DELL Vostro 1520 recovery

Informácie o software, ankety...
Ďuri12
Expert
Expert

DELL Vostro 1520 recovery

Príspevok od používateľa Ďuri12 »

Zdravím, pol dňa sa snažím obnoviť systém na tomto notebooku. Je tam windows vista business. Na disku je recovery partícia. Postupoval som podľa toho návodu: http://www.dell.com/support/troubleshoo ... DSN_336966 Dostal som sa po bod 6. Click Dell Factory Image Restore, no vôbec to nereaguje. Ak kliknem na ostatné možnosti, ide to bez problémov, ale toto nič nerobí. Ak to spustím normálne vo windowse, začne to formátovať a po pár sekundách to vyhodí chybu. Je nejaká šanca, že sa to podarí rozbehnúť? Na tej partícii je jeden image s príponou .wim. Dalo by sa to nejako riešiť cez ten image? Vďaka.
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: DELL Vostro 1520 recovery

Príspevok od používateľa Chalesnik »

nemas nejako poskodenu tu particiu kde mas recovery, skus skontrolovat disk.. ak ti to nepojde s recovery tak hod novu instalaciu windowsu plus drivery,,, apson tam nebudes mat bloatware
dema
Novice
Novice

Re: DELL Vostro 1520 recovery

Príspevok od používateľa dema »

ano tak ako ti radi chalesnik, sprav diagnostiku pri starte pc cez F12 do boot menu a daj disgnostics a uz len citaj a odklikavaj obcas... este by som doplnil, ze v zavislosti od kapacity hdd, rataj tak cca 2hod a ak sa ta opyta ci pokracovat v diagnostike, tak daj ano. lebo je mozne ze ti len nejaky short test a smart test prebehnu v prvych minutach.
Napísať odpoveď