Vzťah po troch rokoch - má ešte zmysel?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Matis123
Novice
Novice

Vzťah po troch rokoch - má ešte zmysel?

Príspevok od používateľa Matis123 »

Potreboval, by som s niečim poradiť. Nikdy som také fora nepoužival ani nič tak neviem ako to tu chodi... ale jedna sa o to, že chodim s dievčaťom už 3 roky, na začiatku to bolo v pohode, ona je dosť pekná :D čiže ju veľa ľudí chce ja som žiarlivy, no to už nie je taký problem krotím sa :)... Ja som sa venoval jednemu športu bol som dosť dobrý, majster SR... chodil som po súťažiach po Eúrope a tak... no a raz sa stalo, že som ju podviedol ale ako to bola len jedna pusa.....mali sme trochu pauzu no potom sme sa zas dali dokopi no skončil som stým športom a tím som aj pretrhol mnoho kontaktov.... prešlo veľa času.. veľa sa toho spravilo.. no pred pár týždňami mi povedala, že keď skončí školu tak, že ona pojde robiť k rodičom.. a ja chcem ísť na výšku, takže to nemá zmysel... no ja som vedel, že to nie je kvoli tomu... nakoniec vyplinulo, že už ma tak neľúbi a že to chce skúsiť s niekym iným... s "mojim najlepším kamarátom"... bol som z toho mimo.. no nakoniec sa ozvala, že to bol len skrat, že chce mňa... tak sme sa dali dokopi.. no ale nie je to také ako niekedy.. ona chce aby to bolo ako niekedy aby som sa zas venoval tomu športu, že som bol vtom dobrý no mňa to už nebaví a nechem to robiť... a teraz ten môj kamarát s ňou niečo riešil a ona to predomnou tají.. zajtra sním ide von... a nič ani sa o tom nezmienila.. pri čom si hovorím skoro všetko..
Neviem ma ten vzťah ešte zmysel? ... načo byť s ňou keď ona chce toho športovca z pred troch rokov... mám ju nechať ? nech si ide za tým kamarátom.. snim jej bude lepšie...
Mňa chce stále len meniť... no nechápe, že to už raz pokazila keď som skončil kvoli nej a teraz chce aby som začal.. no tak to len kazí... no stále hovorí, že vtedy som bol niekto teraz som normálny ako každý.. tak čo ?? nech si ide za ním??
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prosím o radu

Príspevok od používateľa Sarger »

Aký šport? Čo je to tanec o tyči keď sa to bojíš napísať...

Ser na ňu a choď si za svojim. Ženská sa už nezmení a trpel by si len ty.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Rob to čo chceš ty, ona na teba ohľad neberie a ani očividne brať nebude.
Chceš robiť šport? Rob ho. Chceš študovať? Choď.
Keď poriadne ani nevie či chce s tebou byť, tak načo sa s ňou zapodievať? Keď sa stále zameriavaš len na ňu, unikajú ti iné, možno aj lepšie príležitosti. :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a ona sa kvôli tebe v niečom podstatnom zmenila? Aj keby, tak si myslím, že by tvoj názor mala rešpektovať a ľúbiť ťa takého aký si...ak ťa takého neľúbi, treba si nájsť takú, ktorá ťa bude ľúbiť aj takého "normálneho ako každý"...pretože keď ťa bude naozaj ľúbiť, aj keby si bol ten najobyčajnejší, pre ňu budeš výnimočný...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ono to vyzerá, že nechce teba, ale len športovca, ktorým sa bude chváliť. Kde je láska, že.
Matis123
Novice
Novice

Netancoval som :D ... jazdil som na BMX... a skončil som aj kvoli tomu, že na každej súťaži bolo XXX dievčat ktoré so mnou niečo chcelo... skratka ja som mal dobrý život.. mal som aj sponzorov všetko bolo super... teraz ľutujem, že som skončil.. no ale to je jedno... ona sa nezmenila v ničom podstatnom pokiaľ viem..
ale ide o to, že ja viem, že ma ľúbi... a ja bez nej nevydržim... a zas už ma nebaví počúvať tei jej reči, že mam jazdiť.. skratka chcem aby bola ona šťastná.. ja som sa už dosť natrápil... tak niečo ešte vydržím.. len nech ona je šťastná... no neviem či bude šťastná bezomňa alebo so mnou...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...hlavne nebudeš šťastný TY...
Matis123
Novice
Novice

