mobil s telekomu zmena zvuku spravy
mobil s telekomu zmena zvuku spravy
Zdravim, mam Xperiu M2 od telekomu, ktory po novom nielen ako jediny blokuje telefony ale este aj zvuk spravy daju napevno
v nastaveniach som si zmenil zvuk sprav ale nic to nepomohlo ked mi pride mail alebo upozornenie s aplikacie tak zvonibtak ako som nastavil ale proste zvuk sms zmenit neviem a zvoni to tak trapne telekomacky
da sa to nejak jednoducho vyriesit?
Re: mobil s telekomu zmena zvuku spravy
T-Com praveze uz neblokuje co viem.
Co sa tyka zvuku - to urcite nie, niekde robis chybu ty, este som sa nestretol s telefonom ktory by mal zablokovane menenie upozornenia. Iste Tcom tam moze pridat svoje zvuky, ale napevno nastavit pochybujem.
Co sa tyka zvuku - to urcite nie, niekde robis chybu ty, este som sa nestretol s telefonom ktory by mal zablokovane menenie upozornenia. Iste Tcom tam moze pridat svoje zvuky, ale napevno nastavit pochybujem.
iPhone Text Sound, ten paradox. 
A keď na to klikneš, čo to robí? Ak to nejde cez nastavenia, často to ide aj cez prehrávač nejaký. Otvoríš si hudbu/zvuk a prehrávač ti dovolí nastaviť to ako tón SMS či zvonenia.
A keď na to klikneš, čo to robí? Ak to nejde cez nastavenia, často to ide aj cez prehrávač nejaký. Otvoríš si hudbu/zvuk a prehrávač ti dovolí nastaviť to ako tón SMS či zvonenia.
nepomoze proste SMS vzdy tak otrasne zvoni