Postrehol tu niekto z vás tento novo-začínajúci seriál z dielne AMC? Späť do 80. rokov, späť k dobám kde PC boli ešte v plienkach a kde IBM diktovalo podmienky pre trh s PC. Po prvých dvoch častiach veľké prekvapenie pre mňa aj čo sa týka hereckého obsadenia, ktoré mi nič nehovorí, ale o to viac prekvapilo výkonmi niektorých postáv. Absolútne som sa nenudil pri prvých dvoch častiach a už teraz sa teším kedy si urobím čas na ďalšie. Vrelo odporúčam všetkým majstrom programátorom, IT inžinierom, nadšencom IT techniky ale aj obyčajným pozemšťanom, pretože príbeh je tráviteľný aj neznalým v obore ako som napríklad ja, čiže denným PC konzumentom.
http://www.csfd.cz/film/372805-halt-and-catch-fire/
Trailer:
Halt and Catch Fire (seriál 2014)
-
Murder_Inc
Star
Re: Halt and Catch Fire (seriál 2014)
Pozerám to od pilota čo bol dostupný vopred na webe (každý pondelok vychádza nová epizóda aj na webe). Ak si pozrel len prvé dve, tak tretia a štvrtá ti možno prídu nudné (na tie klesla aj sledovanosť). Po internete čítam, že sa tam nič nedeje a že sa tam stále len hovorí o počítači ktorý sa raz urobí, ale mne to príde celkom dobré a dej sa nedá až tak ľahko predpokladať. Jednu vec ktorú by som seriálu určite vytkol je to zahmlievanie a robenie z programovania nejakú nepochopiteľnú nadľudskú vec.
Programátorom rozhodne neodporúčam, sem tam uletí nejaký blud, a o kóde ktorý píšu herci ani nehovorím (kedykoľvek ukážu cameron ako píše nejaký super kód, tak buď vôbec nepíše nič čo by aspoň trochu súviselo s tým čo má, alebo sú tam blbé chyby). Skrátka, seriál o počítačoch pre širokú verejnosť.
Programátorom rozhodne neodporúčam, sem tam uletí nejaký blud, a o kóde ktorý píšu herci ani nehovorím (kedykoľvek ukážu cameron ako píše nejaký super kód, tak buď vôbec nepíše nič čo by aspoň trochu súviselo s tým čo má, alebo sú tam blbé chyby). Skrátka, seriál o počítačoch pre širokú verejnosť.
-
Murder_Inc
Star
Pozeral som už aj tretiu a štvrtú časť a podľa mňa až také nudné to nebolo...vždy tam niečo riešili a seriál sa musí nejako rozbehnúť. Tým kódom sa aj tak nerozumiem, čiže máš pravdu - je to seriál pre masy. Na druhej strane si ale myslím, že určite osloví viac priaznivcov IT sveta.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Jeden z tých, ktoré mám dlhšiu dobu v poradovníku. Neskôr napíšem dojmy.
-
qwerty-xyz
pozeram, super to je. presne ako som si predstavoval ....
-
Murder_Inc
Star
Pred nedávnom úspešne videná aj posledná časť prvej série a len pevne verím a dúfam v to, že bude pokračovanie v podobe série druhej. Perfektné vystupňovanie deja v posledných častiach a neustále otázniky v každej časti...dosť otáznikov zostalo aj po poslednej časti, čo navádza na pokračovanie série, ale zatiaľ nie je nič isté