čauko
mam taky problem s mojim NB (HP pavilion g6..)
problem je asi v zakladnej doske niesom si isty
problem je vtom ze ked pustim NB tak nabehne vetrak,kontrolky klavesnica tiez svieti ale nic viac... monitor nejde.. a asi ani zakladna doska
takto mi to robilo nejaky cas len mierne.. zapol som ho nesiel.. tak som ho zapal znova a naskocil
teraz ho len tazko zapnem a ked sa to aj podari tak ide par minut (tich par minut ide bezproblemovo) a potom zas zhasne monitor a ide len vetrak
Naisto viem ze ked ho pustim len na baterii tak ide normalne.. (hned sa zapne a slape az pokial sa nevybije
ale ked je na nabijacke tak to robi vyssie uvedene problemy...
Podla mna to bude skratovanie.. chcel by som vediet ci sa da nieco take vyriesit bez servisu
pc sa zapne ale obrazovka nie..
Re: pc sa zapne ale obrazovka nie..
Bol ten NTB niekedy aj vyčistený od prachu?
no samozrejme...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skús vybrať baterku na bios a dať s5. ak sa zapne na prvú šupu, tak treba vymeniť bios baterku.
No niekedy je problém samotná batéria.Skúšal si ho zapnúť iba na sieť bez batérie?
tak.. sry ze som nenapisal skor..
hrban: to stou bateriou skusim
4040: ano .. ako som pisal ked ho mam len na baterii tak slape dokedy sa nevybije a ked je aj na sieti tak sa mi to hentak vypina
e: skusil som vytiahnut a vratit tu bios bateriu.. ale nist ,nezapol sa
hrban: to stou bateriou skusim
4040: ano .. ako som pisal ked ho mam len na baterii tak slape dokedy sa nevybije a ked je aj na sieti tak sa mi to hentak vypina
e: skusil som vytiahnut a vratit tu bios bateriu.. ale nist ,nezapol sa