Letne festivaly na Slovensku

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Milko24
Novice
Novice

Re: Letne festivaly na Slovensku

Príspevok od používateľa Milko24 »

Festival Poke--- skvela alternatíva pre vychod sr---ale tohto roku pravdepobne nebude --- ale inak skvely priestorv v starej tehelni, skvele kapely, a skvela cena listka...dufam ze o rok uz bude urcite
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mno, osobne mi nevadí keď je na zlodejoch páchané násilie, ale aj tak by som s tým bol opatrný, aby sa to nezvrhlo proti poškodením. Bezpečnejšie by bolo zlodeja vyzliecť donaha a posprejovať vulgarizmami a poslať domov, nemlátiť. Pre istotu.
Inak obrana pred zlodejmi asi základnými metódami, nemať v stane nič na ukradnutie, cennosti vždy pri sebe, na fesťák si ich brať len minimum - kľúče, pudilár, mobil charakteru N3310, zákl. ID ako zdravotka, nič viac. Doklady vyseparované na viacej miestach v oblečení, taká kolekcia "peňaženka+OP+VP+kreditka" je zlodejov raj.
Inak ale všímam že ľudia majú u prdele, kráčam si stanovým mestečkom a na každom kroku nové martensky pred stanom, zatiaľ čo majiteľ chrápe. :D Komu niet rady, tomu niet pomoci.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Waagbistritz69 - toto je vyhoda Pohody. Tym ze je drahy listok tak je tam naozaj mizivy pocet zlodejov. Jedine co sa teraz kradlo boli vratne pivove pohare :D
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

alebo boli zaneprázdnení tými pohármi :lol:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No vyhoda bude skor v spolocnom priestore stanoveho a festivaloveho miesta. Ale je bezne ze stanove mesto je mimo arealu a je platene iba symbolicky pripadne vobec. Inac zlodeji su fakt problemom, ale aj ludia by sa mohli uvedomit. Proste sa vysrat na stylko, drahe handry, fotaky, mobily..ja uz som zazil neprijemnu skusenost a odvtedy stan za 15e, stary mobil, peniaze vzdy pri sebe, z dokladov maximalne preukaz poistenca..a neni problem. Pripadne keby bol, tak s minimalnou stratou. Aj ked chapem ze u soferov to je ine.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

M142 napísal:stan za 15e
Na Pohode kazdy 3. stan nieje Huski :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na topfeste som mal bobky, ze pridem o kindle - aj ked dosledne skrytu ale nic take sa nestalo. ani ku poskodeniu mojho stanu od Jurka nedoslo, co pozitivne prekvapilo este viac
Napísať odpoveď