League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa japaja »

keby tam bolo napisane bronze elo asi by ste inak rozparvali
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Gnar Reveal

Ukážky abilitiek po rozkliknutí.
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Hmm, tak tento champ, je podľa mňa uplne niečo ine ako ostatny, konečne sa riot pohol novym smerom ;)
Konečne passivka, ktora nieje passivna.
Po vizualnej stranke, je to podľa mňa dosť dobre ;)
Tu ultu, ide dať asi len vo forme, že?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

dal by sa veigar na top? alebo čo on vlastne je
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

v RIOTE kukali cez Vianoce na Gremlinsov a mame noveho championa :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ved to je vsetko na jedno kopyto,sami stun a slow a skoky,uz dva roky je to vsetko rovnake,uz im kvalitne dochadzaju napady
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Ale tak asi sa uz nic ine moc ani vymysliet neda. ;) A praveze by som povedal ze novi championi maju ovela napaditejsie urobene skilly ako stari...napr si porovnaj Brauma a Siona. ;)
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

BE11 napísal: Tu ultu, ide dať asi len vo forme, že?
Áno.
Son-Goku napísal:ved to je vsetko na jedno kopyto,sami stun a slow a skoky,uz dva roky je to vsetko rovnake,uz im kvalitne dochadzaju napady
Ty snáď ani nevieš čo hovoríš. Čo je na jedno kopyto a rovnaké? A 2 roky?! Dochádzajú nápady?

Tak len stručne, po 1. Riot berie niektoré nápady aj od samotných hráčov. Pre príklad: Braum bol navrhnutý na Reddite, Gnar na fórku. Veľmi by ma zaujímalo čo je rovnaké na posledných 3 vydaných champoch (Braum, Velkoz, Yasuo). Všetci traja sú úplne odlišní, jedineční a naozaj zábavní na hranie. A Gnar je ZASE niečo úplne iné.

Riot odvádza v tomto smere naozaj chvályhodnú prácu. Zaujímalo by ma čo by si vymyslel ty.
Son-Goku
Darca
Darca

aatrox,darius,draven,diana,elise,hecarim,jinx,khazix,lulu,lisandraa dalej sa mi nechce pokracovat,stun alebo slow.je to vsetko rovnake.a potvrdil si mi ze im dochadzaju napady ked uz musia davat rady z faggitu. a hlavne mi tu radsej nevykladat nic o originalite,pozname ten pribeh uplakanca co zdrhol a zalozil si vlastny biznis a okopcil co sa dalo.
btw ty tusim take sragody vypisujes aj na pcfore,tam sa radsej zdekuj.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Son-Goku napísal:aatrox,darius,draven,diana,elise,hecarim,jinx,khazix,lulu,lisandraa dalej sa mi nechce pokracovat,stun alebo slow.je to vsetko rovnake.
Ty snáď žartuješ. Tomu sa hovorí crowd control (CC) a zo 119 champov (120 ak rátam Gnara) to má asi každý jeden (na rýchlo mi napadlo, že Lucian nemá, možno je ich ešte viac). Prečo to implementovali do hry sa spýtaj samotného Riotu. A čo je rovnaké? Každý jeden champ má rovnakú abilitku na stun ako napr Sion?
Son-Goku napísal:a potvrdil si mi ze im dochadzaju napady ked uz musia davat rady z faggitu.
Tak len pre tvoju informáciu... Na reddite sa sťažovali, že (skoro) všetci supporti sú ženského pohlavia a chceli by nejakého stavaného mužného chlapa s poriadnymi fúzami. Boli tam aj návrhy na abilitky, ale tie si Riot vymyslel a doladil sám. A neznamená to, že im dochádzajú nápady, ale že dávajú aj na rady a návrhy samotných hráčov. Im to neprekáža, oni sú dokonca radi, že Riot na nich v niektorých veciach dá, prekáža to iba tebe.

A ešte niečo, na tom "faggite" je denne X návrhov na zmeny/vylepšenia, z ktorých sa tie najlepšie a najtrefnejšie dostanú na front page, ktoré Riot sleduje.
Son-Goku napísal:btw ty tusim take sragody vypisujes aj na pcfore,tam sa radsej zdekuj.
Neviem čo to táraš, ale TY si práve jeden z tých, čo sa len sťažujú. Ak máš niečo proti LoL, nech sa páči, zdekovať sa môžeš akurát tak ty. Nikto ťa to nenúti hrať.

Ešte by ma zaujímalo v akej lige a divízii si, nech sa môžem zasmiať.
BE11
Light Star
Light Star

V prvých dvoch bodoch musím 100% s uNfEiL súhlasiť, k tomu tretiemu sa nevyjadrim, ale len tak pre info, by ma tiež zaujímalo v akej si divizii.

