Suarez bude chybat lpoolu polku jesennej casti..now what?
F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
je to extremne vela, nieco ako Real ked vysolil za Mendiho
budu hrat na hrote s Carrollom n.2?
-
DanielDevil
Addict
nakoniec by to malo byť 32 mega a prestup už je istý...čo sa týka Suaréza, prijal by som tvrdší trest ale tak budiš, tiež som zvedavý ako to Liverpool vyrieši 
//tak podľa BBC je v United už aj Luke Shaw
//tak podľa BBC je v United už aj Luke Shaw
podla mna je trest primerany a som rad ze sa to vztahuje aj na ligu, mam ho rad, je to pan strelec, ale uz sa musi uvedomit
Oh maj gaš... Lukaku -> Everton 28m£... Torres ostava... Costa zatiaľ paradne hra a Fabregas tiež včera pekný gol
-
guess.whoo
Redeemer
zajtra nam to zacne, ale na sstv uz PL nebude, vraj to nesplnilo ich ocakavania a chcu sa sustredit na domace sutaze
do roka koncia
Amaterizmus. Chudaci s IP TV ako UPC, O2... Vraj to ma byt spat na Digi Sporte - http://www.digizone.cz/clanky/je-to-ofi ... er-league/
-
guess.whoo
Redeemer
len kedy zacnu vysielat je otazne..a ci to daju na digi 1 a 2 alebo zas spravia nejaky anal, ktory nebude na Digi TV
Už je to oficiálne. Bude sa vysielať na Digi Sporte
Fajn, nedavno som presiel na novu Digi v HD, tak som poteseny 
Kto podla vas prekvapi v tomto rocniku ? Ja si myslim ze Everton to dotiahne vysoko myslim si ze top 4 daju a mozno aj top3.
-
guess.whoo
Redeemer
everton podla mna nebude mat taky uspech ako minulu sezonu. o nikoho neposilnili ak sa nerata trvaly prestup Lukakua, odisiel Delofeu ktory bol na hostovani. predpokladam, ze skoncia tak isto ako minuly rok. celkovo si nemyslim, ze prva 6 bude nejak zmenena, mozno si vymenia miesta, ale obsadenie bude rovnake
-
DanielDevil
Addict
až nato že tam bude United 
-
guess.whoo
Redeemer
no s tym sa da pocitat, myslel som to tak, ze sa vymenia s evertonom v 6tke..mozno 
guess.whoo ale bola to prva Martinezova sezona teraz moze s rovnakym timom byt este lepsi kedze uz vie co a ako. Lukaku si myslim ze da este viac golov a sice neposilili az tak ale zostal pokope kader.
-
guess.whoo
Redeemer
ano ale teraz im bude chybat moment prekvapenia alebo ako by som to nazval. nikto s nimi nepocital takisto ako s liverpoolom a to bolo ich vyhodou. teraz sa na nich kazdy lepsie pripravi a zopakovat alebo este vylepsit dobru sezonu budu mat velmi tazke.
tiez cakam, ze sa prepadnu reds. nie preto, ze predali suareza, ale preto, ze nekupili nic poriadne za tie peniaze. vystuzili obranu s ktorou nemali az take problemy o Lovrena, ktory zrejme nahradi Aggera ktory pojde inam. Do utoku prisiel Lambert
a Origi. Ani jeden z nich ziadne zazraky neprinesu. Cakaju vela od Stua, ale on je polovicny bez Suareza co sa ukazalo aj v priprave..
kazdopadne to bude znova vyrovnany a zaujimavy rocnik.
favorizujem na titul znova City
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2014, 15:41)
tak zatial vsetko po starom
tiez cakam, ze sa prepadnu reds. nie preto, ze predali suareza, ale preto, ze nekupili nic poriadne za tie peniaze. vystuzili obranu s ktorou nemali az take problemy o Lovrena, ktory zrejme nahradi Aggera ktory pojde inam. Do utoku prisiel Lambert
kazdopadne to bude znova vyrovnany a zaujimavy rocnik.
favorizujem na titul znova City
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2014, 15:41)
tak zatial vsetko po starom
Manchester united
Because I'm happy
-
guess.whoo
Redeemer
fans Swansea hucali na Van Gaala "next day you get sacked"
liverpool zatial tiez bieda, mohli prehravat..Stu je bez Suareza neviditelny
liverpool zatial tiez bieda, mohli prehravat..Stu je bez Suareza neviditelny
Vykony ManUtd pokracuju v nastolenom trende a tak prichadza Falcao. Ale ani ten ich nespasi, treba generacnu vymenu.
-
guess.whoo
Redeemer
u nich je to tazke, nemaju az taku kvalitu v juniorkach zrejme. sem-tam nejaky odchovanec prenikne do zakladu, ale len malokto sa tam aj udrzi. Teraz znova zobrali na hostovanie utocnika, ktory po prestupe do Monaka stagnuje a chyta zranenia a poslu prec Chicharita, ktory aj ako zolik dokazal davat dolezite goly
-
DanielDevil
Addict
Falcao že stagnuje? Veď to je stroj na góly. Stačí pozrieť na túto štatistiku https://www.facebook.com/Ceskoslovenski ... =3&theater
Áno, mal problém so zraneniami poslednú sezónu, ale to neznamená že bude zranený stále. Jednoducho potrebujeme poriadneho útočníka, lebo Wellbeck góly dávať nevedel. Chicharito zasa poslednú sezónu zaostával za tou predošlou, aj keď je pravda že nedostal poriadnu šancu, ale bol skôr v úlohe žolíka, nie typom, čo by nastupoval od začiatku. Mňa len mrzí že neprišiel ešte jeden defenzívný záložník do stredu poľa.
Áno, mal problém so zraneniami poslednú sezónu, ale to neznamená že bude zranený stále. Jednoducho potrebujeme poriadneho útočníka, lebo Wellbeck góly dávať nevedel. Chicharito zasa poslednú sezónu zaostával za tou predošlou, aj keď je pravda že nedostal poriadnu šancu, ale bol skôr v úlohe žolíka, nie typom, čo by nastupoval od začiatku. Mňa len mrzí že neprišiel ešte jeden defenzívný záložník do stredu poľa.