dvoj-trojklik

Informácie o software, ankety...
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

dvoj-trojklik

Príspevok od používateľa DENNY »

zdravim,

poslednu dobu (mesiac-dva-tri?) som si vsimol, ze myska mi casto robi dvojklik, niekedy az trojklik. normalne napriklad ak v mozille kliknem na "plusko" aby mi to vytvorilo dalsiu novu kartu, tak mi nevytvori jednu, ale dve alebo tri. samozrejme to robi vsade, inak by som vedel, ze chyba je v prehliadaci, ale stava sa to vsade - na skype, v hrach, vo worde, proste v celom software-i.

najprv som si myslel, ze to bude myskou, ktora mi fakt uz trochu blba a tak som ju vymenil. teraz mam novu a ta robi to iste - cize v myske chyba tiez nebude .. pocitac som uz daval asi 3x testovat vseliakymi antivirakmi a programami na ochranu pc a odstranovanie virusov, ziaden nic nenasiel.

fakt uz neviem cim to moze byt, nic nove som neinstaloval, ziadne nove hry ani programy, ktore by to mohli sposobovat.. uplne z nicoho nic sa to zacalo diat

mozno o tom budete vediet viac vy, za kazdu napomocnu radu budem velmi vdacny a samozrejme K :plus:

vdaka :)
brm
Darca
Darca

Re: dvoj-trojklik

Príspevok od používateľa brm »

Skús preinštalovať ovládač k myške.

Pozri sa buď cez msconfig alebo hocijaký iný program, aké programy sa Ti spúšťajú po štarte. Možno tam budeš vidieť systémový svchost, ktorý by sa takto napr. nemal spúšťať. Ja som takto prišiel na jeden keylogger v mojom kompe.

Možno pre istotu by som to preinštaloval celé, prípadne ešte vyskúšaj iný systém (napr. Live distribúciu nejakého Ubuntu a spol.), či to aj tam robí. Definitívne vylúčiš chybu hw (napr. chybný port na doske).
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Casto som mal podobny problem. Spybot S&D vzdy nasiel pliagu menom "doubleclick" ci "fastclick"...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Mal som rovnaky problem, no v mojom pripade to bola mys, presnejsie 2 rozne mysi Logitech, jedna sa pokazila mesiac po zaruke, kupil som novu a ta sa pokazila "nastastie" este pocas zaruky, rovnaky problem.

Aku mas teraz mys, novu, ci staru, aku znacku? Vyskusal by som to aj naopak, zobrat mys k inemu PC, aby si vedel na 100% ze to nie je mys, zbytocne sa budes trapis so SW ak to je HW.

Okrem toho vyskusaj este nudzovy rezim, prip. nejake live CD linux, to je dobre aj ako alternativa ak mys nemozes vyskusat na inom PC.
DENNY
Medium Star
Medium Star

brm - trošku zložité na mňa, úplný reinštal si nechávam ako fakt posledný plán, do toho sa mi nechce púšťať i keď som to robil už zopár krát..

STomko - stiahol som teda ten Spybot S&D, dal som ním práve prehliadať PC tak uvidím, či niečo nájde (snáď áno :sly: )

Dreamer - mám čisto novú myšku zn. DELL, skúšal som ju už aj na notebookoch a funguje tam v pohode ..

E:// tak super, ten Spybot S&D mi našiel nejaký "Double Click" virus tak som ho dal odstrániť, snáď to je ono a už ma to ďalej nebude štvať

díky moc chalani za rady, všetkým K+ :)

s pozdravom Denny.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Este restart a odporuca sa opatovny re-scan po restarte.
DENNY
Medium Star
Medium Star

Áno, práve to robím :)

E:// tak nepomohol ani ten SpyBot .. síce mi našiel "Double Click" vírus, aj ho odstránil, ale nepomohlo to.. deje sa to stále .. :roll:
brm
Darca
Darca

A po opätovnom reštarte opäť našiel ten double click?

