Svedectvo bývalej mafiánovej svokry

Diskusie na politické témy...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Svedectvo bývalej mafiánovej svokry

Príspevok od používateľa gogo956 »

Co je pravda neviem,v kazdom pripade je politika podvod.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

butthead napísal:To ako vyzerá grafika webu, nie je podstatne, dôležitý je obsah.
To je ako keby si povedal, že ľudské písmo nič nevypovedá o jeho autorovi, alebo že intonácia a reč tela nemajú význam. Alebo tisíc iných "ako keby".. proste bullshit kamarát. Design stránky pri týchto individualistoch, ktorí si ho musia spraviť sami hovorí veľmi veľa o tom človeku. Spôsob reči, vetná syntax, konštrukcie myšlienok, to všetko hovorí veľmi veľmi veľa. To ako sa človek v texte štylizuje a podobne. No a tento konkrétne, je podľa prejavu jednoducho keket. Vedel by som dať obšírnejší posudok, ale na čo? Srať na to, škoda času.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Dobry bullshit lumir nehnevaj sa.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vsetko je podvod,aj Tvoje oci sweet Marylin.. :wink:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... ozice.html
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

gogo956 napísal:Co je pravda neviem,v kazdom pripade je politika podvod.
To čo si napísal že politika je podvod to svätá pravda! Ja hovorím že to kolosálný podvod :!:
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

nadl
Medium Star
Medium Star

butthead napísal:Nikto ti nekáže sa vyjadrovať k téme. :)
To je vlastne tvoje protirečenie ohľadne témi! Tému môžeš farbiť ako chceš ale aj tak smrdí :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

butthead ak chces byt naozaj znechuteny, tak si precitaj Larken Rose - The most dangerous superstition. Uz nikdy v zivote sa nepozries na stat /nie len ten nas, ale vseobecne/, tak ako pred tym. Dokonca velmi pravdepodobne zacnes premyslat nad tym, ze chces bezstatnu spolocnost.
butthead
Darca
Darca

Neviem, ako čo sa podaktorí navážate na mne ? :D Tu o mňa nejde. Chcel som dať do pozornosti realitu, ktorá nie je medializovaná a zjavne žiaľ niekto "z hora" nemá záujem aby bola.

//autoeditácia príspevku (04 Mar 2014, 12:31)
Takze konecne bola aj info vojna v SV o tomto, kazdemu odporucam vypocut...

http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/o ... 3.2014.mp3

//autoeditácia príspevku (08 Mar 2014, 20:33)
krasavec v plnej parade

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 842&type=1

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2014, 10:25)
Odporucam odoberat a sirit statusy Danky Bobekovej, ludi treba z tohto matrixu zobudit.

https://www.facebook.com/danka.bobekova?fref=nf
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ty si neohlásil náhodou odchod z fóra?
butthead
Darca
Darca

som ta nepotesil ? :D vidim ze to tu trocha zapada prachom a bolo mi to luto :) ale neboj, moja aktivita najblizsie mesiace nebude nic extra

