Ako pomôcť zabudnúť dievčatu, ktoré sa spametáva z rozchodu?
Ako pomôcť zabudnúť dievčatu, ktoré sa spametáva z rozchodu?
Začnem od začiatku. Pred pár dňami som videl nádherné dievča na ulici, s kamarátom sme potom pár krát ešte prešli na skejte okolo aby som ju mohol vidiet
Potom som si všimol že aj ona zakukuje za roh a pozerá na mňa. Kamarát mi potom zistil jak sa volá, tak som si ju pridal. Zistil som že máme toho veľa spoločného, hlavne hudbu. O niečom sme si potom písali, a ona "si úplne jak môj bývalí" .Jasne že som sa jej opýtal v čom som rovnaký, a ona nato že vyjadrovaním (myslíte že to že som ako on je dobré alebo zlé? ). S ním sa rozišla pred mesiacom a bola to jej vina, lebo je brutalne žiarlivá, tak to ľutuje. Ja som sa nedávno tiež rozišiel, no nejak veľmi ma to nevzalo, kedže to dievča na mňa kašlalo celý mesiac aby mohla byť so svojimi kamarátkami. Ked som sa jej potom opýtal aký bol dôvod tak mi povedala "Som ešte mladá, chcem si užívat" čo mi prišlo dosť smiešne. Načo sa potom somnou dávala dokopy vobec? Mohla mi to povedať hned a ja by som si ušetril tú námahu, pri tom čo všetko som pre ňu robil. A proste som si povedal že takto mi bude lepšie a nebudem sa kvoli tomu trápiť. No nie je to tak, žeby som sa teraz hnal do vzťahu s dalšou babou len aby som nebol sám a zaplnil prázdnotu, proste je na nej niečo výnimočné, a kvoli tomu na ňu stále myslím. Problém nie je v tom žeby som nevedel čo povedať aby som si ju získal, v tom mám skúsenosti (už som raz bol v situácií, že som sa zamiloval do dievčata ktoré sa len pred pár dňami rozišlo, a kvôli tomu že som bol jej oporou sa zamilovala aj ona do mňa) no nechcem ju zraniť ešte viac ked viem čím teraz asi prechádza. Potrebujem ju len nejak priviesť na iné myšlienky aby na to zabudla. A stým mám tak trochu problém, kedže sám teraz na tom niesom najlepšie a nenapadá ma veľa spôsobov ako ju rozveseliť.
Re: Ako pomôcť zabudnúť dievčatu, ktoré sa spametáva z rozch
NineLives napísal:Kamarát mi potom zistil jak sa volá, tak som si ju pridal.
Ale k veci - osobne by som to moc neriesil, lebo veeeelmi rychlo spadnes do friendzone, ked ti bude "plakavat" na ramene. Bav sa s nou normalne akoby sa nic nestalo, akoby po ziadnom rozchode nebola. IMO nijak inak to nepojde.
No myslím si ze pomalou cestou spoznávania tej baby bude preteba lepsie ako nejaké maškarády ktoré ju maju rozveselit aby zabudla na ex.
1. No pretože ona je velmi žiarlivá takze očakávaj ze ak snou budes ze ta to neminie pri nej to ziarlenie a jej krása nestačí nato aby si udrzala vztah.
2. Porovnáva ta s bývalým a štve ju ze onho prišla a po mesiaci asi nebude chcieť vztah to vieš.
3. Kamarát je slobodný ci zadaný?..lebo ak slobodný bolo nerozumné ho posielat za nou, jeho z hry vynechaj, lebo ako to býva práve kamarát ti moze byt konkurent v boji o ženu.
No tráv snou čas, ale nie tak aby si ta zafixovala do friendzone, cize menší odstup tam musí byť.
Ked sa bude dat nejaké dotyky skus kludne, ale spoznavaj ju.
Uz teraz vidís ze je dost žiarlivá, je aká je ale ak to má byt extremne ziarlenia no Pán Boh stebou, to uplne stačí nato aby váš prípadny vztah uz nebol vztah.
Jedine zeby si ju pochopil a toleroval jej to a nedával zámienky na žiarlenie.
1. No pretože ona je velmi žiarlivá takze očakávaj ze ak snou budes ze ta to neminie pri nej to ziarlenie a jej krása nestačí nato aby si udrzala vztah.
2. Porovnáva ta s bývalým a štve ju ze onho prišla a po mesiaci asi nebude chcieť vztah to vieš.
3. Kamarát je slobodný ci zadaný?..lebo ak slobodný bolo nerozumné ho posielat za nou, jeho z hry vynechaj, lebo ako to býva práve kamarát ti moze byt konkurent v boji o ženu.
No tráv snou čas, ale nie tak aby si ta zafixovala do friendzone, cize menší odstup tam musí byť.
Ked sa bude dat nejaké dotyky skus kludne, ale spoznavaj ju.
Uz teraz vidís ze je dost žiarlivá, je aká je ale ak to má byt extremne ziarlenia no Pán Boh stebou, to uplne stačí nato aby váš prípadny vztah uz nebol vztah.
Jedine zeby si ju pochopil a toleroval jej to a nedával zámienky na žiarlenie.
Myslím si, že by si jej mal dať nejakým spôsobom najavo, že ti môže dôverovať, že sa o ňu zaujímaš a že ti môže veriť (zatiaľ ako kamarátovi). Ale v určitej miere, aby si nespadol do friendzone, ako tu už bolo spomenuté, čo sa môže rýchlo stať. Ak je baba rozumná, tak určite nepôjde zo vzťahu do vzťahu.
Normálne sa bavte, spoznávajte, nesil rozveselovanie a tému rozchod by som moc neprehlbovala. Časom zabudne (aj ty), práve vtedy, keď sa budete baviť o niečom inom a tým sa práve môže aj do teba zaľúbiť, že bude vedieť, že si rozumiete, že máte spoločné témy, máte sa o čom rozprávať, zaujímaš sa o ňu atď atď.
To, že spomenula, že si úplne ako jej bývalý, môže byť pre teba + aj -, ale myslím si, že v tomto prípade je to plus, keďže povedala, že rozchod je jej chyba, ktorú ĽUTUJE. Takže asi bol bývalý partner väčšinou podľa jej predstáv = čo môže aj skončiť návratom k bývalému (človek nikdy nevie, takže by som bola pripravená aj na túto variantu, ale nemyslím si, že chlap prijme naspäť žiarlivú hysterickú ženskú).
Normálne sa bavte, spoznávajte, nesil rozveselovanie a tému rozchod by som moc neprehlbovala. Časom zabudne (aj ty), práve vtedy, keď sa budete baviť o niečom inom a tým sa práve môže aj do teba zaľúbiť, že bude vedieť, že si rozumiete, že máte spoločné témy, máte sa o čom rozprávať, zaujímaš sa o ňu atď atď.
To, že spomenula, že si úplne ako jej bývalý, môže byť pre teba + aj -, ale myslím si, že v tomto prípade je to plus, keďže povedala, že rozchod je jej chyba, ktorú ĽUTUJE. Takže asi bol bývalý partner väčšinou podľa jej predstáv = čo môže aj skončiť návratom k bývalému (človek nikdy nevie, takže by som bola pripravená aj na túto variantu, ale nemyslím si, že chlap prijme naspäť žiarlivú hysterickú ženskú).
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa by si ju mal poriadne pretiahnuť.
-
DarkNation
Expert
Uplne konstruktivna rada pre cloveka, co jej meno musel zistovat cez kamarata 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
pre takeho kazda rada draha, cize "dobre pretiahnut" je "tak akurat" rada