napadol ma clovek?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

napadol ma clovek?

Príspevok od používateľa Forsaken »

Ahojte hojkaci,

Dnes vecer sme boli na pivo, mal som asi 7 piv za 4 hodiny... Ako pil som, ale myslim si ze viem este ako tak triezvo uvazovat. Boli to piva 10tky...nic.strasne...

Situacia - bola zaverecna, odisli sme fakt bez problemov, ako mal som reci - ale fakt nic vazne, urazlive, iba som kecal s barmankou co koncila...vysli sme von, preslo asi 5 min... No odislo sa podla mna bez problemov...povedalo sa, zaaplatilo sa, odislo sa...

Na to, asi 5min stretli sme sa ja a typek z krcmi, a huci po mne ze pakuj do pi... chod domov, a ja ze co sa deje, ved sme odisli... ze nech je kludny ved je koniec a ideme domov, bez problemov, a on ze mi vysvetli, zacal ma fackovat - ja som nechapal, nechapem stale, zacal ma udierat, stacila jedna rana a lezi, ale nechal som to tak, len nechapem... Fakt nechapem, v diskusii predtym som sa snazil rozpravat, argumentovat ale nepomolho, zacal utok.... To fakt existuju takyto tupi ludia?... Sorry ale ja som uplne vymlety z toho co sa stalo.... Nepridem si opity velmi....

Pomozte mi to zanalyzovat a prijat.

Dik. :(
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: napadol ma clovek?

Príspevok od používateľa Grim »

...nebol som tam, neviem...neviem čo si mal za reči, to musíš vedieť ty, ale toť v nedeľu som v bare mal tiež konflikt s jedným týpkom, ktorý mal tiež "len" reči a urážal mňa aj môjho kamoša, tak sme ho poslali tvrdo do pi*i...našťastie to stačilo...ale mal som namále, takže si asi kvôli svojim debilným prije*** rečiam dostal, čo si si zaslúžil od niekoho, kto sa už neudržal...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ideálne by bolo sa opýtať nejakého triezveho svedka. Možno po tých 7 pivách si myslíš, že dokážeš triezvo uvažovať, ale ktovie, čo Ti tam ušlo..

:)
Forsaken
King
King

Mate pravdu samozrejme...ale toho co ma napadol kamos sa mi potom omluval. Popytam sa dnes viac
.ale aj tak som si nie vedomi nicoho, lebo ked chcel riesit nieco tak mohol rovno v podniku, nie 5 min. nato ked sme boli 100m prec a vsetci normalne odchadzali a lucili sa....

Tak ci tak ma stve ze ma tri krat udrel aj ked som sa nebranil a chcel to "vyriesit"...
A to teda nechapem ci dakto musi riesit po, a bit dakoho kto sa nebráni... Rozmyslam že co, keby som mu vratil.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Mal si sa branit. Teraz to vyzera tak, ze sa ti to pacilo, ze sa rad nechavas otlkat ozraty od cudzich ludi, co sa velmi lahko moze rozsirit po tvojom okoli a kludne sa moze stat ze ta teraz zacne, len tak, bez priciny, otlkat cele mesto.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Keď si nikdy nebol, poprípade už roky v žiadnom fyzickom konflikte tak to je normál, že si takto "zamrzol". Nečakal si to a tvoje telo nevedelo ako reagovať. Keď nechceš niečo podobné zažiť aj nabudúce tak začni chodiť na nejaký bojový šport...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Je mozne, ze povazoval bavenie sa teba s barmankou ako flirtovanie ci balenie a jeho ego to napadlo, kedze by ju rad on a podobne. Nikdy nevies co taketo tupe hlavy vlastne chcu a naco reaguju.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Áno, existujú takí. A je ich veľa.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne nepripadá divné, že ťa napadol až vonku...možno mu v podniku ešte nepreplo a spustilo sa to až na odchode...alebo nechcel robiť v podniku rozruch a sebe zlé meno...bez ohľadu na to, či bol v práve alebo čo, mal si mu drbnúť tiež, lebo tak to bežne funguje...neva, šak nabudúce... :-)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Forsaken napísal: stacila jedna rana a lezi
Ale asi len v tvojich snoch. Však sa nehraj na hrdinu a priznaj si, že ťa ktosi utĺkol ako psa a ty si sa došiel vyplakať na hojko. Ak by bol opak pravdou, tak sa určite nenecháš otĺkať na ulici. Čo tu vlastne chceš vyriešiť v tejto téme?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Su ludia co moc rozumu nepobrali, zato svaly ano. Takych tazko vykecas. Ak sa chce pobit, pobije sa.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Forsaken: Možno keď si sa zabával povedal niečo nevedome na jeho adresu a poznám ľudí (obzvlášť keď sú opití), čo si to hneď berú osobne.
Forsaken
King
King

Dik za reakcie.

