Site Admin Hojko!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
daso81
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Site Admin Hojko!

Príspevok od používateľa daso81 »

p.Site Admin Hojko!
Takto si ľudí na tomto fóre asi neudržíš ,keď im budeš mazať a zamýkať príspevky.Človek sem príde s maličkou prosbou o radu ,keď už si nevie pomôcť sám a Ty spravíš toto!!!!! Ja si myslím,že je jedno kde je príspevok napísaný a aký ná názov. Normálny ľudia tomu rozumejú!
SORY , len toľko som chcel. :smt006
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Site Admin Hojko!

Príspevok od používateľa Fabo »

Neni to jedno.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To co si myslis ty, to je uplne irelevantne. Na fore platia urcite pravidla, ktore sa dodrziavaju a vdaka ktorym sa tu snazime udrzat poriadok. Zalozil si temu s nazvom Application, ktora mala absolutne nevypovedajucu hodnotu, vid. pravidlo 19. Zaroven si temu zalozil do zlej kategorie, bolo to vo Volnej diskusii, ktora s tym nema nic spolocne. Prispevok, ktory som ti zmazal bol duplicitny ako tvoja tema a bol v teme tusim o hre FIFA 2014, takze islo o duplicitny prispevok a zaroven offtopic prispevok (mimo temy FIFA 2014). O ludi, ktori si nevedia precitat pravidla, dodrziavat ich a este sa idu ohanat takouto temou, tak o takych tu veru nestojime.
daso81
Amateur
Amateur

FABO pre vás možno nie,ale mne je to u prdele ,ja som chcel pomôcť.
Idem inde :smt006
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Inde ta s porusovanim pravidiel uvitaju s otvorenou narucou ;)
daso81
Amateur
Amateur

Tak prepáč Admin ,keď je zle to čo som napísal a ako som to napísal.Neprišiel so sem čítať pravidlá,prišiel som so žiadosťou o pomoc.alebo lepšie povedané o radu. Neni v mojom úmysle niekde porušovať nejaké pravidlá , čo si si sám určil. Chcel som poradiť nič viac.
Na tú FIFU 14 som bol odporučený ,ale asi nečítaš všetky príspevky. Som tu prvý raz ,neviem kam sa ,čo píše. Ja som to napísal kde som uznal za vhodné ,do voľnej diskusie , lebo som chcel volne diskutovať o danej téme. CLP10 je aplikácia-inštalačka ,preto som napísal ten názov. Už asi k tejto téme niet ,čo dodať. Keď to bolo v nesprávnej rubrike ,mal si to ako "ADMIN" premiestniť tam kde to patrí,mňa si upozornil ,ja to rešpektujem a bolo by to v poriadku. Ty si urobil niečo iné , a vinu hádžeš na mňa.
Ešte raz prepáč a nech sa vám darí!
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Keď sa niekam registrujem je hádam normálne, že si prečítam pravidlá. Nuž a pokiaľ nie tak sa nečuduj zmazaným príspevkom :roll:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja sa priznám, že som všetky pravidlá nečítal. :)

Ale stačí zdravý rozum, tému o varení nezaradím k programovaniu, a nenazvem ju "Ponorka".

// karma: "??? Ma tento prispevok nejaku inu hodnotu ako nulovu?" Keď sa rozdávali mozgy, tak ty si asi zaspal, že? Príspevok má hodnotu minimálne takú, ako ostatné príspevky v tejto téme. Ale keď si hodnôt-chtivý, tak ti sem hodím niečo hodnotné, ty exot.

Salamandra škvrnitá

Salamandra škvrnitá (Salamandra salamandra) je stredne veľký druh obojživelníka z čeľade salamandrovité (Salamandridae). Je to najrozšírenejší európsky zástupca čeľade rozšírený v Západnej Ázii, juhozápadnej Afrike a najmä v Južnej a Strednej časti Európy.

Najčastejšie sa zdržiavajú v blízkosti čistých lesných potôčikov a studničiek, kde sa rozmnožujú. Potravou sú im najmä dážďovky, mäkkýše alebo hmyz, ktoré lovia za súmraku a v noci.
Prílohy
Salamandra_salamandra_MHNT_1.jpg
Salamandra_salamandra_MHNT_1.jpg (10.72 KiB) 1041 zobrazení
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Ty vole arogancia a namyslenost niektorych ludi nema hranic, este jak tu velkohubo rozkrikuje ze konci. No hej nam tu s tvojimi 12timi prispevkami z ktorych je polka flame isto budes chybat, ty klaun. :lol: :smt006
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

daso81 napísal:FABO pre vás možno nie,ale mne je to u prdele ,ja som chcel pomôcť.
Idem inde :smt006
keby si toto povie každý, tak tu sú príspevky jeden cez druhý v hocijakých témach bez akéhokoľvek systému a nikto by nič nedohladal keď sem príde cez google. Bude hľadať riešenie svojho problému na antivírus, príde do témy o ponorkách a dočíta sa tam recept na vanilkový puding. Systém musí byť, a súhlasil si s ním pri registrácii. Tak to že je ti to u prdele je u prdele zase nám. Mimochodom, táto téma zase patrila do pripomienok a návrhov, ak máš nejaké pripomienky na prácu admina a moderátorov alebo na samotný systém
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Došiel asi z pokecu no..

Tak dovidenia daso81:) (dúfam, že 81 nie je rok narodenia)
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Nie rok narodenia, ale IQ.
Napísať odpoveď