Skús ešte stiahnuť program HiJackThis a tu si daj analyzovať log z neho:
http://www.hijackthis.de/cz
DENNY
Medium Star
Medium Star

nie nie po opätovnom reštarte ho už nenašlo ...
brm
Darca
Darca

Aj tak skús ten hijack, niekedy to bol dobrý nástroj na diagnostiku problému.. :)
DENNY
Medium Star
Medium Star

ten hijack mi neukazal nic ohladom mysky. .. iba ma upozornil ze uz je novy SP Winu a na nejaku aktualizaciu firewallu..

myslite, ze reinstall Windowsu by zarucene pomohol? Nechce sa mi do toho pustat ale pracovat s dvojklikom je viac ako na nervy
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Skusal si uz nudzovy rezim? Tam sa nespustia rozne programy po starte, aj skryte, ak to tam nebude robit, treba si prejst vsetky programy co sa spustaju po starte, tu moze pomoct napr. Startup Control Panel.

Taktiez spustit este Spybot v nudzovom rezime moze pomoct.
DENNY
Medium Star
Medium Star

skusil som teraz "Last Know Good Configuration" tak uvidím čo to dá .. ak sa nič nezmení potom vyskúšam núdzový a ak ani ten nič tak reinštal ..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

skús ešte jeden trik, postláčaj na novej myške všetky tlačitká naraz, aj koliečko stlač ak má. Mne posledne toto spravila myška na PC, teda nie presne toto, ale podobne blbla stará myš, po kúpe novej, presne tak isto blbla nová myš. Hrabal som sa v PC, hľadal víry a nakoniec sa len nejak zblbli ovládače a postláčanie všetkých tlačítok naraz (pár krát) to odblblo.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Teraz ma napadlo ze pri pouziti alt. SW tiez niekedy pomoze stlacenie 2x shift klaves, teda Shift, Ctrl. Win, Alt, staci 2x stlacit, taktiez vsetkych tlacidiel na mysi, tym by sa malo resetovat nejake kombo, kombinacia a mohlo by to pomoct. Skontroloval by som tiez akykolvek software k mysi, ak bezi na pozadi, prip. by som ho nahradil. napr. programom HotkeyP.
DENNY
Medium Star
Medium Star

nič fakt nič nepomáha.. vyskúšal som všetko čo ste mi radili tu, všetko čo som kade-tade prečítal, vyskúšal som rôzne SpyBot čističe, Malware čističe, CCleaner, antivirák, ADCare System Protection .. proste všetko čo by to mohlo odstrániť a nič. zálohu už mám od soboty spravenú na USB kľúči, tak asi predsa len pôjde na ten reinštal ...

E:// asi ma jedrbne :D vymenil som myšku a tá ďalšia mi to už nerobí .. aspoň zatiaľ a to ju testujem už cez polhodinu, klikám ako šialený kade tade a zatiaľ žiaden viac-klik ... musím poklopkať, ale keby to bolo myškou, bol by som veľmi rád. nechám si túto myšku zopár dní a keď sa nič nebude diať tak mi odľahne, s tým viac-klikom je to veľmi otravné
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak vidis, bolo to az prilis podobne mojmu problemu, ktory som mal navyse az pri dvoch mysiach, je smutne ze uz aj lepsie znacky setria na vyrobe a tak to potom vyzera.

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2014, 18:10)
Tak vidis, bolo to az prilis podobne mojmu problemu, ktory som mal navyse az pri dvoch mysiach, je smutne ze uz aj lepsie znacky setria na vyrobe a tak to potom vyzera.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Ak to iná myška nerobí ,tak je problém s tlačidlom.Mne takto podobne blbla jedná myška ,tak som prehodil mikrospínač z pravého na ľavé tlačidlo.Ľavé sa používa častejšie.
DENNY
Medium Star
Medium Star

Dreamer - je to smutné no, už ani v týchto veciach sa nedá zakladať na značke..

4040 - nikdy som neskúšal prehadzovať mikrospínač, možno by som to aj skúsil, ale pokiaľ mám doma náhradné myšky tak sa mi s tým zaoberať nechce :D
Napísať odpoveď