Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
soro88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Neva ... i tak ti dakujem
Ak som správne pochopil, malo by to byť v "cstrike\resource\images\banner.tga" (tu je obrázok) a zapisuje sa to v "cstrike\resource\LoadingDialog.res" (konkrétne "VACImage")
-
soro88
Light Expert
Fuha ... tak tale veci v CS priecinkoch ani nemam "cstrike\resource\images\" cely priecinok nemam ... neviem co ma byt vo vnutri v tych "images".
A "LoadingDialog.res" mam ale mam ho len v "valve\resource\LoadingDialog.res"...
staci to cele len prekopirovat co CS zlozky ? a banner tiez len vytvorit v nejakom programe a uz len umiestnit do zlozky ktoru spominas ?
A "LoadingDialog.res" mam ale mam ho len v "valve\resource\LoadingDialog.res"...
staci to cele len prekopirovat co CS zlozky ? a banner tiez len vytvorit v nejakom programe a uz len umiestnit do zlozky ktoru spominas ?
ak máš steamové CS, tak tie veci sú zabalené v gcf súboroch. môžeš si ich odtiaľ vytiahnuť adať kam patria s príslušnými úpravami
-
soro88
Light Expert
nasiel som tie subori u niekoho na webe ... nejaky FTP folder s Counter strike a odtial som to stiahol ... teraz to vsetko ide.
Skorej by ma zaujimalo ze ked teraz vytvorim server. Tak to budu vidiet aj ostatny ? Alebo je to len source mojho CS a tak to uvidim len ja ?
Skorej by ma zaujimalo ze ked teraz vytvorim server. Tak to budu vidiet aj ostatny ? Alebo je to len source mojho CS a tak to uvidim len ja ?
Len ty, musel by si to nahrať na server + ostatní používatelia stiahnuť
nerob to, nenavidim ked mi musia stahovat nejake je*le bannery, kazdy ma to co chce, nevnucuj im svoj 
-
soro88
Light Expert
Nechcel som nikomu nic vnucovat. Len som tam chcel uviest banner s logom serveru. Stahovanie ale prebieha automaticky alebo manulane? Asi blba otazka ale myslim si ze to prebehne rovnako ako sa nacitava / stahuje mapa alebo ine modelsi .....Devix napísal:nerob to, nenavidim ked mi musia stahovat nejake je*le bannery, kazdy ma to co chce, nevnucuj im svoj
Zdravim,
sem tam si rad zahram CS 1.6. Akurat by ma zaujimala jedna vec. Mam notebook kde mam integrovanu grafiku spolu s Nvidiou. Pri ostatnych aplikaciach / hrach je stale moznost vybrat "spustit s grafickym procesorom" a je tam na vyber ta integrovana resp. nvidia. To by bolo vsetko v poriadku, avsak pri vsetkych ostatnych aplikaciach a hrach je moznost vyberu predvoleneho grafickeho procesora a jedine pri CSku (hl.exe) je predvolena integrovana grafika a neda sa to nijak prepnut na nvidiu aby bola predvolena. Takto to stale musim spustat stylom kliknut s pravym > spustit s grafickym procesorom > vysokovykonny procesor nvidia. Je to mozno malichernost, ale zaujima ma, preco nie je mozne CSku nastavit predvolenu grafiku nvidiu?
A este jedna vec, preco mam pri OpenGL a widescreen mode v nastaveniach iba rozlisenie 1280x720? Chyba mi tam moje HD ready 1366x768. Skusal som nejake navody z internetu, nic neslo.
Dakujem za rady.
sem tam si rad zahram CS 1.6. Akurat by ma zaujimala jedna vec. Mam notebook kde mam integrovanu grafiku spolu s Nvidiou. Pri ostatnych aplikaciach / hrach je stale moznost vybrat "spustit s grafickym procesorom" a je tam na vyber ta integrovana resp. nvidia. To by bolo vsetko v poriadku, avsak pri vsetkych ostatnych aplikaciach a hrach je moznost vyberu predvoleneho grafickeho procesora a jedine pri CSku (hl.exe) je predvolena integrovana grafika a neda sa to nijak prepnut na nvidiu aby bola predvolena. Takto to stale musim spustat stylom kliknut s pravym > spustit s grafickym procesorom > vysokovykonny procesor nvidia. Je to mozno malichernost, ale zaujima ma, preco nie je mozne CSku nastavit predvolenu grafiku nvidiu?
