League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Yos
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Yos »

Ci to je zakazane netusim, v LCS a inych podobnych ligach urcite. Ale cez internet ti nikto na to nema aj tak ako prist...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

No to som teda zvedavy aky script by pomohol katarine preskakat vsetkych enemakov... automaticky ich zamerat a este neviem co
Proste bol to lepsi hrac, pravdepodobne smurf z vyssej ligy a teraz tu roznasate konspiracie o skriptoch :D

ach.. urcite je nejaky script co za vas aj lasthituje a sam hra a vy sa len pozerate nie ? :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ale vidis ze nieco natom je ked Yos sa bavil s hracom ktory mu to potvrdil. Mozno script neni to spravne slovo.
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

PsychoS napísal:Ale vidis ze nieco natom je ked Yos sa bavil s hracom ktory mu to potvrdil. Mozno script neni to spravne slovo.
Srsly....
Scripty sú, to netvrdíme, ale sú pomalé, s veľkým množstvom chyb atd...
Povedz mi ako by si chcel napísať script, ktorý by dokázal spočítať(resp. proc.) za par ms ak nie ns, spôsob akým by zahral katu. To je nesmierne množstvo premenych a a faktorov ,ktore by bolo treba nesutale prepisovať, preratavať a brať v uvahu.... dajme tomu že 1 hrač ma (Q,W,E,R,G,H,A pohyb(basic 9 smerov)) to maš na jedneho hrača 16 basic *možnych úkonov, ak to maš skombinovať s dalšimi 9viatimi hračmi je to 16 na 10-tu, čo je trošku väčšia zaťaž na procesor a ten script by nefungoval.Už len s tohto vyplýva, že ak aj scripty sú, tak z tvojho popisu udalosti jasne vyplyva, že to bol hrač.

Ked je tu už reč o tomto, sam so si chcel niečo podobne spraviť(nebonznite ma ;O ), na referalov, no narazil som na jeden problem, skade mám načitať/zistiť/vypočítať údaje o pozícii hráča.

Edit://
Pre tych čo davali už videa na youtube.
Mam dajme tomu nahrane kratke videjko, ktore by som chcel hodiť na youtube,(1366,768 ,60FPS, 2,2GB-->dlžka 1:12), aky je odoručany format/rozlišenie/FPS na taketo video ;O
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Script existuje, dokonca o tom bolo množstvo tém na reddite, stačí pohľadať. Používajú ho prevažne Cassiopeia / Karthus hráči. Ako to funguje? Ten script za vás používa skilly/spelly (kúzla) tak aby na 99% zasiahol enemy. Dokonca sa na ňom dá nastaviť aby to vyflashlo za vás napr keď Annie hodí ulti... Niekde som mal video, potom pohľadám a hodím to sem ak budete chcieť.
BE11
Light Star
Light Star

Tie videa som videl.
No tie Scripty nemaju na viac ako na BronzeV/ >lvl 30 hračov, to čo tu pišete, je podľa mňa čistý nezmysel...
PsychoS
Professional
Professional

Videl som scripty v inych hrach a boli vzdy rychlejsie nez ludske myslenie. Ja sice niesom programator ale myslim si ze prave scripty su nato aby sa setril cas v hrach. Vytvaraju sa rozne bot aplikacie ktore veci riesia za teba. Urcite nato prides.
BE11
Light Star
Light Star

Chceš mi povedať, že niečo taketo by ťa zabilo? ;O
https://www.youtube.com/watch?v=_6K6WV8PkWA

No boti, menuj aplikacie, vymenuj mi jednu MNORPG, moba, hru , alebo proste hru ktora je teamova/online a funguju v nej boti.
Ja ti dokažem vymenovať botov, no len na hry, ktore su solo, v ktorych nedokaže dalšia osoba ovplyvniť až tak vysledok ako v hrach ako LoL.

