prezváňa ma Neznáme číslo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: prezváňa ma Neznáme číslo
mal som podobnú skúsenosť s prezvánaním. Asi 10x som zkladal a ked som dvihol ozvali sa mi asi 12 ročné deti že predávajú paličky na rebrík a predstavili sa ako ing Jozef a ing Pavol. 
-
vladenko007
VIP
Prave na tento problem su fajn aplikacie napriklad na Simbian tuším Black List alebo na Androida napr. Call blocker alebo tak nejak. Môžeš si tam nastaviť aj blokovanie súkromných čísel aj čísel ktoré poznáš jednoducho to tam nahadžeš do black listu a aplikácia hovor jednoducho odmietne bez toho aby ti čolen pipol telefon. 
Da sa zablokovat iba konkretne jedno cislo?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak nie je skryte tak u smartphonov bez problemu. Aky ze to as telefon?
Mam HTC Wildfire. A nie cislo nieje skryte ale nemam ho ulozene v mobile tak neviem ci to nebude problem?
-
hojko
Site Admin
lukas9206: Treba pouzit niektoru z aplikacii na vytvorenie blacklistu: https://market.android.com/search?q=bla ... o=1&c=apps
Kazdodenne obtazujuce telefonaty z neznamych cisel
Uz niekolko dni mi volaju kazdy den z roznych neznamych, ale casto podobnych cisel, napr. 0383700942, 0383700952. Volaju rano po osmej a este raz dopoludnia, kazdy den! Len prezvonia, ked stihnem zvdihnut, zlozia. Predtym som mal telefonaty z neznamych cisiel, ale v priemere mozno raz mesacne, teraz to zacalo kazdodenne a 2x.
Nasiel som tieto a podobne cisla na roznych strankach, viem ze nie som sam, ini maju podobne skusenosti, no co sa s tym da robit, okrem nejakeho blokovania, ktore by som riesil az keby to neslo inak - navyse tym ze pouzivaju rozne cisla, blokovanie aj tak nepomoze. Je mozne nahlasit obtazovanie, prip. kde? Je mozne niekde zistit povod cisla, konkretnu spolocnost, stranku s kontaktom kde by som im mohol napisat, okrem stranok "ktomivolal", kde som to nenasiel?
Dakujem.
Nasiel som tieto a podobne cisla na roznych strankach, viem ze nie som sam, ini maju podobne skusenosti, no co sa s tym da robit, okrem nejakeho blokovania, ktore by som riesil az keby to neslo inak - navyse tym ze pouzivaju rozne cisla, blokovanie aj tak nepomoze. Je mozne nahlasit obtazovanie, prip. kde? Je mozne niekde zistit povod cisla, konkretnu spolocnost, stranku s kontaktom kde by som im mohol napisat, okrem stranok "ktomivolal", kde som to nenasiel?
Dakujem.
-
Bad.boy
Medium Professional
Re: Kazdodenne obtazujuce telefonaty z neznamych cisel
No kazdopadne by som ich hadzal do blacklistu kazdodenne a dufal ze ich nemaju 100 
-
Mek
Addict
Snad existuje aj aplikacia do mobilu na blokovanie, kde zadas nielen konkretne cislo, ale aj pattern, ktory sa ma blokovat, napr. 0383******...
Ano, viem, lenze nemaju len cisla co zacinaju na 383, ja som sa chcel vyhnut takemuto blokovaniu, nejde to vazne niekde nahlasit? Predsa ak zavolaju z prieskumu, poviem ze nemam zaujem, je to OK, ale ked volaju kazdy den 2x, len prezvonia, ked dvihnem zlozia, to je vazne obtazovanie.
Mne volal vcera daky broker, ze alibaba vstupuje na burzu a ze kolko investujem - 10 000 alebo 20 000 €
V pondelok bude zase volat, uz som si ho raz dal do blacklistu, teraz mal opat ine cislo.
Tiez uz neviem co s tym.
V pondelok bude zase volat, uz som si ho raz dal do blacklistu, teraz mal opat ine cislo.
Tiez uz neviem co s tym.