A este jedna vec, preco mam pri OpenGL a widescreen mode v nastaveniach iba rozlisenie 1280x720? Chyba mi tam moje HD ready 1366x768. Skusal som nejake navody z internetu, nic neslo.
Dakujem za rady.
-
Pigesko
King
Konkrétne pri tom csku je nutné použiť nvidia inspector...hra sa ti bude spúšťať automaticky s nvidiou. Vyber si jeden z milióna návodov (každý je o tom istom)
https://www.youtube.com/results?search_ ... tor+cs+1.6
https://www.youtube.com/results?search_ ... tor+cs+1.6
Super, dakujem, vyriesilo to moj problem.
Nevies poradit, ako zmenit to rozlisenie na 1366x768 alebo aspon 1360x768? Skusal som uz viacero navodov, ani jeden nesiel.
//tak ty si potom riadny old school
Dakujem aj tak.
Nevies poradit, ako zmenit to rozlisenie na 1366x768 alebo aspon 1360x768? Skusal som uz viacero navodov, ani jeden nesiel.
//tak ty si potom riadny old school
-
Pigesko
King
To fakt netuším...ja som to vždy hrával na 800x600 
Skús app Nvidia Experience, tá by ti mala automaticky ideálne optimalizovať hru.
Skusil som to, dalo sa to "optimalizovat" s tym, ze sa aj akoze nastavilo to rozlisenie. A po zapnuti hry hned naskocilo 640x480. Stale to iste. Kazdopade dakujem za radu.
Skús pozrieť, či nemáš cfg nastavený len na čítanie.
Nie to nemam. Ale podla vsetkych navodov sa tieto udaje ukladaju do registrov, resp. aj tam som to skusal menit, ale po starte sa hra vzdy prepla do modu 640x480 @ 16BIT.
Jedná sa o Steam či NS?, ak Steam skús zadať rozlíšenie do parametrov pri spustení.
Tu sú najpoužívanejšie:
Tu sú najpoužívanejšie:
Kód: Vybrať všetko
Mouse
-noforcemaccel > reverts to desktop mouse acceleration settings (more)
-noforcemparms > reverts to desktop mouse button settings (more)
-noforcemspd > uses desktop mouse speed settings (more)
Monitor
-w 640 -h 480 > forces the resolution to 640x480
-w 800 -h 600 > forces the resolution to 800x600
-w 1024 -h 768 > forces the resolution to 1024x768
-full > forces fullscreen mode
-windowed > forces window mode
-freq x > forces the monitor to use x hertz
Video
-gl > run in OpenGL
-d3d > run in Direct3d
-soft > run in software mode
DirectX
-dxlevel 90 > DirectX 9
-dxlevel 81 > DirectX 8.1
-dxlevel 80 > DirectX 8
-dxlevel 70 > DirectX 7
-dxlevel 60 > DirectX 6
Other
-16bpp > forces the colors to 16bit
-32bpp > forces the colors to 32bit
-heapsize x > specify the number (x) of memory to use
-zone x > allocates x amount of KiloBytes of memory for use with the console system
-noip > disables the use of UDP, which is part of the TCP/IP protocol
-noipx > disables the use of the IPX/SPX protocol
-nojoy > disables joystick support (shaves a little bit off the memory footprint)
-wavonly > disables the use of direct sound (only use if you are having sound problems)
-noaafonts > disables Anti-Aliasing of screen fonts
-autoconfig > restores video and performance settings to default
-condebug > logs all console output into the console.log text fileRe: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Ehm, jedna sa o ns.
A tieto vstupne parametre nefunguju, resp. funguju, napr. ide nastavit 800x600 ci 1024x768. Ale ked dam nejake ine rozlisenie, napr. to, ktore potrebujem (1366x768), tak sa hra zapne v rozliseni 640x480.
Pri najbližšej akcií obetuj 2€ za hru, ktorá ťa baví. Taktiež mám NTB s rozl. 1366x768 na Steame a nemám problém, nastavilo sa to samo cez Nvidia Experience.
-
Pigesko
King
MFa: Čo si sa neozval? už dávno som ti to mohol giftnúť
Mal som tu ešte jeden kus odložený pre Curuja, ale ten sa akosi neozval, takže ak chceš tak mi písni ss...
//ok
//ok