Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
čo tak nejaká e36 s benzínom, ak by sa našla za dobrú cenu ešte vo verzii kupé tak to môže byť aj celkom v pohode investícia, nakoľko zachovalé si dosť držia cenu 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jimmy: neber to,sportove to nie je a ked sa na tom motore cosi vysype, nemas sancu...
...inak aky mas rozpocet? budem davat STI na predaj
...inak aky mas rozpocet? budem davat STI na predaj
-
Arkaz
Addict
Tak konecne som kupil
Je to sice starsi kusok a to rok 1999 motorizacia 2.9 benzin 150KW pohon na LPG. najazdenych cca 225 000km mozno
manual 5 kvalt. zatial spokojnost no to ukaze cas =)
-
Fabo
Hardcore addict
S80? Pekne auto, na moj vkus uz dost velke... par stran dozadu som sa pytal na skusenosti s udrzbou S60, ale nikto mi neodpovedal. Nakoniec asi predsa uprednostnim Trollhatan pred Torslandou.
robo1152 > skvelý tip
kupátko som videl hádam jedno u nás v meste a bolo nádherné
ratzi > vďaka za postreh, na tvoj príspevok som čakal, pretože ak sa dobre pamätám, tak sám máš jednu Mazdu, a teda mi budeš najlepšie vedieť poradiť. STIčko by spĺňalo všetky moje očakávania, ale je to nad môj rozpočet
ratzi > vďaka za postreh, na tvoj príspevok som čakal, pretože ak sa dobre pamätám, tak sám máš jednu Mazdu, a teda mi budeš najlepšie vedieť poradiť. STIčko by spĺňalo všetky moje očakávania, ale je to nad môj rozpočet
skús nejaké dobré pohľadať, bratranec to má v 2l benzíne so 150 koníkmi a parádička, sám mám 200k benzín ale e36 je ešte poctivý 6 valcový bavoráčik s ktorým sa dá užiť kopec srandy a baví ma tam jazda viac ako na svojom aute
aj čo sa týka servisu je to pomerne nízko nákladové auto 
2 liter isto nie (aspon za mna) ak ocakava akusi sportovu jazdu, tak 328 s lepsim nasavanim a si cez 200ps a s tym sa uz da, hlavne krutak tam je o dost vyssi, keby nie, tak aspon 325, to vie tiez pozametat zadkom ale urcite nie 318 a 316 to su uz fakt zabite 4 valceky.
-
RATZINGER666
Darca
neviem, co je na e36 sportove...
jimmy: poobzeraj sa po nejakej dvojlitrovej Celice GTI, napr.: http://toyota-celica.autobazar.eu/20-gti-id4343077.html
jimmy: poobzeraj sa po nejakej dvojlitrovej Celice GTI, napr.: http://toyota-celica.autobazar.eu/20-gti-id4343077.html
Tož každý si pred sportovostou predstavuje niečo iné, a e36 bolo ešte predsa auto pre šoféra plus zadný nahon, bolo to prvé čo ma napadlo
ešte by mohol pripadať v uvahu aj p306 gti
-
RATZINGER666
Darca
...ten ale asi nezozenie v rozpocte
No hej treba si definovat co je sportove, dnes ma kazde "tretie "auto s cervenym pruhom privlastok "sport"
, kazdopadne, pomer 200ps / 1300kg / coupe / RWD s pripadnym samosvorom (viem ze boli vybavy ktore ho mali aj v ne-Mkovych modeloch, napr 318is urcite) znie dost sportovo, aspon mne.
-
RATZINGER666
Darca
v IS samozrejme, ale ako so vies, nie je to iba o vykone alebo pomerom vhy a hmotnosti...
okrem toho zohnat nieco take v cenovom rozmedzi spominanych mx-3, cize 1000-1500e bude trochu problem... preto je mojim favoritom ta Celica
okrem toho zohnat nieco take v cenovom rozmedzi spominanych mx-3, cize 1000-1500e bude trochu problem... preto je mojim favoritom ta Celica
moze byt, ceny som moc nepozeral ale podla mna dalo by sa zabavit
ja sa moc v japanoch nevyznam mimo par highlight modelov ktore mam v pozornosti neviem reagovat na celicu, minule som vsak videl integru vo velmi peknom a priznam sa ze mi ostala na ume dodnes
ja sa moc v japanoch nevyznam mimo par highlight modelov ktore mam v pozornosti neviem reagovat na celicu, minule som vsak videl integru vo velmi peknom a priznam sa ze mi ostala na ume dodnes
-
Fabo
Hardcore addict
Páni, úloha na precvičenie.
Navrhnite mi auto... chcem niečo do 10 000, na pohodlné vozenie na menšie i väčšie diaľky. Sedan, prinajhoršom hatch, rozhodne nie kombi ani SUV, aby sa v ňom dokázali odviezť 4 priemerní ľudia, tak ideálne asi 6 rokov veku. Musí mať nadpriemerne dobrú výbavu, minimálne tempomat, hmlovky, klíma, palubný počítač. Výkon od 110kW vyššie.
Niečo čo má dostupné diely čo ma nezožerú, ale zas to nestretnem cestou do práce 8x, teda žiaden passat, žiadna octavia, nie mondeo...
Navrhnite mi auto... chcem niečo do 10 000, na pohodlné vozenie na menšie i väčšie diaľky. Sedan, prinajhoršom hatch, rozhodne nie kombi ani SUV, aby sa v ňom dokázali odviezť 4 priemerní ľudia, tak ideálne asi 6 rokov veku. Musí mať nadpriemerne dobrú výbavu, minimálne tempomat, hmlovky, klíma, palubný počítač. Výkon od 110kW vyššie.
Niečo čo má dostupné diely čo ma nezožerú, ale zas to nestretnem cestou do práce 8x, teda žiaden passat, žiadna octavia, nie mondeo...
Saab 9-3 
Ale naozaj, co taky Lexus IS? Aj ked tych je tiez malo a je to na hrane rozpoctu.
Ale naozaj, co taky Lexus IS? Aj ked tych je tiez malo a je to na hrane rozpoctu.
-
Arkaz
Addict
Volvo s80 
-
Fabo
Hardcore addict
GoťaR neser
vieš že sa nejaký snažím nájsť už skoro pol roka, bez úspechu.
Lexus by snáď šiel, pozriem...
Arkaz: S80 je už moc veľká. S60 by šiel... ale nepoznám nikoho kto by mi vedel povedať kde a za koľko servisovať, mimo autorizák...
Lexus by snáď šiel, pozriem...
Arkaz: S80 je už moc veľká. S60 by šiel... ale nepoznám nikoho kto by mi vedel povedať kde a za koľko servisovať, mimo autorizák...
čo tak accord ? spoľahlivý, priestranný a není na každom kroku ešte
IS-ka schopné sú mimo rozpočtu zrejme...
-
Fabo
Hardcore addict
Accord bohuzial, rovnako ako IS, cez rozpocet... Skoda, inak zvonka pekny, na interier by som si zvykol.
-
Arkaz
Addict
Mne sa paci volvo s60/s80 nehladiac nato ze jedno teraz mam
. Tie novsie su velmi krasne