Mám 17 a založil som si bankový účet. Chcel som si aktivovať PayPal ale najprv som musel uložit aspon nejaké peniaze, aby si to paypal mohol strhnúť. Banka je dosť daleko, tak som na pošte cez poštovú poukážku poslal nejaké peniaze (Na svoj účet pochopiteľne). Asi o dva dni mi prišlo potvrdenie o dodaní, ako odosielateľ bola uvedená firma CVFT, OS PPS Košice. No potom som si všimol že úplne na spodnej časti toho potvrdenia je napísané:
Vrátená platba zo dňa 04.08.2014
Nesprávne číslo účtu
Pochybujem že som zadal zlé číslo účtu, posielal som to predsa na svoj. No ak naozaj, čo mám potom robiť aby mi vrátili peniaze? Ísť na poštu?
peniaze poslané na zlý účet?
Re: peniaze poslané na zlý účet?
To potvrdenie o dodaní, to Ti prišlo do schránky? Skús s tým zbehnúť na poštu, možno práve na základe toho papiera Ti vrátia peniaze.
Tie skratky by mali znamenať:
Centrum vysporiadania finančných transakcií, Oddelenie spracovania poštového platobného styku - budú to oddelenia v rámci Slovenskej pošty.
Tie skratky by mali znamenať:
Centrum vysporiadania finančných transakcií, Oddelenie spracovania poštového platobného styku - budú to oddelenia v rámci Slovenskej pošty.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mozno si napisal chybne cislo, alebo v chybnom formate...
Inak to sa teraz da otvorit ucet bez toho aby si tam nieco dal? Co si pamatam tych par uctov co som zakladal malo zakladny vklad. (aj ked tak nad tym rozmyslam, v dnesnej dobe e-bank...)
Inak to sa teraz da otvorit ucet bez toho aby si tam nieco dal? Co si pamatam tych par uctov co som zakladal malo zakladny vklad. (aj ked tak nad tym rozmyslam, v dnesnej dobe e-bank...)
Fabo.. áno, ja som poslednú dobu zakladal mbank a zuno a bolo to bez počiatočného vkladu.