Pre mňa láska - Pre ňu kamarát

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eTh
Light Expert
Light Expert

Re: Pre mňa láska - Pre ňu kamarát

Príspevok od používateľa eTh »

Zdravím,
asi som vo friendzone, ale je to trochu iné friendzone. Také na pol asi,neviem. Nejdem to tu rozpisovať, lebo by to bolo moc dlhé. Ale v skratkosti, včera sme sa bavili o našej minulosti, že ako som sa s ňou už nechcel baviť po tom, čo sme sa rozišli, ale ona mi po čase napísala, lebo som jej chýbal a ja ako debil som si myslel, že sa stal zázrak a že jej chýbam ako chalan a tak som sa s ňou zase začal baviť. Stalo sa to ešte minulý rok. Teraz je to medzi nami tak lepšie, že sme radi, keď sme spolu, mali sme už rôzne spoločné akcie bla bla bla. Čo viem, tak jej sa to všetko páči a je rada so mnou. A mne to celé príde také, že možno nevie, čo chce a tak si nie je istá, či ma chce. Nie je to také vyslovene "nie, chcem ťa iba za kamaráta". Ako som spomínal, minulý rok sme sa rozišli a ja som sa pokúsil to ešte napraviť po pár mesiacoch, ale vtedy na to nebolo vhodná doba. A tak by som chcel od vás radu/názor, že čo robiť. Ja s ňou neviem byť len kamarát. Problém je, že je teraz preč a príde o mesiac. No a mám 2 veci na výber:
1. budem čakať ten mesiac, včerajšiu debatu prekusnem, kde mi povedala, že bola po tom všetkom rada, že som bol ochotný byť s ňou ešte kamarát a posnažím sa o niečo viac ako napr chytenie ju za ruku atď.
2. vzhľadom na včerajšiu debatu ju začnem pomaly ignorovať čoraz viac a viac a možno sa spamätá, keď jej dám najavo, že mám aj dôležitejšie veci ako mrhať čas s holkami, ktoré chcú byť iba kamarátky.

No skratka, niekedy mám pocit, že ma chce a niekedy nie, resp. vôbec si nie je istá. Toť môj pocit z nej a čo by bolo teda lepšie v tejto situácií.
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

tazko povedat, ale z osobnych skusenosti som rozhodne za druhu moznost.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

eTh-
Počkaj mesiac chod snou von, pritiahni si ju k sebe, daj jej pusu a bud bude tvoja alebo sa odtiahne.
A ak sa odtiahne, tým pádom nemá záujem a vtedy zistíš že už sa ňou nemusís zaoberať a hladaj inú.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Takže ste v kontakte často, chodíte spolu von na rôzne akcie, ste radi spolu, žiadne dotyky a ona ti povie, že je rada, že si jej kamarát... :| Buď s tebou len rada naozaj trávi čas, lebo ťa pozná a cíti sa s tebou bezpečne (možno ju aj odvezieš/odprevadíš domov..) alebo sa možno bojí skúsiť znova vzťah? (tu závisí aj od dôvodu rozchodu).

Môžeš ešte počkať, či ťa za ten mesiac bude nejak viac kontaktovať.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Určite pre druhú možnosť s tým, že jej nedáš nič najavo. Ona možno vyskúšala 10 chalanov, možno ju každý odmietol, tak Ti vravím aj keby niečo z toho bolo to nebude pravé orechové a časom to určite skončí
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Rozchod je len jeden.. riadim sa týmto heslom a mal by si si ho zapamätať aj ty. Ak sa raz rozídeš, rozídeš sa aj druhýkrát, pretože tam už nejaký problém nastal, buď pre hento toto alebo ono, ale nastal. Možno sa nerozídete hneď, možno sa ti to bude zdať fajn, keď sa dáte znova dokopy, ale ono to príde..skôr či neskôr. Takže držím palce v inom novom vzťahu :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Myslím si že "čakať" na ňu by bola chyba. Vedela že chceš opäť niečo viac ale len ťa naťahovala. Jednoznačne zvoľ druhú možnosť.. Na tvojom mieste by som "oblietaval" iné baby a nie čakal na ňu jak na vyvolenú.

Prípadne to urobiť tak ako ti radil Blastbit.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Blastbit napísal:daj jej pusu a bud bude tvoja alebo sa odtiahne.
Aby ho nakoniec neobvinila zo sexuálneho obťažovania. :D
Xfire
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Xfire »

zdravim vas, nasiel som tuto temu a tiez by som chcel reagovat.
Ako uz niektory pisali svoje pribehy, tak dost podobne sa mi stalo nedavno a neviem ako uz reagovat.

