League of Legends
Re: League of Legends
No ako to je jasné že tribunal nefungoval, resp. fungoval zle a preto ho vypli. S tým, že ho vylepšia a raz niekedy v budúcnosti pustia znova.
Na jednej strane som tiež zvedavý, s čím prídu, ale tiež musím uznať, že za posledné cca 2 mesiace(?) odkedy je chat ban systém pustený stretávam toxických hráčov menej. Treba si však byť vedomý toho, že komunita nebude nikdy úplne "prečistená" od takýchto hráčov, keďže hra je F2P.
Na jednej strane som tiež zvedavý, s čím prídu, ale tiež musím uznať, že za posledné cca 2 mesiace(?) odkedy je chat ban systém pustený stretávam toxických hráčov menej. Treba si však byť vedomý toho, že komunita nebude nikdy úplne "prečistená" od takýchto hráčov, keďže hra je F2P.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
zachvilku uz cakam aj film 
nn, najskôr Warcraft, ptm LoL film ;PMP4-27 napísal:zachvilku uz cakam aj film
-
Yos
Professional
Vcera sme mali mensiu session a podarilo sa nam ukazkovo zobrat barona
hh, celkom funny 
Ale na vyšom ele by to nabolo až take "easy"
Ale na vyšom ele by to nabolo až take "easy"
-
MP4-27
Guru wannabe
predzapasove prognozy
vysledok
naco si ti ludia kupuju tie acc ked potom hentak sa maju trapit?
MP4-27 ehm.. pointa? Na koho narážaš s tým ebay acc? Na Syndru? To, že niekomu nevyjde 1 hra automaticky znamená ebay acc?
Neveril som tomu ale nuž asi to tak bude... Keď nejaký (napr.) golďák porazí diamonďáka, hneď začne machrovať, honiť si ego a oháňať sa frázou "EBAY ACC".
btw: lvl 6 Ashe bez rún a masteries musel byť ale ťažký súper.
Neveril som tomu ale nuž asi to tak bude... Keď nejaký (napr.) golďák porazí diamonďáka, hneď začne machrovať, honiť si ego a oháňať sa frázou "EBAY ACC".
btw: lvl 6 Ashe bez rún a masteries musel byť ale ťažký súper.
-
Hotwire
Addict
Este k tomu vobec hodnotit uroven podla Normal zapasu, kde sa ti ludia mozno vobec nesnazili...
-
MP4-27
Guru wannabe
toto sa mi stava aj v rankede...Platinum hrac bez skillu...alebo ten feeling z hry ze co robi, nepomaha teamu a tak...a Syndra bola v tej hre totalne mimo tak isto Trundle aj Kata...
zacina byt strasne vela burstnutych acc...aj ked si niekedy pozrem ich historiu tak same prehry a totalny feeder...
ale ok mate pravdu
zacina byt strasne vela burstnutych acc...aj ked si niekedy pozrem ich historiu tak same prehry a totalny feeder...
ale ok mate pravdu
syndra a trundle neboli minuly tyzden nahodou free? navyse je to normal hra, cize je dost mozne, ze len testovali championov...
zapnem idem ranked vyhrávam pozriem na bot koko*i everywhere
bronze2 a bronze1 premade na bote čo som komu urobil...
bronze2 a bronze1 premade na bote čo som komu urobil...
Diviziu nerieš, ale ich skill.
No boli zrejme horši, ale pri tvojom počte killov, ti stačilo zabiť tristanu.
Takže asi tak: po gold IV ak prehraš je to tvoja vina, lebo po ten gold IV si to usoluješ ked na to maš. Na gold III, už needuješ team, ale dovtedy, ti radim, pickni si champa a hraj tak :
1.Za champa s ktorym sa na linke/v TF nemusiš spoliehať na druhych,
2.Dokažeš mať stale največšiu farmu.
3.Linku si vyhraš, bez toho ,aby si zomrel, snowbaliť enemy, ptm pri enemy gangu, double kill.
4.Roaming, a hra je na 90% win :O
Takže asi tak: po gold IV ak prehraš je to tvoja vina, lebo po ten gold IV si to usoluješ ked na to maš. Na gold III, už needuješ team, ale dovtedy, ti radim, pickni si champa a hraj tak :
3.Linku si vyhraš, bez toho ,aby si zomrel, snowbaliť enemy, ptm pri enemy gangu, double kill.
Vcera som mal taku katu prosi sebe co hrala priam neuveritelne. behom pol sekundy vedela poskakat vsetkych a samorzrejme aj pozabijat. Je to normalne, ci azda nemoze existovat nejaky script na toto? S ludskym myslenim to nemalo nic spolocne. (silver som)
-
Hotwire
Addict
Je to pravdaze normalne kedze katarina ako champion je v tomto velmi silna...na nu musite zobrat champov s CC.
aha ok champa povecme na TOP a mať teleport či nie? alebo aky champ navrhuješ ty?
s botom to začalo tak že do 3minut umrela MF potom soraka a potom asi po 5minutach padli ako double prišla seju padla tiež
s botom to začalo tak že do 3minut umrela MF potom soraka a potom asi po 5minutach padli ako double prišla seju padla tiež
Súhlas. Akurát dodám, že ak sa chceš vytiahnuť do vyšších divízií, tak je vhodné si zobrať champa, ktorý "snowballuje" (niečo na štýl Veigara, kde pár tisíc hp dáš dole za pár sekúnd) alebo niečo do late game, vzhľadom na to, že väčšina hier v soloQ bude trvať min. 30 minút. Mne sa takto osvedčil Warwick do jungle, kde keď sa s ním dostaneš do late game, nemáš problém ísť 1v2 alebo keď si extra feednutý tak aj 1v3.BE11 napísal:Diviziu nerieš, ale ich skill.
-
Yos
Professional
Na Katu existuje script presne ako si to popisal, hral som uz s takou a pisal som snim po hre. Ze tak hrava uz dost dlho, hlavne rankedy ownuje s Katou na mide so scriptom.PsychoS napísal:Vcera som mal taku katu prosi sebe co hrala priam neuveritelne. behom pol sekundy vedela poskakat vsetkych a samorzrejme aj pozabijat. Je to normalne, ci azda nemoze existovat nejaky script na toto? S ludskym myslenim to nemalo nic spolocne. (silver som)
Aj na Lee Sina je script na Q+warda.
No som rad ze sa to potvrdzuje lebo ako som uz pisal jej hra nemala nic spolocne s ludskym myslenim, take reflexy ako od boha. A co proti tomu? Neni to zakazane?
Script? hmm nemyslim. Script môže byť, ale pochybujem, že by bol taky dobry, je tu veša premených,no proste pochybujem.PsychoS napísal:No som rad ze sa to potvrdzuje lebo ako som uz pisal jej hra nemala nic spolocne s ludskym myslenim, take reflexy ako od boha. A co proti tomu? Neni to zakazane?
Mainujem katu, ak som feed dam ik 5tim aj do 2s, tu ide o skill/feed a skill enemy teamu.