opakujem, nech si to kazdy riesi ako potrebuje!!! na slovensku terorizmus nie je naco sa mame niekde pchat do psej matere a tam riesit niekoho problemy???Les napísal: Pisal som to tu uz mnohokrat, ale este raz a dufam, ze naposledy...
Dam ti velmi jednoduchu otazku. Co by sa stalo, keby sa proti terorizmu nebojovalo?
sila terorizmu spociva vo vyvolavani strachu, strachu, ktory potom donuti konat ludi tak ako by inak nekonali a lahsie sa daju potom manipulovat pretoze cloveka v strachu najlahsie oblbnes...
komunisti udrziavali ludi v strachu za pomoci STB, novodobym trendom je strasit pomaly uz aj na verejnych zachodoch bin ladinom & company...
ked ziadne spravy, novinari, televizie radia a ja neviem co/kto este nebudu davat ziadne spravy o terorizme, zoberie sa mu tym voda z mlynu, potom nech si kazdy narod stat lokalita dedina osada JRD riesi otazku terorizmu po vlastnej osi...
pretoze ako vidis pokusy o celosvetovy boj proti terorizmu ma len jeden ciel, zohnat dalsi odbyt pre hamburgery, zohnat dalsie naleziska ropy...
a o5 sa na tom nabali par jednotlivcov...