Vidim, ze ta kazdy kusok propagandy potesi. Vsak nevedia ani len dokazat ze to spravili rebeli, uz toboz nie Putin. Ale niektorym ludom taketo prehlasenia ocividne ku stastiu staciajackb napísal:http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... crash.html
Jukoil zaplati. ale ako som videl headline palcovym pismom, tak sa hned lepsie robilo aj ked je nedela.
Havaria letu MH17 na Ukrajine
Re: Havaria letu MH17 na Ukrajine
Ano, vsetko co neglorifikuje Rusko je zakerna propaganda. Uznamvam ta.
Fakt nechápem ako sa môže niekto zastávať toho blbého Ruska a toho ich agenta KGB (prezidenta) bež štipky demokracie v mozgu.. 
Tu vobec nejde o glorifikaciu Ruska, ale o ocividne stupidnu zalobu a tvoju nekriticku reakciu na nu. Vsak to je uplny nonsens, premyslaj trochu. On zrejme nema ziadny oficialny ci preukazatelny vplyv na akcie rebelov. Ak by ho sudili za to, ze dodal zbrane povstalcom, tak by vytvorili precedens na zaklade ktoreho mozu sudit v podstate kazdu hlavu statu usa a mnohych statov zo zapadnej europy (napr. povstalci v Syrii).jackb napísal:Ano, vsetko co neglorifikuje Rusko je zakerna propaganda. Uznamvam ta.
neobmedzeny vladca Ruska nema vplyv na rebelov. ozaj, nie? to sa hovorilo aj na Kryme, kde operovali "nezmami" vojaci. a potom im dalo jeho carske blahorodie metale...
co potrebuje Slovac ako dokaz toho, ze ti Donbassania bojuju s podporou Moskvy a krizikom na celo od Patriarchu "ktory nosi kriz, a hodziny za 30 litrov"?
co potrebuje Slovac ako dokaz toho, ze ti Donbassania bojuju s podporou Moskvy a krizikom na celo od Patriarchu "ktory nosi kriz, a hodziny za 30 litrov"?
Mas problem s pisanym textom? Tu ti zvyraznim dolezitu pasaz z mojho prispevku, ktoru si zrejme "omylom" zle interpretoval: On zrejme nema ziadny oficialny ci preukazatelny vplyv. Koniec citatu. Povedz mi ako si predstavujes, ze taky pravnik prepoji Putina so zostrelenim toho letu? Ked nevedia dokazat ani len ci ho vobec zostrelili rebeli? Cela ta zaloba je jedna velka PR akcia jednej advokatskej kancelarie, ktora sa prizivuje na medialnej hysterii ohladom Ruska a Putina. Nic z toho nevysudia, nic nedokazu. Aj keby dal Putin osobne prikaz na zostrelenie, tak je dost skuseny na to (aspon podla mna, je to ostatne plod KGB), aby za sebou nenechal ziadnu skutocnu a pred sudom pouzitelnu stopu.jackb napísal:neobmedzeny vladca Ruska nema vplyv na rebelov. ozaj, nie? to sa hovorilo aj na Kryme, kde operovali "nezmami" vojaci. a potom im dalo jeho carske blahorodie metale...
PR akcia advokatskej spolocnosti?
oficialne ani Milosevic nemal nic so znasilnenim Bosny a bol za nu sudeny... Norimber ani nespomiam
oficialne ani Milosevic nemal nic so znasilnenim Bosny a bol za nu sudeny... Norimber ani nespomiam
Kebyze je to seriozna zaloba, tak je podana na medzinarodnom sude. A ked uz si pri Bosne, tam MS rozhodol, ze Srbsko (a Milosevic) nie su zodpovedni za akcie armady republiky srbskej. Takisto ako by rozhodol v tomto pripade ze Rusko a Putin nie su zodpovedni za akcie ukrajinskych rebelov. Putin moze byt sudeny za akcie ruskej armady, resp. za prikazy ktore ruskej armade dal. Nemoze byt sudeny za akcie rebelov. Aj ked za nimi stoji a zrejme ich logisticky (aj inak) podporuje ako prezident Ruska. Musel by mat nad nimi preukazatelne velenie a musel by im preukazatelne dat prikaz na zostrelenie toho lietadla. Ale v sucasnosti sa nevie dokazat kto to lietadlo vlastne zostrelil, ani komu zodpovedal. Seriozne, ako konkretne by si logicky prepojil pad MH17 s Putinom?jackb napísal:PR akcia advokatskej spolocnosti?![]()
Leťte přímo! Kyjev poslal let MH17 mimo obvyklou navigační trasu! Už je jasné, proč tajná služba zkonfiskovala v ukrajinském centru letového provozu všechny záznamy komunikace s letadlem!
http://aeronet.cz/news/lette-primo-kyje ... cni-trasu/
http://aeronet.cz/news/lette-primo-kyje ... cni-trasu/
blbostKyjev totiž namísto klasické koridorové navigace pomocí „waypoints“, tedy pozemních stanic, kterou řízení letového provozu v Kyjevě používá pro naprosto všechna letadla, použil přímé směrování a poslal let MH17 přímo nad povstalecké území přímou trasou. Zcela výjimečně. To je zřejmě ten skutečný důvod konfiskace nahrávek, protože by to dokazovalo přímou účast Kyjeva na celé tragédii.
zbytok su len predpoklady, polopravdy a klamstva
nomen omen
Ten článok tu už niekto dávnejšie dával a stále je to zjavne napísané nejakým konšpirátorským noliferom ktorý o leteckej doprave nevie absolútne nič, ale to mu nebráni písať o nej. 