Takze pred necelim mesiacom som spoznal jedno dievca, strasne sa mi lubi, par dni na to ako som ju spoznal sla som mnou von, chodievali sme potom kazdy druhy den uz spolu von, na prechadzky a pod, nielen raz ale par krat sme sa prechadzali aj 3hodiny a cez 12km sme spolocne presli super pokecali ,zdvoverala sa mi s problemami- ako som sa snou stretol mala priatela ale uz vyse tyzdna na nu stral oni chodili spolu asi mesiac a pol, ale posledny tyzden jej uz ani nepisal, furt sa vyhovaral a tak a klamal. zistila ze na facebooku si on fotky skovaval pred nou a pod aby nevidela kde je a tak. Ona to chcela ukoncit ale on sa snou ani nestretol , potm ju zacal ohovarat za chrbtom, ja som pri nej stal, velmi mi bola vdacna, casom prisli dotyky objatia puse na licka a tak,Ked sme vonku chodime kade take do noci az rana sme spolocne vonku, sama povedala citi sa skvele..., videl som na nej ze ju furt trapi predosli vztah. nevedela sa odtrhnut od toho vztahu.. teraz som tu ja a citim sa ako by som bol nejaka jej barla, povedal som jej ze sa mi velmi paci ona mi rovno odpovedala ze to uz vidi na mne ale teraz nieje na vztah pripravena. Ja som jej povedal ze mi to nevadi a ze budeme spolu fungovat ak osme fungovali a pockam a ona suhlasila. posledny tyzden sme sa zblizili viac, opre sa o mna obime na verejnosti v praci kde robi(klube) ked sa na mna usmieva a pozera sa mi do oci a ja uz neviem co mam robit... dnes sme ali diskusiu kde mi napisala ze ze ze to pre nu tazke a nezasluzi si co robim pre nu, nevie mi teraz aktualne dat nic viac okrem priatelstva, rozmyslala nad tym a bere ma ako kamarata a obava sa toho ci sa to zmeni... ale ja tomu nechapem , vychadzame si super, mame 90% spolocnych veci , kamarati vidia na nej ze ona nieco mozno chce lebo to sa neda nezbadat, ale ona sa blokuje a nahovara si uplne ine. co mam robit :( viem ze toto bude moc moc slozite ale trapim sa stym.. vecer ked idem spat neviem zaspat koli nej a opacne rano .. dnes sme mali mat osobne stretnutie vecer a porozpravat sa , to som jej navrhol.. ale ked som si precital celu diskusiu mam chut to odvolat a zacat ju ignorovat, co bude pre mna tazke, ale myslim ze jedine ignoracia moze pomoct ked sa zamysli nad tym ze by som jej chybal. ospravedlnujem sa za zmatok ale som nervozny a neviem na nic ine mylsiet.. toto sa mi casto nestava a ja som pafff. co by ste mi poradili?
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Ja ti poradím tú ignoraciu. Budeš jej chýbať a ozve sa, stavím na to krk. :)
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

"teraz nieje na vztah pripravena"," nevie mi teraz aktualne dat nic viac okrem priatelstva, rozmyslala nad tym a bere ma ako kamarata a obava sa toho ci sa to zmeni". Tieto 2 vety asi najlepsie vystihuju tvoju momentalnu poziciu. Si pre nu dobry kamarat, bol si s nou v casoch ked ta potrebovala, mohla sa s tebou porozpravat ked na nu frajer kaslal a tym to hasne. Pochybujem ze z toho bude nieco viac. Keby s tebou chcela mat aj iny vztah nez ten kamaratsky, dala by ti to jasne najavo a nepovedala by ti take veci co ti povedala, o to skôr ked vie ze mas o nu zaujem. Ber to ako fakt, bud rad ze mas kamaratku s ktorou sa mas o com porozpravat a poobzeraj sa po inej dievcine.
Xfire
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Xfire »

letri napísal:Ja ti poradím tú ignoraciu. Budeš jej chýbať a ozve sa, stavím na to krk. :)
kiez by si map pravdu, uz mi dnes pisala ze nechcem ma stratit ale zatial prebieha ign... drzim sa ale nemam naladu vobec odpisovat. neviem dokedy to vydrzim :( neviem co robit vtedyak mi bude pisat ako sa ktomu postavit...
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Ona v tej vete niečo zabudla: teraz nie je na vzťah S TEBOU pripravená.
Rozhodne nečakaj, ona si nájde iného ak budeš pokračovať tak ako doteraz.
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

Tak poskúšal som ešte kde čo a som na tom asi takto. Ako človek jej veľmi vyhovujem, lebo máme hodne spoločných záujmov, vieme sa o všetkom baviť, ale že srdcu nejak nedokáže prikázať, aby ma mala zase tak rada, ako keď sme chodili spolu. Sama povedala, že by si priala, aby sa niečo v nej zmenilo, aby zmenila postoj ku mne, no nejak nevie ani ako, ani v čom je chyba. Svoj príbeh som opísal na začiatku 6. strany. Ja asi ani nedokážem s ňou ináč ostať kamarát. Vidím to tak, že asi budeme musieť dobrovoľne ukončiť naše priateľstvo a možno sa to v nej po čase zlomí, ale o tom silno pochybujem. Čo si vy myslíte?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Skončiť priatelstvo aspon do tej doby co sa od nej odmiluješ a hladaj inu, lebo táto ta nemiluje a zbytočne ta trápi.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Prešľapuješ stále na tom istom mieste. Toto nikam nevedie. Stalo sa mi to isté. Stretával som sa s ňou už len ako kamarát a stále som dúfal, že sa niečo v nej zlomí a uvedomí si, že chce byť so mnou. Ale nič také sa nestalo. Akurát som sa trápil. Stále viac a viac. Až som si povedal dosť, toto musí skončiť, lebo by som sa zbláznil. Povedal som jej, že nedokážem byť s ňou len kamarát a nechcem, aby sme sa ďalej stretávali, kontaktovali. Je to ťažké, ale nevyhnutné. Urob to čím skôr, tým lepšie. Čím skôr prerušíš s ňou kontakt, tým skôr na ňu zabudneš a začneš konečne žiť. Hlavne nesmieš živiť v sebe nádeje, že sa niečo zmení. Proste je koniec.
Napísať odpoveď