61
Darca
mne sa to tiez stalo.v kuse mi volali ,ze ci este zateplujem byty 
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2014, 15:36)
ty ludia nemaju chrbtovu kost alebo co?cisty oj.b
uz fakt by som za toto vrazdil.samozrejme ziadne bodky vo vetach 
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2014, 15:36)
ty ludia nemaju chrbtovu kost alebo co?cisty oj.b
no hlavne cislo zacinajuce na 0900 musi hned padnut do oci
Telekom napísal:Výšku ceny za volania si môžete zvoliť vy sami ako užívateľ služby prostredníctvom výberu z viacerých tarifných pásiem.
-
typek61
Darca
ano raz som sa na tom okaslal (2 € minuta hovoru)
a uz si davam pozor na toto,ale zarazajuce je, ze sms prisla od mobilneho cisla.a ze si nedali zalezat na bodkach a ciarkach to je smutne