Aký seriál začať pozerať

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aký seriál začať pozerať

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Z tych, ktore tu neboli spomenute:
ENTOURAGE
HOW TO MAKE IT IN AMERICA
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ak chcete nieco kreslene s nekorektnym humorom, tak skuste Ugly Americans, u mna to prekonalo skoro vsetky podobne serialy :)
http://www.csfd.cz/film/275535-ugly-americans/
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sons Of Anarchy, neviem, ze ci bolo spomenute.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Niečo nové historické : TURN http://www.imdb.com/title/tt2543328/?ref_=nv_sr_2

O pár dní začne ďalšia séria PERCEPTION http://www.imdb.com/title/tt1714204/?ref_=nv_sr_1
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Odporucam Person of Interest, nieje to moc zname, ale je to vyborne. Skoncila 3. seria uz. Na zaciatku je to skor ako kazda cast iny príbeh a celkovy dej je na pozadi. Ale potom sa to viac sustredi na celkovy dej. 3. seria bola zatial najlepsia zo vsetkych.

Je to o tajnom sytéme, ktory ma vlada a sleduje ludi, následne im dava cisla ludi, ktorý mozu byt hrozba/ alebo su v ohrozeni, to nevedia. Serial sa sustredi na cloveka, co tento system vytvoril a ktorému tajne chodia cisla ludi, ktore system vyhodnotil ako irelevantne. Hudba je tam vyborna aj filmovo je to paradne spravene. Scenar robi brat Christophera Nolana. Je to dost akcne a celkom dobre hlasky su tam a ako thriller je to tiez super.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je to tu OT, ale Sons of Anarchy nemaju svoju temu: tvorca je daka rodina s GRR Martinom (Game of Thrones)? lebo aj ten vrazdi moje ublubene postavy :( s05e03
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Hensym napísal:Tak som dokončil prvú sériu Under the Dome.
Riadne ma to chytilo, no nedočkal som sa jediného vysvetlenia, čo mi dosť vadí. Mám rád otvorené konce, mám rád, keď si divák robí vlastný názor a tak, ale tuto to bolo až prehnané. Doslova som sa nič nedozvedel.

Aj tak ma to ale chytilo, a na druhú sériu, presne o mesiac, sa teším. :)

Inak, je tu niekto, kto čítal knihu, a videl seriál, a vie povedať, či sa držia knihy, a pôjde to rovnakým smerom? Ak áno, koľko odhadujete sérií?
Serial je velmi odlisny od knihy, ale v knihe sa tiez dozvies o co ide az na konci :) Btw, super kniha, odporucam ;-)

// aby som nebol OT, tak Fargo je zaujimavy novy serial, teraz konci prva seria.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

paradny serial z produkcie showtime(robili napriklad dextera). upiry, van helsing, frankenstein, eva green a jeden formujuci sa vlkodlak. pribeh trocha preplacanejsi, ale mna to bavi. nizsim hodnoteniam na csfd chapem, ale ked si to porovnam napr s walking dead, kde sa kopu dielov nic nedialo, tak neni o com, aj cez kludne casti tma neni vela hluchych miest a vzdy sa clovek nieco dozvie.
http://www.csfd.cz/film/348622-penny-dreadful/
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

M142: Je to nudná sračka bez príbehu, po 2 častiach som s tým skončil. Jediné čo to sem tam zachránilo bol Dalton a Evička..
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Po troch dieloch zatial hodnotim ako 90% a odporucam dalej...

http://www.csfd.cz/film/374585-power/
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja som začal Breaking Bad, polka druhej série, masterpiece. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tiez som sa pustil do Breaking Bad, 1. seria je taka nemastna neslana a ked to konecne v 2. serii zacne byt zaujimave, tak sa to zase spomali a obmedzi na kecy. niekolko krat som sa pristihol, ako viem predpovedat, co bude dalsia replika... co nie je dobra vizitka pre serial. nic ine a lepsie momentalne nemam, takze si pozriem toto.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som si vcera dal prvu cast Penny Dreadful ( http://www.imdb.com/title/tt2628232/ ). Serial ma podla obrazkov a trailerov oslovil hlavne prostredim ( zboznujem to obdobie a navyse londyn <3 ) a taktiez aj roznymi priserami. Eva Green je velmi prijemnym spestrenim.
Prva cast bola podla mojho nazoru trosku "suchsia" a keby sa mam rozhodnut na zaklade prvej casti, ci mam pokracovat asi by som to skrecoval. Idem ale dalej a verim, ze to bude parada
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

mirak2 napísal:tiez som sa pustil do Breaking Bad, 1. seria je taka nemastna neslana a ked to konecne v 2. serii zacne byt zaujimave, tak sa to zase spomali a obmedzi na kecy. niekolko krat som sa pristihol, ako viem predpovedat, co bude dalsia replika... co nie je dobra vizitka pre serial. nic ine a lepsie momentalne nemam, takze si pozriem toto.
Čo som čítal, tak aj keď to určite má slabšie momenty a "vatu", tak že 4, a hlavne 5 séria to desaťnásobne zachraňuje. Tak sa dosť teším. :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Takto vyzera ze tu chyba najlepsi serial vsetkych cias, nikdy som nenasiel nieco podobne dokonale, kazda epizoda dokonala, originalna, zimomriavkove sokujuce konce k zamysleniu, je to starsi, ale dokonaly serial, ktory musite vidiet...

