The Killing

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: The Killing

Príspevok od používateľa Gothar »

Definitivne potvrdenie, ze pojde o poslednu seriu, ktorou sa pribeh uzavrie: http://www.tvguide.com/News/Killing-Vee ... 83196.aspx
A k tomu celkom pekny zostrih prvych troch serii.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Skoda, ze uz bude koniec, takychto serialov je malo a aj ked su nejake podobne ako The Bridge alebo broadchurch toto bolo top. True Detective neberiem do uvahy, lebo to nebolo moc detektivne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Si pozri The Wire. Oveľa lepšie ako The Killing.
Pascalwb
Addict
Addict

The Wire som videl a su to 2 totalne odlisne zanre. The Killing je detektivka, The Wire je crime drama.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Kto videl The Killing tak odporúčam Fargo, tiež veľmi slušná detektívka,
navyše je to aj vtipné.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pascalwb napísal:The Wire som videl a su to 2 totalne odlisne zanre. The Killing je detektivka, The Wire je crime drama.
Tak neviem čo je to "crime drama," podstatné je podľa mňa to, že ide o rovnaký koncept: vyšetruje sa prípad celú sériu, resp. viacero sérií a je tam snaha o reálnosť.
Pascalwb
Addict
Addict

The Killing - niekoho zabiju a celu seriu sa hlada vrah
The Wire - sleduje sa tam proste aj policia aj ti na druhej strane, vsetci su od zaciatku jasny kto je co je. Mozno tam bolo par postav takych, to uz je jedno, pozeral som to minule leto a bol to naozaj top serial.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak dnes vysla 4ta seria na Netflixe.
Podla traileru to vyzera paradne:
Pascalwb
Addict
Addict

Konecne, ale zatial to neviem nikde najst.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pozri normalne na Netflixe. Staci si dat do Chrome plugin Hola Better Internet, zaregistrovat sa na Netflixe (pyta to cislo platobnej karty a ako ZIP code treba zadat nieco z USA), prvy mesiac je zdarma, potom sa to da zrusit. Ja este dorobim nejake veci a ide sa na The Killing vecer :)
Pascalwb
Addict
Addict

To som mohol aj skor skusit.

Prva cast za mnou, zatial super, Linden je riadny mess.

//Parada zatial

4x03 spoiler
Spoiler
Fu Holder bol riadny idiot v tejto casti. A Linden nerozmysla, preco prisla zahodit mobil na miesto cinu. Dufam, ze vrah neni ten chlapec na konci. Uz len 3 casti :(. Myslim, ze to pre nich dobre neskonci.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja som to uz dopozeral, celkovo asi najslabsia seria, ale stale by som jej dal tak 90 % :) Chybala mi temna atmosfera z prvych troch serii, prsalo tam dost malo a tiez som si v tretej casti hovoril to iste co ty v spoileri :) Ale tak to chodi, psychika je svina:
Spoiler
Aj v reali sa casto stava, ze vrah sa vrati na miesto cinu, scenaristi si to tym celkom zjednodusili. Co sa tyka zaveru, tak z hladiska mladeho to bolo predvidatelne a par naznakov uz bolo, no a pokial ide o Skinnera, tak som si tiez myslel, ze sa z toho nejak vyvlecu. Ale skor som predpokladal, ze to Reddick necha tak z vlastneho rozhodnutia. Ale je skoda, ze to uz asi vobec nebude pokracovat, ten zaver bol pomerne jednoznacny.
Pascalwb
Addict
Addict

http://therapup.net/wp-content/uploads/ ... otions.gif

Ach jaj, sezonu hodnotim kladne, som smutny, ze to skoncilo, najlepsi detektivny serial. 1. pripad sa mi pacil najviac, pozeral som to naraz, cize mi to rozdelenie nevadilo, a bol taky najviac zamotany. 2. a 3. pripad necham tak narovnako. Blizsie v spoilery.
Spoiler
Tipoval som, ze to bude ta zena, no ale nebola to tak uplne ona. Nechcel som verit, zeby to bol on. Ta scena s tou malou, ako nanho kukala, konec. Pacilo sa mi to. Zaver super, trochu ma mrzelo, ze Holder neostal so svojou zenou. A aj to, ze uz nebude mozne pokracovanie. Zaver bol pekny, dost smutny. A posledna scena? Dufal som, ze bozk nebude, nastastie nebol. Takto je to najlepsie, moc sa mi k sebe nehodili.
Cely serial umna 10/10 nic lepsie v tejto kategorii neni.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Nemam rad tieto dlhe prestavky v serialoch, potom si presne nepamatam co sa stalo chvilu...

Pozrel som zatial prvy diel 4 serie, paradna atmosfera tesim sa na pokracovanie.

//dnes dopezerane, seria trochu slabsia ako predchadzajuce, ale aj tak patri tento serial medz TOP co som videl...skoda, ze je koniec. :happyrespect:
Napísať odpoveď