Real alebo fake SteelSeries myš z ebayu ?
Real alebo fake SteelSeries myš z ebayu ?
ahojte , chcel by som sa opýtať že či môže byť táto myš ( SS Kinzu V2) na ebayi za 23 doláčov taká lacná... na slovensku je za 30+ , a táto z ebayu je BULK balenie ... môže to spraviť taký rozdiel v cene ?
link na myš : http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Ste ... 19e5b06977
link na myš : http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Ste ... 19e5b06977
Re: Real alebo fake SteelSeries myš z ebayu ?
Podla mna to je normalna mys. Vyslovene tam pise 100% Genuine a predajca ma 99.1 % kladnych hodnoteni. Na hodnotenia si na ebay davaju pozor, takze by som tomu veril. Druha vec je zaruka, taka mys dostane dost zabrat a riesit to potom cez pol zemegule je dost na nic 
V suvislosti s "hernymi" mysami mi neda sa spytat - je tu niekto kto ma nejaku sofistikovanu hernu mys, ktora vydrzala pocas celej zarucnej doby bez toho, aby nezacala robit dvojkliky a podobne haluze? Skoro by som povedal, ze pravdepodobnost dodrbania rastie priamoumerne s cenou mysi. Paradoxne, najviac vydrzia mysi za 5-6 eur 
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Logitech MX518 , myslím, že nás tu bude aj viac s podobnou skúsenosťou.KoCi napísal:V suvislosti s "hernymi" mysami mi neda sa spytat - je tu niekto kto ma nejaku sofistikovanu hernu mys, ktora vydrzala pocas celej zarucnej doby bez toho, aby nezacala robit dvojkliky a podobne haluze? Skoro by som povedal, ze pravdepodobnost dodrbania rastie priamoumerne s cenou mysi. Paradoxne, najviac vydrzia mysi za 5-6 eur
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Logitech G5, mam ju takmer 7 rokov a stale ide ako nova (i ked teraz je u vedlajsieho PC a ja osobne mam M.M.O. 7).
Ja mam tiez najlepsiu skusenost s Logitechom. Vyse 3 roky mam M500, ktora si stale drzi cenu a funguje vyborne: http://datacomp.sk/mys-logitech-laser-m ... -B3uPmSx8E
Predtym som mal mysky od Microsoftu a tam odchadzali tlacidla po par mesiacoch. A az ked sa zacala kazit nejaka 50 eurova bezdrotova, tak som pochopil, ze MS nevie robit mysky
Rovnako mam vybornu skusenost s klavesnicou Logitech Wave, ktora ma uz aspon 6 rokov a stale ide bez poruchy, ani znaky na klavesach nie su osuchane.
Steelseries mysky nepoznam, zaujaty som len voci Razeru, ktory ma dojima pozlatenymi USB konektormi (aj ked neviem ci to este robia), to je este horsi odrb ako Kosmodisk...
Predtym som mal mysky od Microsoftu a tam odchadzali tlacidla po par mesiacoch. A az ked sa zacala kazit nejaka 50 eurova bezdrotova, tak som pochopil, ze MS nevie robit mysky
Steelseries mysky nepoznam, zaujaty som len voci Razeru, ktory ma dojima pozlatenymi USB konektormi (aj ked neviem ci to este robia), to je este horsi odrb ako Kosmodisk...
ha, ja naopak mam Microsoft Sidewinder uz asi 5 rokov a stale nie a nie sa pokazit, vsetko na nej funguje bez problemov... a ja by som si uz rad kupil novu mys ale mi je to luto vyhadzovat nieco co funguje 
Viem ze z okruhoh cska je Microsoft IE 2.0/ 3.0 stale elita a ludia su ochotny si zanu priplatit aby sa k nej dostali, pretoze zohnat ju v dnesnej dobe uz nieje take lahke.
Ja mam s razer dobre skusenosti, konkretne s uplne prvou verziou DeathAdder, 5 rokov vydrzala uplne v poriadku. Sice zacala robit dvojkliky, ale to sa dalo jednoducho fixnut a odvtedy ide jak ma
Ja mam s razer dobre skusenosti, konkretne s uplne prvou verziou DeathAdder, 5 rokov vydrzala uplne v poriadku. Sice zacala robit dvojkliky, ale to sa dalo jednoducho fixnut a odvtedy ide jak ma
mna zase sklamal logitech uz druhy krat som dal reklamovat aktualnu G400 .... nahradila ju 38 rocna microsoft intelli 
-
Kok
Light Professional
KoCi - asi mam stastie ale vsetky mysky co som zodrel vydrzali tu zakonnu 2 rocnu lehotu bez problemov - MS IE 3.0, razer diamondback, razer DA, razer DA 3.5g black ed.
Ja mam potom nestastne prsty, kedze mi odislo vsetko do com chytil do ruk, okrem tych najlacnejsich kuskov...
Logitech MX1000, Revolution (2x), SS Ikari Laser (3x) a teraz mi takto odchadza Razer Imperator. Ziadna sa dvoch rokov nedozila.
Logitech MX1000, Revolution (2x), SS Ikari Laser (3x) a teraz mi takto odchadza Razer Imperator. Ziadna sa dvoch rokov nedozila.