Samy stun a slow? Ako už bolo povedane, jedným slovom CC, čo je to základny prvkom moba hier,MMO, RPG hier.... a pretože, ho tam nechceš ideme prepisovať herne žanre?

Son-Goku podľa reakcii tvojho príspevku to vidím asi tak.
Bud:
-Máš krámy.
Alebo:
-si v lolku mizerný hrač a každy kto je od teba lepši ťa irituje.
Alebo:
-padol si, niečo si prehral, lolko ťa omrzelo a za všetko môže RIOT a tak nam chceš prave dokazať ake je Lolko nanič :D

//Edit
Dal som si tu namahu, prebehol tvoje prispevky v tejto teme, nezistil som, ako sa ingame volaš, ale zarazili ma dve vecy.

1.Asi polka hračov, ktory tu kedysi(ale aj v sučastnosti) davali prispevky, sa za 2-3 roky v diviziach ani nepohly.
2.Son-Goku- si chlap alebo baba? Pišeš viac menej v mužskej osobe, no našiel som aj 2-3 prispevky, ktore boli napisane v ženskej, takže čo si Hermafrodit?(Samozrejme bez uražky).
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

BE11 napísal: -padol si, niečo si prehral, lolko ťa omrzelo a za všetko môže RIOT a tak nam chceš prave dokazať ake je Lolko nanič :D
Vedel som, že som na niečo zabudol. Presne toto som chcel napísať :).
Son-Goku napísal:a hlavne mi tu radsej nevykladat nic o originalite,pozname ten pribeh uplakanca co zdrhol a zalozil si vlastny biznis a okopcil co sa dalo.
Wtf? BE11, a možno aj schyzofrenik.

Poďme ešte nadávať na Riot: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... _hospital/

A keď sa odvážiš odpísať, tú divíziu nezabudni spomenúť.
BE11
Light Star
Light Star

http://www.neoseeker.com/news/25689-lea ... rite-role/

6 ikon, ktore môžete ziskať, stači hrať určitu rolu v TB 5x a dostanete ikonu z danej classy.
Ak by chcel niekto zahrať, môj in-game Nick: Kumbaja (EUNE), zahram rad ,ForFun;)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Na reddite sa sťažovali, že (skoro) všetci supporti sú ženského pohlavia a chceli by nejakého stavaného mužného chlapa s poriadnymi fúzami.
Taric nie je poriadny samec? :smt059
BE11
Light Star
Light Star

Aj Leona je viac chlap ako on :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

BE11 napísal:Aj Leona je viac chlap ako on :D
Nahodou, ten ruzovy skin. :smt007 :lol: ...ale aj tak ho idu prerabat.
Kemper_LoL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kemper_LoL »

Caute tiez som to zacal hrat nenajde sa naky skill abo niekto kto by so mnou zahral ? Coto povysvetloval nejake triky ukazal a tak ? :p. Nick mam shajko0o
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Kemper_LoL napísal:Caute tiez som to zacal hrat nenajde sa naky skill abo niekto kto by so mnou zahral ? Coto povysvetloval nejake triky ukazal a tak ? :p. Nick mam shajko0o
Na akom serveri hras? EUW, ci EUNE ?
BE11
Light Star
Light Star

Hra na EUNE :O

Momentalne sa nudim, poslal som ti žiadosť na Lolku, prijmi to, ptm mi napiš tvoj skype nick a možem ťa začať učiť ;D
Son-Goku
Darca
Darca

Spoiler
uNfEiL napísal: Na akom serveri hras? EUW, ci EUNE ?
Kemper_LoL
Odpoveď s citáciou Príspevok Napísal: 01 Aug 2014, 9:52
Caute tiez som to zacal hrat nenajde sa naky skill abo niekto kto by so mnou zahral ? Coto povysvetloval nejake triky ukazal a tak ? :p. Nick mam
Spoiler
uNfEiL napísal: Vedel som, že som na niečo zabudol. Presne toto som chcel napísať :).

Wtf? BE11, a možno aj schyzofrenik.

Poďme ešte nadávať na Riot: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... _hospital/

A keď sa odvážiš odpísať, tú divíziu nezabudni spomenúť.
vas dvoch hlupakov sa budem pytat co tu mam pisat.riot mi robi zle tak ho preto kritizujem blah blah ale rozumiem jedina hra ktoru viete zahrat.ja ked hrajem tak raz za mesiac aj to garena na mide
Napísať odpoveď