ja chcem byť šťastny.. no ja budem keď bude ona..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...to si myslíš teraz...raz pohár trpezlivosti pretečie...a možno nie a ty zostaneš dosmrti na vodítku ako jej psík...kam ťa potiahne, tam pôjdeš...lebo šak si verný ako pes...
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Zrátaj si, čo ti dala ona, a čo ti dal šport. Vyjde ti jasná voľba, čo robiť. :)
Matis123
Novice
Novice

no nevyšlo mi :D jasne by to bolo pred 2 rokmi... vtedy by som ju nechal a jazdil.. no teraz už jazdiť nechcem.. a s ňou mi je dobre.. len keby ma stále nechcela meniť... no neviem.. budem k nej normalny.. zatiaľ to necham tak.. som zvedavý čo mi povie keď pojdeme von, že či bola s tým kamaratom alebo nie.. keď bude klamať tak ju asi necham..
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

To sa povie, ser na ňu, venuj sa zase športu... :roll: .

Máš ju rád to je isté, no neviem, neviem, bývalka o to ide. Keď sa vrátiš k bývalke, už to nikdy nebude ako pred tým, proste ta máš v hlave ideu a očividne aj ona, že takto to bolo vtedy, bolo to pekné a toto chcem s tebou aj teraz. Jasne, šak vrátime sa späť k bývalým práve preto, lebo chceme zase zažívať to pekné, čo bolo. Lenže bolo, to je to... :) Pozri dá sa to zvládnuť, keď budete k sebe úprimný, že odvtedy si sa zmenil ty a zmenila sa aj ona, proste teraz je to takto a buď sa budeme ľúbiť taký, aký sme teraz alebo to nebude fungovať. Musíte sa, akoby som to povedal, znova zaľúbiť do seba, to tých, čo ste teraz a nie žiť z toho čo bolo, lebo to je dávno preč a nevráti sa. Je to taká výzva, lebo jak si prejdeš nejakým vývojom a tak, nabereš skúsenosti tak si trošku akoby iný človek, hlavne preto, že či sa taký dokáže mať stále radi. No ide to, poznám pár prípadov, že im to klapalo aj po rozchode a držia dodnes spolu.

Čo sa týka tých zmetkov okolo kamoša, prekusni to a skús jej veriť, len si dávaj bacha, lebo v stávke je tvoje "srdce" je to riskantné, nevravím, že nie... No ak chceš ísť ďalej iné ti nezostáva. Keď bude zase problém, vieš, že tudy cesta nevede a je na čase to ukončiť definitívne, to by bol ten horší prípad. Takže asi toľko by som ti poradil, vysvetli, že ty si teraz takýto a iný byť nechceš, skúste to a uvidíš sám.
Matis123
Novice
Novice

Ako my sme teraz spolu.. Ako aj nám to celkom klape ale trápi má že stále do mna hučí stále má chce meniť , a aj to že mi tají tamto s kamarátom .. Ako to nie je nič zle že si snim píše ale skratka keď je so mnou tak po ňom nadáva aký to je ... A pritom si snim vypisuje a kto vie čo všetko... A či má len neklame cely čas ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

no, teraz jazdit nechces. ona ta chce furt len menit... z toho mi vychadza jasne ze proste nema cenu.
Proste ona nechce teba, ona bud chce teba zpred 3 rokov, alebo sa len chce mat moznost chvalit sa vrcholovym sportovcom...
Matis123
Novice
Novice

Nebol som vrcholovym.. Nezarabal som milióny... :D teraz keď nad tým rozmýšľam .. Ona chce zo mna "hviezdu" ale veď ani ona nie je nejak celebrita... Tiež je len normálne dievča ..
Nechápem prečo má chce meniť .. Jej najobľúbenejšia veta je asi.. Si dokonalý len keby si ešte jazdil..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak zatial nemusis byt vrcholovi v zmysle zarabat miliony, jej bude stacit ked sa bude chvalit ze ma majstra slovenska, europy, co cestuje po sutaziach kade tade...
Matis123
Novice
Novice

Povedal som jej že nech prestane hucat s tým že mám jazdiť alebo je koniec.. Rozhodla sa že bude ticho.. Tak uvidím ako to pôjde ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

o chvilu zacne zas.
Matis123
Novice
Novice

Nezačne lebo vie že keď začne tak bude koniec ..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Chvilu ju to podrzi, potom si povie ze jej maximalne povies aby tomu dala pokoj...
Napísať odpoveď