Nike Air Max hyperfuse

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dudo22
Novice
Novice

Nike Air Max hyperfuse

Príspevok od používateľa dudo22 »

Ahojte. Chcel by som sa opýtať či neviete kde sa dajú lacno kupiť tieto tenisky. Jedny som objednal z aliexpress.com ale tie mi zadržali na colnici ako fejky. Diky za info =)
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nike Air Max hyperfuse

Príspevok od používateľa CheZteR »

Originaly a lacno?
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

uz sa ani nevyrabaju .. ak ich zozenies original, tak len deadstock a tam su ceny 200+ .. cize si das 2 a 2 dokopy a zistis ze si kupis radsej normalne tenisky
dudo22
Novice
Novice

A ine air maxi sa daju lacno kupit? Mozu byt aj fejky?
BTW dik za rady.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Vysvetli mi niekto zmysel kupovania fake-ovej obuvi (naviac takto hnusne vyzerajucej)? Dizajnovo podobne Nike Airy kupis skoro vsade, kde sa pozries (napr. A3).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Numline: Vec názoru a vkusu. Ja som si AirMaxy kúpil preto, lebo na chôdzu a ľahkú turistiku sú úplne skvelé, hlavne pre ľudí, ktorí majú problémy s kotníkmi.

dudo22: Z aliexpress ti ich zadržali preto, lebo to fejky sú. Dodnes nechápem ľudí, ktorí veria, že im niekto niečo predá s obrovskou zľavou v porovnaní s bežnými cenami. AirMaxy nekúpiš za menej ako 80-90 eur (ja som kupoval v januári TailWind 4 za asi 85 eur), pričom najnovšie modely idú za 150+ eur. Je to ako iPhone 5S za 150 eur, to bude tiež určite "originál".

Mimochodom, HYPerfurse sa dajú stále objednať z Nike webu, sú ale custom made a môžeš čakať aj 2 mesiace, pričom si za to slušne zaplatíš.
dudo22
Novice
Novice

A čo si myslíte o tomto e-shope, tie ceny vyzerajú lákavo nemáte sním skúsenosti?
http://nikeairmax.cz/
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tuším máš problém s pochopením toho, čo som ti napísal :3 NIK ti nič nepredá s takýmito zľavami. To je realita. Ďalej - obchody bez akýchkoľvek kontaktných údajov mali v tvojej hlave automaticky aktivovať nejaké defenzívne mechanizmy. Ak sú predávajúci alebo firma dôveryhodní, nemajú žiaden problém so zverejnením svojich kontaktných údajov, vrátane telefónu. Žiadne formuláre s gramatickými chybami tu nepomôžu.

Nuž a posledný a možno najdôležitejší bod, vlastníkom toho webu je:

name: Chen DONGDONG
address: B13-04 duhui100 buildings Huaqiang North Road
address: SHENZHEN
address: 518031
address: CN
phone: +86.13410880967
e-mail: Email [email protected]

Stačí ti to ako odpoveď?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

hyperfusy som na ofik stranke nenasiel,ale ak chces originaly air maxy http://www.a3sport.cz/sk/muzi/panska-obuv/ a aj si priplat.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

seth82 napísal:Numline: Vec názoru a vkusu. Ja som si AirMaxy kúpil preto, lebo na chôdzu a ľahkú turistiku sú úplne skvelé, hlavne pre ľudí, ktorí majú problémy s kotníkmi.

dudo22: Z aliexpress ti ich zadržali preto, lebo to fejky sú. Dodnes nechápem ľudí, ktorí veria, že im niekto niečo predá s obrovskou zľavou v porovnaní s bežnými cenami. AirMaxy nekúpiš za menej ako 80-90 eur (ja som kupoval v januári TailWind 4 za asi 85 eur), pričom najnovšie modely idú za 150+ eur. Je to ako iPhone 5S za 150 eur, to bude tiež určite "originál".

Mimochodom, HYPerfurse sa dajú stále objednať z Nike webu, sú ale custom made a môžeš čakať aj 2 mesiace, pričom si za to slušne zaplatíš.
Ja tomu samozrejme rozumiem, sam mam Air Maxy (kupene v akcii v sportovom shope za zhruba 70e), len som naznacoval, ze kupovat fake znackove topanky je uplne to iste, ako si kupit obuv na trznici od cinana z recyklovanych pneumatik - kvalita tam nebude ziadna. Chapem, ze chlapec chce vyzerat "kul" za malo penazi, len ma zaujima ta psychologia za tym. Ak uz ide konkretne o Hyperfuse model/seriu, tak su vazne skarede.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku
Darca
Darca