Krajne medze - The Outer Limits :smt023

Je lepsi ako Doctor Who, podobny serial je Sliders, taktiez originalne epizody z paralelneho sveta, jeden z najlepsich, tiez odporucam. O nieco slabsi, ale tiez dobry serial je Warehouse 13.

Ktorykolvek z tychto serialov ste nevideli, tak ste nevideli to najlepsie, hlavne ten prvy, je to nadpozemsky serial, ktory musite vidiet, tym lepsim epizodam sa nevyrovnaju ani tie najlepsie filmy sucasnosti, porovnavaju ho s Aktami X, ktore mu ale nesiahaju ani po clenky!
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mm neviem no..nie vela ludi s tebou zdiela tento nazor. pre kazdeho je to naj nieco ine. ja keby som mal vyhodnotit naj serial tak by som sa rozhodoval asi medzi Priatelmi a Prison Breakom. Priatelia preto, lebo aj po rokoch ked natrafim na nejaku cast pri prepinani stanic tak si ju pozriem a vzdy ma rozosmeje (bud vnutorne alebo aj nahlas). Prison zas preto, lebo mal cely cas atmosferu, cely cas mal hlavny hrdina nieco v rukave na co divak cakal a nie casto predvidal + velmi sympaticke postavy a herecke vykony aj vo vedlajsich ulohach.
Urcite by som nedaval ako najlepsi serial nic sucasne ako GOT alebo BB. To su vsetko bezprostredne pocity. Keby mam uvazovat len na zaklade nich tak mozno by som nominoval True Detective alebo Fargo, ale viem, ze tieto dva by som si uz druhy krat nepozrel a uz vobec nie keby som na ne natrafil v TV s reklamami
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ja neviem, ale ozaj nedokazem sledovat nejaky serial 2x, Priatelia, viem presny dej, nedokaze ma prekvapit ked to pozeram druhykrat, Prison Break - serial na pokracovanie, opat - pozerat opakovane je nemozne, ked viem dej a koniec, natahuje sa to a casom uz to nema co ponuknut.

The Outer Limits som pozeral raz, potom po case opakovanie a nepamatal som si kazdu cast, aj pri opakovani mi nabiehali zimomriavky pri koncoch, sokujucich, aj vzhladom k tomu ake stare su, tak su stale aktualne a hlavne kazda cast je originalna, samozrejme, nemozem vnutit svoj nazor vsetkym, chcel som len svoj najoblubenejsi serial prezentovat v tejto teme, hlavne tym, ktori ho nikdy nevideli, je to skvost a treba ho vidiet, na tom trvam.

K reklamam, tie neriesim, nastavim si automaticke nahravanie a reklamy si pretocim, ak uz sledovat v TV.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nepochopil si ma celkom, ale nevadi.
kazdopadne diik za tip na serial. pozriem si ho ked dopozeram Penny Dreadful a Killing
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslim ze som ta pochopil, mne slo o to, ze serial na pokracovanie je iny ako ten ktory ma samostatne epizody a sila v The Outer Limits je prave ta originalnost epizod, kazda je ina a tie sokujuce konce ktore aj dnes maju co ponuknut, ziadny iny serial mi neposkytol podobne pocity ako tento serial, neda sa to porovnat s nicim inym. Ma niekolko slabsich epizod, ale vacsina su to neskutocne kvalitne diela ktore mozu konkurovat celovecernym filmom. Ja ozaj nesledujem rovnaky serial 2x, nikdy, ale tento serial si planujem pozriet treti-krat, niektore epizody 4-ty krat. Neviem co by som dal za novu seriu, oblicku - nech sa paci.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Nečítal som celú tému, takže sorry ak to tu už zaznelo.

V prvom rade odporúčam Teóriu veľkého tresku (The Big Bang Theory) [CZ dab, nie SK!].

Keď som dopozeral všetky časti TBBT, hľadal som ďalší dobrý seriál. Pozrel som si asi 4 časti IT Crowd, no UK humor a ani tie postavy mi moc nesadli. Potom som si pustil How I Met Your Mother a je to
Spoiler
"legendární"
Odporúčam!
Napísať odpoveď