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2014, 14:40)
z FB profilu Danky Bobekovej
Judr. Fedor Flašík bol významnou postavou v histórii ponovembrového nežnorevolučného ošialu. Vyštudoval právo, stal sa však reklamným mágom. Magickou silou nám naservíroval HZDS, a cez agentúru DONAR a.s. inkasoval miliardy z nášho štátneho. Haščák povedal, že vraj zarobil Flašík cez Donar 300 až 500 miliónov. Haščák nevie rátať, ale to na veci nič nemení. Do Donaru liali peniaze aj naše elektrárne a plynárne aj iné štátne podniky, aby sa neskôr prerozdelili. Ročný obrat priznal Flašík v DONARE 1miliardu 300 miliónov Sk. Priznal, že aj iné firmy reklamné boli prispôsobené na prielievanie štátnych peňazí, napríklad Kasperova. V spoločnosti Jánošík a.s. pôsobil s ním aj jeho prívesok Martin Glváč. Rovnako aj v DONARE a.s. a v iných spoločnostiach. Film Jánošík, ktorý mal by vyrobený v spolupráci so ŠTÚDIOM KOLIBA,ktorý ovládli Mečiarovci neuvidíme, lebo štátnych 23 miliónov sa kdesi stratilo. Flašík získal ďalších 104 miliónov od štátu vraj na základe akejsi porušenej zmluvy s IRB. Počas spolupráce s Dnarom musela emigrovať prenasledovaná rodina Jána Molnára.Otec národa Mečiar povedal, že Flašík bol parazitom na vláde. Flašík mu to vrátil a vymyslel SMER a Fica ako most. Povedal zároveň, že žiadne štátne firmy nebudú a to, čo sa dialo počas Mečiarovej vlády už "nehrozí". A Flašík mal pravdu len v jednom, lebo štátne firmy nemáme, ale štát funguje rovnako ako za Mečiara. 11.12.2000 pre Korzára Flašík povedal, o svojom zbohatnutí, keď vraj štyri mesiace pred parlamentnými voľbami predal DONAR a.s. : " Veľmi dobre som ju strelil, pretože mala podpísané veľmi lukratívne zmluvy " .
Vážený pán Fedor Flašík, netušili ste, že raz vás pravda dobehne. To som ale musela prísť ja. Nič ste nestrelili, iba ak Jaromíra Koperu, bieleho koňa, ktorý žiadnu firmu Donar nekúpil. DONAR a.s. vytunelovala konkurzná mafia JUDr. Zoroslava Kollára, a teda Vy a Martin Glváč ste boli rovnako pri tom. Vraj sa DONAR a.s. zlúčil s ALDY SOFTOM, ktorý zriadili spoločníčky pôsobiace vo firmách Moniky Beňovej. A Jaromír Kopera po zlúčení onedlho krutou smrťou zomrel. Paradoxne ALDY SOFT je otvorenou firmou v OR SR, teda tak lukratívny majetok by nemal dediča pán Flašík? A vdova Marcela Koperová musela prijať úlohu bieleho koňa, aby vraj prežila? Nič to, pán Flašík, že ste sa z chuti nasmiali, keď ste so Zoroslavom Kollárom zabránili vydaniu článku o DONARE a.s. v roku minulom. Ako ste si práve všimli, mne nemôžete zabrániť vôbec v ničom. A nemajte žiadne obavy, na Slovensku sa nič vážne neudeje, vaše pozície sú silné, aj pani Flašíková sa bude naďalej tešiť priazni svojich voličov aj strana SMER. Až na pár výnimiek z radov občanov na veci verejné už dávno každý zvysoka viete čo. Takže zatiaľ ste za vodou.....Zatiaľ.... Aj vám peknú nedeľu pán Flašík, aj vašich sliedičom, určite nebudú dnes meškať.
To len aby ste vedeli, že na vás myslím. A často... Pokojne sa zasmejte aj teraz. Smiech lieči.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

"človek, čo prevádzkoval sieť bordelov dnes prispieva na charitu a žije s Monikou Beňovou.." ikeď nesúhlasím tam úplne so všetkým
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Pavlika nejak nemusim, ale utocit vyhradne na jeho osobu (cela prva strana temy) tiez nebude mat vela spolocneho s kritickym myslenim a zdravym rozumom..
Čo dizajn, ale ten autor. To je záruka toho, že nemienim prečítať ani literu z toho textu tam.
5416400_700b.jpg
butthead
Darca
Darca

