Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ono by trebalo postihovat aj siritelov tych bludov, ale stat nemoze ani zakazat knihy ktore to propaguju... lebo sloboda slova, za nu sa schovava vela podvodnikov a sarlatanov.

A este daco na odhlacenie (prestal mi fungovat cip v hlave) :D
Prílohy
10352839_10202080412878452_4257099478551476036_n.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

harrison314 napísal:Ono by trebalo postihovat aj siritelov tych bludov, ale stat nemoze ani zakazat knihy ktore to propaguju... lebo sloboda slova, za nu sa schovava vela podvodnikov a sarlatanov.
to je najvacsi dovod, preco je iste medium mojim v trnom v oku

mne dnes bude cip fungoval a nevidel som ked boli chemtrail pustene (sedel som pri kridle) alebo ich zapinal len ked som zaspal...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Iste medium je trnom v oku aj mne, este som z neho nepocul jedinu rozumnu vec, a ta argumentacia .... skoda slov.
A tym ludom ani za svet nevysvetlis, ze sloboda slova nie je to co myslia. A uz sa mi otvara nozik vo vrecku ked pocujem tie frazy ako:
Pravda je niekde uprostred.
Nech si kazdy vyberie comu bude verit.
Kazdy ma vlastny rozum, ja mam len odlisny nazor.

Za to moz ten cip, vsugeroval ti ze chmtralis je len vyplod konspiracnych teoretikov :D
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

niečo z Housa
Prílohy
a09314O_700b.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

nesuhlasim so zaverom. par veriach v chemtrail je az veeelmi uspenych. ale zase je ich len par
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Former al-Qaeda Commander: ISIS Works for the CIA
http://www.infowars.com/former-al-qaeda ... r-the-cia/
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3122900
Na serióznom Českom rozhlase odznela (od prizvaného hosťa) informácia, ktorú už pol roka uverejňujú výlučne len konšpiračno-teoretické weby: že Rusko spúšťa projekt Dvojhlavý orol - čiže zavedenie rubľa krytého zlatom. A moderátorka na to reagovala ako na fakt. Pritom na webe ruskej národnej banky pod pojmom "dvojhlavý orol" nájdete len popisy pamätných mincí. Na ekonomických serveroch sa správa o rubli krytom zlatom objavila naposledy v roku 1999, ako návrh ekonóma Ignatieva, ktorý bol okamžite zavrhnutý. Dokážete nájsť seriózne vyzdrojovanú správu o ruskom projekte "dvojhlavý orol", alebo sa už lživá propaganda prebojovala z obskúrnych webov aj do vysielania verejnoprávneho rozhlasu?
jackb
Redeemer
Redeemer

harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

konspiracie boli su a budu, s tym nic nespravis :)

len stale nechapem ako mam informaciu filtrovat, to nech mi niekto vysvetli, si predstavte, ze teraz som sa narodil s tym, ze viem citat a pisat (nepoznam historiu, nepoznam prirodopis, zemepis atd., to co sa uci na skolach), staci mi sledovat mainstream a ti mi podaju pravdivu informaciu na tacke ?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

butthead napísal:konspiracie boli su a budu, s tym nic nespravis :)

len stale nechapem ako mam informaciu filtrovat, to nech mi niekto vysvetli, si predstavte, ze teraz som sa narodil s tym, ze viem citat a pisat (nepoznam historiu, nepoznam prirodopis, zemepis atd., to co sa uci na skolach), staci mi sledovat mainstream a ti mi podaju pravdivu informaciu na tacke ?
skepticizmus je v podstate metodika na hodnotenie doverihonosti informacii
butthead
Darca
Darca

skeptizmus na zaklade coho ?

som napr. voci chemtrails skepticky, preto, lebo budem sa tvarit ze som odbornik, vo velkych vyskach ked ide lietadlo kondenzuje vypary, to je jedna vec, ano to je jasne asi kazdemu, teoreticky popritom ale nemoze nieco vypustat ?
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Teoreticky môže, a teoreticky ho môžu riadiť aj jaštery z odvrátenej strany mesiaca. Otázka je, prečo by sme sa touto hypotézou vôbec zaoberali, či na to máme nejaký rozumný dôvod, napr dôkaz, ktorý by tomu nasvedčoval. A to pri chemtrails ani pri jašteroch nemáme.
butthead
Darca
Darca

v poslednej dobe zvyknu byt dokazy manipulativne, kedze vdaka technologiam sa daju jednoducho sfalsovat...
cize inak to nevidim, je potrebne aby sa informacie neselektovali na ne/konspiracie. dolezita je verejna diskusia a ta v mainstreame chyba, potom sa necudujme, ze je spolocnost v takom stave v akom je a ludia lamentuju ako fico kradne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Verejna diskusia je idiotina, ktoru vymyslela kandidatka na prezidenta hlavy statu Mimozemska.

Bud prijmes to, ze dva a dva su styri a nie jasteri matrix alebo bojuj o to, ze ta zidovsko-grecki matematici klamu. Se stim smir.
butthead
Darca
Darca

ziadnu mimozemsku nesledujem, je to tiez tliachacka.

je to skor fylozoficka otazka, co je tych 2+2=4 ? profi matici za tym vidia zlozitejsi priklad, my to mame brat jednoducho, tak ako nas skola naucila, preto aby sme zili jednoduchsie a brali to cierno-bielo, lenze svet v skutocnosti cierno-biely nieje ako nas "elity" snazia natlct do hlav.

jackb, vies co poviem ti v skratke, ja ako zamestnanec a podnikatel. sere ma, ze tu mame skorumpovanu vladu od 89 a niekde pricina asi bude, urcite nie nahoda, velmi dobre to vie aj zapad, ruka ruku myje. inak to neriesim, keby vidim, ze nas tu naozaj nasi politici zastupuju, tak ziadne konspiracie neriesim.

co sa tyka mimozemskych zalezitosti, opytam sa jednoducho, sme vo vesmire sami ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ukaz si dva prsty na jednej a dva na druhej ruke. Pocet styri ti nahucal zido-jaster, ktory slobodne muruje? ;)

Od jaskynnych ludi bol v skupine mudrc, ktory vysvetloval comu zvysok nerozumel. Ci ohen hreje sa nekonzultovalo s niekym kto mal len zabijanie potkanov, alebo bol len dorftrotel. Tak preco menit zakonitosti prirody a riesit raketovu vedu s niekym, kto ledva skoncil ZDSku?
butthead
Darca
Darca

zase vybocujes a prekrucas sa jak paragraf. ukaz mi kde pisem o zido-jasterovi, ktory slobodne muruje :) fantaziu mas dobru, tak ako samotni konspiratori

ja hovorim, mozeme konspirovat o konspiraciach. je naozaj problem napr. o tych tvojich jasteroch diskutovat ? alebo to proste zamiest pod koberec a oznacit danu vec za konspiraciu, tak ako to robi take SME.
mne nejde o to, ci je nieco pravdive alebo nie je, pri vseobecnej diskusii bez nalepkovania a predsudkov sa da len vtedy dospiet ku konecnemu zaveru, nie len na zaklade toho co si sa naucil v skole a za to ta pochvalili titulom, alebo si osobne niekde navstivil srbov, ktori tiez mozu byt zmanipulovani.

//karmickar, slabucko hrizkaj :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Vseobecna diskusia je utopia. Posadit za jeden stol profesorov mediciny a anti-vax matky z osad aby rozhodli je imbecilizmus.
Davanie moznosti rozhodovat neinteligentnym je jediny "novy svetovy poriadok" ;)
Napísať odpoveď