Ďakujem za odpovede!
Hry podobné GTA,Mafií na PC
Hry podobné GTA,Mafií na PC
Zdravím. Hľadám nejaké hry podobné GTA alebo Mafií...vie niekto o nejakých hrách? Samozrejme nemusia to byť len zo starou grafikou....proste rôzne hry...staré,nové..
Ďakujem za odpovede!
Ďakujem za odpovede!
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Hry podobné GTA,Mafií na PC
sleeping dogs, saints row 3/4, la noire, saboteur, batman arkham city/asylum/origins, just cause 2 ...
Watch dogs ma este napadol.
Saints row ale od jednotky a tiež godfather ta mala perfektný systém vypalnictva.
V sleepin dogs nieje čeština, však? 
LEGO Marvel Super Heroes - nezda sa to, vyzera to ako detska hra, ale je skvele prepracovana, volnost, znovuhratelnost, obtiazne vedlajsie misie, moznost hrat sam, alebo dvaja, na GTA sa to velmi podoba, su tam auta, lietadla, lode, moznost lietat pre niektore postavy, niektore misie vyzaduju odomknutie novych postav, presiel som to na 100% a to som nepresiel takto ani GTA.
Inak tu spomenute saboteur a godfather boli tiez velmi dobre, odporucam.
Inak tu spomenute saboteur a godfather boli tiez velmi dobre, odporucam.
Ale podľa mňa batman nemá nič spolocne s gta. Tiež ma napadlo Lego the movie to by malo byt open world.
Lego the movie je nieco uplne ine, su tam velmi male lokacie, take lietadla je mozne pouzivat len v lokacii detska izba, skoda ze nenadviazali na LEGO Marvel Super Heroes, aj novsi Lego The Hobbit ma male rozdelene lokacie.
Ďakujem chlapci!