som v O2 uz nieco cez 5 rokov, mam program O2 Fer (kolko prevolam (preSMSkujem), tolko zaplatim) .. vtedy davnejsie som nejako casto nevolal, maximalne s rodicmi, cize som to neriesil
teraz ale vybavujem viac veci, telefonujem s kadekym tak mi to uz vadi. ide o to, ze byvam v dedinke na vychodnom Slovensku, ktora je vzdialena nieco cez 15 km od Madarskych hranic a tym padom tu uz je velmi slabe pokrytie signalom, cize mobil mi niekde DOMA ani vobec nechyta signal - tym padom sa mi nemoze nikto dovolat aj napriek tomu, ze mobil mam nabity, ze mam hlasny rezim ... a to vie pekne nas*** .. volal som im uz ohladom toho asi 3x, osobne som bol v predajni tiez asi 3x, hovoril som s technikmi, tvarili sa, ze mi vedia pomoct ale nakoniec prd z toho, povedali mi, ze bohuzial, ale kedze som uz "v Madarsku" !!!! tak bud musim vyuzivat roaming (za ktory samozrejme platim viac) alebo mi nevedia pomoct .. to uz co je toto, 15 km od Madarska a to uz akoze byvam v Madarsku? s velkou rezervou som este na uzemi Slovenska a oni mi trepnu taku blbost. v meste je to este v pohode, ale tu v dedine fakt maaaalokde chytim 2-3 palicky .. vacsinou mam 1 alebo 0
najjednoduchsie riesenie je samozrejme od nich odist. rozmyslal som nad tym, ale neoplatilo by sa mi to, kedze v Orange a Telekome maju najlacnejsi pausal od 10 eur a v nom v podstate nic nie je.. ja tu v O2 platim tak do 10 max. 15 eur co mi v pohode staci
tak moja otazka znie - mam narok si nieco od nich ziadat? nejake zlavy za ich neschopnost, balicek internetu zadarmo alebo nejaku inu sluzbu bezplatne? alebo mozem sa len rozculovat a nic okrem prechodu k inemu operatorovi nepripada do uvahy ?
vdaka