To ani nepotrebuje komentárSon-Goku napísal:ja ked hrajem tak raz za mesiac aj to garena na mide
Sám seba si vyfarbil, ideš kritizovať hru, ktorú v podstate ani nehráš...
Myslím, že každý vie usúdiť, kto je tu pravý hlupák
To ani nepotrebuje komentárSon-Goku napísal:ja ked hrajem tak raz za mesiac aj to garena na mide
Maš pravdu, ospravedlňujem saephramko napísal:Jejda prestante krmit toho trolla zase...
spytam sa znova, co ine by si vedel vymysliet okrem stunu a slowu? co ma taka dota navyse?Son-Goku napísal:aaa bu*ik vam dosiel na pomoc.pre objasnenie mi je riotacka banda ukradnuta,preto si hrajem kde chcem a co chcem. a nadviazem na to na co som zacal,stun slov stun slov furt to iste.
Tak ak si vezmeš teleport na top, berieš si ho bud kvoli farmeniu, alebo pretože chceš gangovať linky s TP.japaja napísal:kedy použiť na tope teleport? kedy sa to oplati?
este by som dodal ze to aj zalezi od konkretneho matchupu, ak hras champa ktory ma potencial zabit svojho protivnika na lajne, tak sa oplati radsej zobrat ignite... (riven, lee, niekedy renek, yasuo atd, proste champovia s ktorymi planujes niekoho zabit, nie len farmit)BE11 napísal:
Tak ak si vezmeš teleport na top, berieš si ho bud kvoli farmeniu, alebo pretože chceš gangovať linky s TP.
Ideš na farmu, farmiš farmiš, je 5m, maš skoro 100% farmu, potrebuješ isť back, tak respawn a TP a farmiš dalej. Ak je tvoja lajna pushnuta a creepe su práve pod enemy turetou, nepoužiješ tp ale bežiš. Na bote je akcia 3vs3?Popripade fight o draka 4vs4? tak to využi a pod port +1 sa zide ...nwm čo viac k tomu dodať.