Mne volali aj dnes, v sobotu, cislo 323.. neviete co s tym, ked stale pouzivaju ine cisla? Nemozem predsa zablokovat predvolby vsetkych miest Slovenska...
Mozno by stacilo zistit komu patri jedno cislo a tuto osobu/firmu nahlasit, potom by stopli tu osobu a nie len jedno cislo a mohli by skoncit vsetky telefonaty zo vsetkych cisel.
Mozno by stacilo zistit komu patri jedno cislo a tuto osobu/firmu nahlasit, potom by stopli tu osobu a nie len jedno cislo a mohli by skoncit vsetky telefonaty zo vsetkych cisel.
Ste mi volali dve nezname cisla, vsetko daky marketing. Pytal som sa, ze odkial maju cislo. Prve bolo, ze vraj z Finstat databazy, ze si platia databazu, takze cislo je akoze z finstat.sk. To som si este neoveril, asi budem tam volat/pisat. Druhe bolo, ze vraj z firmy Dataset, ich web je dataset.eu. Pri oboch telefonatoch mi tvrdili, ze je to z volne dostupnej databazy. Volal som do Datasetu s tym, ze ziadam o vymazanie mojho cisla z ich databazy, na co pan reagoval, ze bude lepsie, ak im to poslem mailom. Tak som to poslal mailom.
Teraz ma napada otazka, na nete su rozne weby v ktorych sa spominaju obtazujuce cisla, ludia maju moznost to hodnotit a komentovat. Je ale niekde zoznam najcastejsie hladanych cisel, cisel s najviac komentarmi alebo cisla, ktore su najviac oznacene ako obtazujuce? Ide mi o to, ze by som si tie cisla rovno ulozil do blokovanych cisel a pokoj, minimalne aspon tych 10, 20, mozno 50 najobtazujucich cisel.
Teraz ma napada otazka, na nete su rozne weby v ktorych sa spominaju obtazujuce cisla, ludia maju moznost to hodnotit a komentovat. Je ale niekde zoznam najcastejsie hladanych cisel, cisel s najviac komentarmi alebo cisla, ktore su najviac oznacene ako obtazujuce? Ide mi o to, ze by som si tie cisla rovno ulozil do blokovanych cisel a pokoj, minimalne aspon tych 10, 20, mozno 50 najobtazujucich cisel.
Je rovno aplikácia. Síce česká, ale hodnotia aj slováci, tak bude asi spoločná databáza.
https://play.google.com/store/apps/deta ... tozvednout
https://play.google.com/store/apps/deta ... tozvednout
Parada. Nahodil som to, tak uvidim. Ved raz za cas niekto zavola.
-
guess.whoo
Redeemer
tie cisla z ktorych volaju sa menia cize blokovanie pomoze len na chvilku. ono staci ze si niekedy davno suhlasil so zverejnenim alebo to operator automaticky odklikol
Áno menia. Tu je výhoda, že keď zavolajú jurkovi čo má tiež túto aplikáciu, číslo tam nahodí a už je v databáze...
Občas ten "jurko" bude heker, nové číslo nahodí zase on atď...
Občas ten "jurko" bude heker, nové číslo nahodí zase on atď...
Mne je jasne, ze tie cisla su nove, menia sa, doplnaju, obmienaju. Prave to je ten problem, ze nesuhlasil som s poskytovanim cisla tretim stranam, nesuhlasil som so zverejnenim cisla, moje cislo je u operatora utajene, cislo nevyplnam do ziadnych sutazi, na ziadnych weboch, nikde. Akurat tak pri objednavke v eshopoch, tam ale treba cislo kvoli kurierovi.
-
guess.whoo
Redeemer
ono tie databazy su casto o generovani cisiel ako idu v poradi. chvilku som brigadoval v call centre a tiez tam sli cisla zaradom bez nejakej databazy
Ale v takom pripade ta neoslovia, ze: "Dobry den, tu je Janka Mala z firmy xxxx, hovorim s panom Ferkom Mrkvickom zo Ziliny? Pan Mrkvicka, nasa firma by vam rada ponukla...."