Ze by Lenin ?
Tak som zvedavý , či sa niekedy dozvieme , kto to lietadlo zostrelil.
Možno , že ho zostrelili tí istý čo strieľali do ľudí na Majdane ...
http://www.topky.sk/cl/11/1414579/Preho ... gulometu--
Tak som zvedavý , či sa niekedy dozvieme , kto to lietadlo zostrelil.
Možno , že ho zostrelili tí istý čo strieľali do ľudí na Majdane ...
http://www.topky.sk/cl/11/1414579/Preho ... gulometu--
Kanadský pracovník Organizácie pre bezpečnosť a kooperáciu (OSCE) Michael Bociurkiw v Európe bol medzi prvými, ktorí dorazili na miesto zostreleného boeingu. Preto uvidel veľa vecí, ktoré nikto iný nemal možnosť zazrieť ......"Vyzeralo to ako diery po streľbe z guľometu. Ako veľmi veľmi silná guľometná paľba, ktorú sme na ostatných častiach nezaznamenali,"
niekto asi bude tvrdit, ze tam prebiehali boje. ako sa separatisti za troskami skryvali 
Ramaya, moje zdroje su sracky a smeti, ale Topky? Nehnevaj sa, ale medium, kde clanok dosahuje v priemere tri hole vety a najvacsiu informacnu hodnotu ma nadpis, pouzivat ako zdroj? To naozaj radsej Moskovskij Vysielac a Zem Komsomolcov...
Mimochodom, snad dokonca na Vyzieraci hovoril expert, ze hlavica rakety BUKu obsahuje srapnely.
A Majdan? Novy Manifest KSZSSR uci, ze demonstranti sa snajpovali navzajom?
False flag robili pirati do 18. storocia. Never Duchovi doby.
Frogfoot (Su-25) ma max dostup 7000m, s podvesenou vyzbrojou (ATA rakety) nizsi. Boening je o viac ako 3km vyssie. Takze gulometom do neho strielal ukrajinsky steath. Pockat!! Oni ziaden nemaju!
Mimochodom, snad dokonca na Vyzieraci hovoril expert, ze hlavica rakety BUKu obsahuje srapnely.
A Majdan? Novy Manifest KSZSSR uci, ze demonstranti sa snajpovali navzajom?
False flag robili pirati do 18. storocia. Never Duchovi doby.
Frogfoot (Su-25) ma max dostup 7000m, s podvesenou vyzbrojou (ATA rakety) nizsi. Boening je o viac ako 3km vyssie. Takze gulometom do neho strielal ukrajinsky steath. Pockat!! Oni ziaden nemaju!
-
Solo_Kamen
King
Náhodou, má to svoju logiku...butthead napísal:niekto asi bude tvrdit, ze tam prebiehali boje. ako sa separatisti za troskami skryvali
jackb - keď je možné zostreliť lietadlo zo zeme , tak o čo ľahšie by to bolo z výšky 7000 metrov , to ťa nenapadlo ? Alebo si myslíš , že tie ukrajinské stíhačky majú na sebe namiesto rakiet pripevnené detské striekacie pištoľky ? Podľa teba asi musí bojová stíhačka priletieť až úplne k lietadlu a z dvoch metrov trafiť pilota priamo do prostred čela
A keď sú tvoje zdroje sracky a smeti , tak načo prispievaš ?
A keď sú tvoje zdroje sracky a smeti , tak načo prispievaš ?
Ty si moje zdroje oznacil za smeti. Zdielas lzive zdroe a pises o 106, tak sa ukludni, lebo to tu nemoderujes.
Ty teda tvrdis, ze pod Su 25 sa vesaju rovnake rakety ako pouziva BUK? Ak ano, zvaz ci sa ides este dalej strapnovat.
Ak ano, prestan mi podsuvat co som nenapisal. Ty sa hovadis este viac.
Len tam medzi nami, s raketami sa Frogfeet do 7km nedostane, lebo je proste pritazky. Si precitaj nieco o lietadlach, pan Wright
Ty teda tvrdis, ze pod Su 25 sa vesaju rovnake rakety ako pouziva BUK? Ak ano, zvaz ci sa ides este dalej strapnovat.
Ak ano, prestan mi podsuvat co som nenapisal. Ty sa hovadis este viac.
Len tam medzi nami, s raketami sa Frogfeet do 7km nedostane, lebo je proste pritazky. Si precitaj nieco o lietadlach, pan Wright
Ty sám si to o sebe napísal , tak čo mi tu podsúvaš nezmysly. Ukáž mi v dnešnej dobe jediný seriózny zdroj informácií. Taký neexistuje. A ja som tú informáciu sem nedával ako hotovú vec , to si si len ty vsugeroval , že ja tomu verím.jackb napísal:moje zdroje su sracky a smeti
Asi to bude pre teba nová informácia "pán letecký expert" , ale tie rakety , ktoré majú SU-25 na sebe , majú dolet niekoľko kilometrov (neviem koľko na to si ty expert) , tak aj keby letelo vo výške 5000 metrov , tak je schopné zostreliť cieľ vo výške 10000 metrovramaya napísal: som zvedavý , či sa niekedy dozvieme , kto to lietadlo zostrelil
Ak sa ti zdajú 3 príspevky za mesiac o 106 , tak neviem neviem ...
SU-25 ma na sebe BUKy? 
Neviem či má BUKY , DUBY alebo BREZY , na to sa musíš opýtať jackbbeardie napísal:SU-25 ma na sebe BUKy?