4k TV Seiki
4k TV Seiki
Zdravim,
mate tu niekto realnu skusenost so znackou Seiki, co som pozeral na amazone tak maju 4k telky za velmi atraktivne ceny.
http://www.amazon.com/Seiki-SE50UY04-50 ... ords=4k+tv
Telku by som pouzival na xbox one a playstation 3 a pozeranie filmov, nic ine
mate tu niekto realnu skusenost so znackou Seiki, co som pozeral na amazone tak maju 4k telky za velmi atraktivne ceny.
http://www.amazon.com/Seiki-SE50UY04-50 ... ords=4k+tv
Telku by som pouzival na xbox one a playstation 3 a pozeranie filmov, nic ine
Re: 4k TV Seiki
4K na xbox one a ps3 ? Preco ? Radsej kvalitnejsiu full HD imo
-
Ryan Giggs
VIP
Naco je ti 4k displej na zdroj ktory 4k nie je? To nema ani stipku logiky. Ziaden televizor na svete ti z toho 4k kvalitu nevyrobi. Perpetum mobile este nikto nevymyslel.
Su to vyhodene peniaze.
Su to vyhodene peniaze.
presne ako povedal ryan, pokial nemas video natocene v 4k tak tu TV nevyuzijes... radsej by som investoval do kvalitnej full HD TV.... ano niektore filmy na otestovanie su v 4k problem je v tom ze v dnesnej dobe neexistuje prenosne medium do ktoreho by sa zmestilo realne 4k video (blueRay ani zdaleka nestaci, 4k ma aj stovky GB) tak tieto filmy sa predavaju na HDD... --- niekde bola vystava 4k TV a na otestovanie davali filmy na HDD 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak pokial mas xperiu Z2 a pod. highendy alebo kamery, ktore to uz dokazu a chces to silou mocou mat tak nevidim prekazku 
-
Ryan Giggs
VIP
Ono to ale aj tak nepomôže. Nema to HDMI 2.0 takže aj tak by to nebolo uplne prave 4k.
-
guess.whoo
Redeemer
no to mas pravdu, nevsimol som si to. kazdopadne 4k telky sa pomaly pretlacia a este posunu dole ceny fhd a hd teliek kedze 4k nahravanie uz zacina byt sucastou vacsiny high-end telefonov. je to len otazka cas a mna zaskocilo, ze to prislo tak skoro
nieco som si uz o tom nastudoval a ocividne je to bullshit kupovat teraz 4k telku, mozte lock
Neviem ako pre majoritnu vacsinu ale pre mna bude 4k bullshit veeelmi vela rokov. Resp pri <60" to bude stale bullshit.
-
Ryan Giggs
VIP
Prislo to skoro preto, lebo 3D bol velky prepadak. A aby udrzali predajne cisla aspon na doterajsich hodnotach museli prist s niecim novym. A stado to kupi lebo sa to akoze hodi do buducnosti. Ze ale bude ta buducnost tak o 5-10 rokov o tom ich uz nepresvedci nikto lebo v reklame vraveli ze 4k je bomba, resp. im to povedal predavac ked sa divali na nejake demo video.
To je ako s dvbt2. Kazdy sa za tym nahana, ale ze 100% vyuzitelne to bude az ked budu kupovat dalsi tv uz nikoho netankuje.
4k ma jedine opodstatnenie a to spojitosti s PC. Inde este dlho nie.
To je ako s dvbt2. Kazdy sa za tym nahana, ale ze 100% vyuzitelne to bude az ked budu kupovat dalsi tv uz nikoho netankuje.
4k ma jedine opodstatnenie a to spojitosti s PC. Inde este dlho nie.
-
Makovnik
Medium Professional
V roku 2030 ma prist 8k, takze sa rychlo pripravujte
)
a v r.2158 bude 35k nie?