Neviem preco, ale doteraz som zil v predstave, ze s "rozumom" sa "vykecas" z vacsiny situacii.
Fakt som bol presvedceny, ze clovek dokaze nad svojim konanim vo vyhrotenej situacii popremyslat, najme ked ho niekto vyzve a upozorni, ze by sa mohol aspon kusocek zamysliet.

Bohuzial. Moja hlupost.

Nejdem uz rozoberat co sa stalo, na konci ma "potesilo" len to, ze "kamos" utocnika sa zastavil a ospravedlnoval sa za neho a volal ma na pivo. (to som asi vyhodnotil tak, ze to nebola celkom moja chyba..mozno sa mylim...je to uz jedno, aj keby to bola moja chyba aj keby nie...stat sa moze to iste)

2hughito, ano prisiel som sa vyplakat, ale nie kvoli tomu, ze ma dakto zbil, ale kvoli tomu, aki su ludia, bohuzial, veril som v nieco ine a dost ma toto vykolajilo.

A vystup z tejto temy je asi taky:
Ludia davajte si pozor na seba, pretoze fakt neviete koho stretnete a bohuzial rozum tu neplati. - Teraz islo o facku, ale viem si predstavit, ze nabuduce pojde o noz..alebo horsie.
(a dalsia vec je ta, ze kto to nezazije, ten povacsinou zije vo svojej predstave ako by to mozno riesil, tiez som bol taky, ale chcem sa podelit o to co ma zmenilo teraz)

a este zamyslenie ktomu vracaniu - urcite to nerobit, lebo viem si predstavit ze by to skocilo 3 vs 1 a ovela horsie... a mozno bojove umenie by to riesilo ale po 7 pivach by to bolo aj tak jedno.
hughito
Redeemer
Redeemer

Keď budeš všetko takto analyzovať, tak ťa budú tĺcť dokonca života. To, že si sa to snažil vyriešiť slovne a ustupoval si - to sa dá pokladať za inteligentný postup. Netreba sa pre každú blbosť hneď mlátiť, fajn. Ale akonáhle na teba fyzicky zaútočil a to dokonca päsťami na tvár (teda nie že nejaké trápne štuchance), tak tam niet inej cesty ako sa začať aktívne brániť - hlavne ak si písal, že na to máš. Ja si fakt neviem sám seba predstaviť, akoby som sa nechal otĺkať niekde na ulici pred barom.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Forsaken: A toho jeho kamaráta si sa nepýtal že o čo mu išlo?
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Tak vitaj v realite Forsaken :D Takychto imbecilov je v krcmach vela a este ked si vypiju tak je to horsie. Casto nepotrebuju ziadny dovod aby na teba zautocili a tam naozaj nepomoze ziadne slovne riesenie. Mozes jedine utekat alebo sa budes tvarit ze sa nebojis a on sa sam zlakne( vecsinou su to sracky, ktore iba nebezpecne vyzeraju ). Alebo sa pobijes ak si myslis ze na to mas.

Najlepsi priklad som zazil ja. Dve vyholene hlavy sedeli za stolom a pocul som co hovoria. Jeden druhemu hovoril ze nech si vyberie komu ma prije*** na hlavu ze mu pomoze ak sa strhne bitka. Samozrejme som to bol ja... a branit sa proti dvom hovadam nieje bohvieco tak som mohol len zdrhnut.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Forsaken napísal:Neviem preco, ale doteraz som zil v predstave, ze s "rozumom" sa "vykecas" z vacsiny situacii.
Tam, kde je alkohol, ide rozum bokom, zbytočne riešiš. Ak sa Ti ešte nikdy v živote nestalo, že do Teba zapáral nejaký spiťák, tak naozaj vítaj v realite.

:)
Forsaken
King
King

etc. napísal:Forsaken: A toho jeho kamaráta si sa nepýtal že o čo mu išlo?
samozrejme pytal... ale nejaku jasnu odpoved som nedostal, "jemu je*lo" a "nic sa nestalo"...

..nie nestalo sa mi to, boli reci, pripadne vacsinou niekto z druhej partie takeho magorka ukludnil...udrzal., pripadne sbskar riesil este predtym ako k dacomu doslo... zasa niesom najmensi a dost ludi si teda nedovoluje...klop klop.

celkom chora doba, nakoniec som rad, ze to skoncilo takto... ja si nemyslim ze "alkohol" je problem, skor je to clovekom ktory ma nejaky problem a alkohol iba odbura zabrany - a trosku som z toho teda prekvapeny - takyto magorko chyti auto, alebo flasu, noz hocico a zrazu mrtvy dakto... :| v podstate bezdovodne, len zato ze je dakto prepnuty.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Nabuduce budes mudrejsi a uz ta to tak nezaskoci, dobre je vyuzit moment prekvapenia a uz pri prvom naznaku napadnutia sa branit utokom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Forsaken, zas tu z toho nerob tragédiu biblických rozmerov, takýchto potýčok sa udeje milión každý víkend. ;)
Napísať odpoveď