Counter strike,TF2, GTA, minecraft = cheaty/boti.. k
Dota,Dota 2, LoL, WoW, Starcraft, Starwars, Smite... neviem o tom, že by niečo okolo cheatov/botov bolo v tychto hrach rozširene.
PsychoS
Professional
Professional

Boha to co je za video? Nechces ho snad porovnavat s myslienkou uz vyssie spomenutou od uNfEiL-a. A zopakujem po sebe "Mozno script neni to spravne slovo."
xH4wK

Jezis... drzim shift (smartcast) a mackam vsetky tlacitka a tiez ma budes povazovat za hackera ? :D
BE11
Light Star
Light Star

xH4wK napísal:Jezis... drzim shift (smartcast) a mackam vsetky tlacitka a tiez ma budes povazovat za hackera ? :D
Ich logika? = ano ;D Ideme teraz spamovať chat, report cheater ;O

Inak toto som už par krat videl, proste <Silver, ak sa ti podari niečo perfektne, rychle(kata je na to ako robena) hned si za cheatera ;O
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Ako som uz vyssie spomenul, napr. Lee sin ma script, ked hodis Q, automaticky da pred teba wardu, ku ktorej automaticky da W, cize sa dostanes pred supera, kde uz len pouzijes R (kick) a odkopnes ho tam, kde potrebujes. To je len jeden priklad, ako ten "script" funguje. Ulahcuje hranie, no nenazval by som to cheatom.
Skor by som to nazval nabindovanim klavesov
xH4wK

Neviem si predstavit ako by mi pomohlo ze ked dam Q tak mi tam hodi wardu to fakt nie :D

Ale mozno to niekomu pomoze.. kto nema vsetky prsty na ruke alebo tak.. :D

A inak to je macro.
BE11
Light Star
Light Star

No, tento pripad, to by už bolo možne.
Myslel to tak...
Q...Q, warda pred supera, W, a nasledne ti stači kicknuť, ale to stači 30m praxe a vieš to, načo pisať script?

Ked tak je to nabindovane makro, lebo ho treba spusiť cez daku klavesu :P (pokiaľ by ten "script" nebežal pozadi, čo je ale kravina :lol: )
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Pane Bože BE11 keď sa do toho nerozumieš, tak sem nedávaj nezmyselné videá... Ten script je NIE na singel target skill, ale na skill shoty a na dodgovanie skillshotov (napr blitz hook/annie tibbers...). Hovorí sa tomu scripting alebo botting.

Nech sa páči, tu je o tom téma: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... uch_a_big/

Vraj daný hráč nepoužíva scripty, ale v tomto videu na 2:39 je presný príklad ako daný script funguje:

Nanešťastie videá, ktoré som nedávno videl sú už nedostupné...

//ešte dodám, že ten script je používaný aj na Vaynu, bot robí všetok kiting za vás.
BE11
Light Star
Light Star

Auto flash, autograb, autosmite, auto ignite,.... k

Tú temu mám prečítanú, je tomu už pár mesiacov, hh, ale ja stale naražam na tu katu, začinalo to tu s tým, že ich tam kata vyplieskala ;O
To je komplet mechanika na katu v jednom scripte ;D
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Ak mám apelovať na Katarinu, tak tam myslím žiadny script netreba, skôr rýchle prsty... Poznám X dobrých a známych hráčov, ktorí ŽIADNY script nepoužívajú a tie "Božie reakcie" sú reálne ich. Pohľadaj si v youtube hráča Tiensinoakuma alebo Scara a pozri si ako hrajú Katarinu. Keď tu niekto spomínal silver dobrú Katarinu, tak to skôr vidím na toho smurfa. Katarina je jeden z TOP solo snowball champov, ktorí dokážu poťahať hru sami.
xH4wK

Ja na tom videu len vidim high elo hraca ktory vie kedy flashnut/uhnut.. proste outplayed.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Veď opak som ani netvrdil, tam je len presná názorná ukážka ako daný script / bot funguje.

Tu je príklad hráča ktorý za to aj dostal ban: všimnite si ako sa v 2:54 správa pri Thresovi aby dodgol hook: zastaví (kto by zastavil aby dodgol?) a potom zastaví opäť aj keď je hook na CD a potom zas.

A ešte si všimnite ako občas Ečkuje pričom je ku enemy otočený chrbtom. Čo to znamená? Predpokladajme, že je to skill hráč, ktorý používa smart casty. Keď použijete smart cast, otočíte sa ku enemy tvárou a následne klikáte a hýbete sa v protismere od neho ďalej. Tu ale script klikne na enemy a na pohyb od enemy súčasne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Sa nam v tom lade ukryva nejaky psychopaticky yordle? :D
Napísať odpoveď