a dvoma kliknutiami v iTunes sa to aj tak vrati na cisty iOS, takze ziadna velka vec
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
za 6 rokov som ani raz nemusel reklamovat, takze ja osobne sa nebojim. ale ked su ponosy ludi pravdive, som rad, ze som ten stastny 
a dvoma kliknutiami v iTunes sa to aj tak vrati na cisty iOS, takze ziadna velka vec
Jailbreak 7.1.1 je tu už pár dní od čínskych týpkov vystupujúcich pod pseudonymom PanGu Team. Skúšali ste to niekto? Ak áno, všetko funguje v poriadku?
aky je lepsi? Iphone 5s alebo LG G3 ? a v com?
IAAF.. závisí, čo od telefónu očakávaš a požaduješ. Pre niekoho je G3 lepší, lebo má väčší displej.. pre iného je iPhone 5S lepší, lebo má menší displej..

ide mi aj o softwer a dalsie veci.
Oba sú dobré, akurát oba ponúkajú niečo iné..
Ak si chceš do maximálnej miery prispôsobovať mobil, používať rôzne widgety od výmyslu sveta, či launchery a rovno aj alternatívne romky, a nevadí Ti veľký displej, je Ti sympatický Android = choď do G3
Ak nepotrebuješ widgety, stačí Ti základ, ktorý ponúka mobil, budeš ho využívať na základné veci, ktoré sa s mobilmi zvyčajne vykonávajú, nevadí Ti menší displej, je Ti sympatický iOS/iPhone = choď do iPhonu..
Ak si chceš do maximálnej miery prispôsobovať mobil, používať rôzne widgety od výmyslu sveta, či launchery a rovno aj alternatívne romky, a nevadí Ti veľký displej, je Ti sympatický Android = choď do G3
Ak nepotrebuješ widgety, stačí Ti základ, ktorý ponúka mobil, budeš ho využívať na základné veci, ktoré sa s mobilmi zvyčajne vykonávajú, nevadí Ti menší displej, je Ti sympatický iOS/iPhone = choď do iPhonu..
Caute existuje nejaka appka ktora dokaže vymazať cache aplikacii .. Na niektorych mi dlhym pouzivanim ako napr facebook zvacsuje velkost a zabera viac pamate.. Nieco ako je v batterylite appke ale aby sa dalo vybrat v ktorych aplikaciach sa to vymazat da lebo v tejto mi maze aj to co nechcem
podla mna len desktopovy diskaid, ale aj ten je plateny
free veriu a rovno v telefone si dam rad poradit
free veriu a rovno v telefone si dam rad poradit
nazdar , mam taky problem ze mi nejde prehravat cez bluetooth hudba v aute cez parrot , telefon iphone , vsetko islo v pohode no potom mi to prestalo ist , neviete v com moze byt problem ? , telefonovanie cez parrot funguje v pohode , prehravanie na notebooku cez bluetooth tiez funguje ....
Dost casto sa mi stava ked som na nete ze mi nechce nacitat webove stranky vypise: Safari nemoze otvorit stranku, server sa nenasiel. O par minut ked kliknem na tu istu stranku uz ide. Na androide sa mi to nestava. Mate z tym skusenosti?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
áno mám, keď nemám signál 
Ja signal mam 100% a robi mi to.
kedže v tomto som začiatočník:
keď si kúpi známi Macbook teraz, bude si môcť doňho na jeseň zadarmo stiahnuť OS X Yosemite ako napr. nový iOS na iPhone?? alebo sa to musí kupovať alebo ako to je?? ďakujem
keď si kúpi známi Macbook teraz, bude si môcť doňho na jeseň zadarmo stiahnuť OS X Yosemite ako napr. nový iOS na iPhone?? alebo sa to musí kupovať alebo ako to je?? ďakujem
Yosemite je ZDARMA a pravdepodobne každý ďalší "refresh" bude zdarma 
čaute , mám problém s iphone 5 . včera mi percentá celý deň ukazovali stále tú istú hodnotu batérie.. neskôr sa začal telefón sám vypínať a reštartovať ( popri tom občas sa na displeji objavili pásy a displej znižoval jas ), po zapnutí som sa dostal do menu a po pár sekundách sa znova vypol... momentálne telefón nejde už vôbec zapnúť a reaguje iba na nabíjanie zo siete ( cez notebook už nie ) a to tak, že sa zobrazí logo a následne sa reštartuje a stále dookola. Vie niekto poradiť v čom je chyba ?
Skus dať restore z nejakého posledného backupu. Ak nepomôže tak reklamuj telefón(ak je v záruke)
je možné, že by bola zlá batéria ?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak ako? Už máte iOS 8? Ja včera večer nahadzoval na 4S.. najskôr som musel premazať mobil, bo to chcelo nejakých 4GB voľnej pamäte na inštaláciu, potom od 21h asi hodinu sťahovalo takmer 1GB inštalačku, potom hodinu pripravovalo aktualizáciu a ešte necelú hodinu inštalovalo. Po opätovnom spustení tesne pred polnocou som v podstate žiadne väčšie zmeny nezaznamenal, akurát sa mobil citeľne spomalil. Spočiatku dosť sekal, teraz už aspoň grafické efekty sú plynulé, ale aj tak má spomalené reakcie. U mňa zatiaľ sklamanie, vraj koncom mesiaca má prísť opravná aktualizácia, som zvedavý.

U mňa na 5S som to mal stiahnuté do 5-6 minút, príprava na inštaláciu spolu s inštaláciou trvala zhruba pol hodinu. Na prvý pohľad žiadna výrazná zmena, to zjednodušené notifikačné menu hodnotím celkom pozitívne, v appke Health nevidím nejaké reálne využitie u mňa. Spotlight search mi zatiaľ poriadne nefunguje, takže budem čakať, kým to fixnú. Odpisovanie na notifikácie priamo z inej appky sa mi páči, len dúfam, že to príde aj na iné aplikácie, ako sú správy, teda hlavne na Messenger, Whatsapp, Viber. Takže suma sumárum - drobné vylepšenia, bez ktorých sa dalo doteraz prežiť (a aj tie budú plne využiteľné až po update, ktorý fixne nedostatky). Najväčšia mínus vidím v tom, že sa nedá manuálne prepnúť z 3G na 2G, pretože v súčasnosti ešte stále v mnohých oblastiach nie je bohvieaký 3G signál, tým pádom telefón stále hľadá čo najsilnejší signál, ktorý však nikde v okolí nie je niekedy a dosť to papá baterku.