SITA Slovenská tlačová agentúra a.s., zapísaná 1998, sídlo Lamačká cesta, Stpavská a od roku 2008 Mýtna 15.
ZI 2 418 135 eur ! Štatutárny orgán : Ing. Róbert Király, Pavel Urban, Mgr. Ivan Sámel
Predtým : MUDr. Stanislav Janota – ISTROBANKA, Bratislavská teplárenská a.s., nemocnica svätého Michala, atď..., JUDr. Zoroslav Kollár- HTC Holding, Kúpele Trenčianske Teplice, atď, Ing. Igor Grošaft – Hasičská poisťovňa, BON AVENIR s.r.o. /pôžička akože/, atď..., JUDr. Emil Hubinák – Slovenská lesnícka spoločnosť, Slovenské telekomunikácie atď., Ing. Miroslav Záluszký – HORDEN a.s. – aj JUDr. Zoroslav Kollár, Braňo Prieložný a iní – DN 2003 eur 829 848!, MEDINVEST Slovensko a.s. v likvidácii – DN 2008 eur 194 108 -Peter Grošaft, Ing. Oliver Paradeiser – v Prevádzkovej vodárenskej spoločnosti Bratislava. Mgr. Michal Sallem – GSVK, s.r.o. – Ing. Igor Grošaft, Ing. Miroslav Záluszký, likvidátor konkurznej mafie Ing. Martin Neštrák.
Ing. Róbert Király, súčasný člen štatutárneho orgánu SITA:
PCHZ TRADING a.s. Žilina – DN 2005 eur 763 460 !
Ing. Viliam Švehla – Považské chemické závody Žilina – DN 2005 eur 1 858 859!
Vitae a.s. v likvidácii – MUDr. Alojz Rakús, Ing. Vladimír Horváth – Hasičská poisťovňa a.s. riaditeľom bol Ing. Jozef Dúcz – konkurzná mafia, Priemyselná banka, MIER a.s. Topoľčany, TATRABANKA, Slovenská poisťovňa – SIMPEX BROKERS a.s. – JUDr. Zoroslav Kollár, Ing. Iveta Bartošovičová – ISTROHOLDING akciová spoločnosť – Ing. Todor Todorov – OMEGA Poprad a.s. , Burza cenných papierov, ESTORADE a.s. – Ing. Miroslav Líška,/ DONAR a.s. / Ing. Ján Kučera, Ing. Eugen Osuská – konkurzná mafia
Robert Király – Stredoslovenské energetické závody, š.p.Žilina,
Bratislavská regionálna spoločnosť – Roman Filistein, Eva Móricová, Igor Grošaft
Bratislava Media Haus – Roman Filistein, Pavol Múdry, Michal Sallem, MUDr. František Stano – Východoslovenská vodárenská spoločnosť – Mgr. Michal Sallem – blízky Ing. Marián Talo - AMI GROUP-Ing. Marián Talo –Zev s.r.o. – Silvia Lederleitnerová – Kvetoslava Horváthová – AKTAM – Martin Beňo, Zuzana Venetianerová – TECO INVEST – Monika Beňová – Bernard Ondrejka – Aldy Soft – Jaromír Kopera – DONAR a.s.!

Mojim neúnavným „priateľom“, čo raz prosia a raz hrozia, či vydierajú odkazujem toto. Tejto Mafii ja nedarujem nič. Sľúbila som to nielen tam tým už " hore "obetiam, ale aj osamelým matkách s deťmi po mafiánoch, ktoré zostali často bez jediného centa a ktoré ma oslovili. O tom táto spoločnosť totiž nevie. Táto spoločnosť len mylne pozná informácie a akýchsi zlatých vajciach. A tieto ženy nemali často na pomaranč pre svoje dieťa. V minulom roku jeden pisálek „ zúrivej revolúcii“ oddaný napísal, že som mafiánska prostitútka. To nevytočilo mňa ale mafiánov celkom určite, asi to tak doslovne nebolo dohodnuté na gremiálnej porade mafiánskych spratkov a ich poskokov. Lebo to zmazal a napísal mi zopár akože ospravedlňujúcich drístov s podmienkou, že ak...tak bu,bu,bu. Mňa neprekvapíte vôbec ničím, ani tým, ak sa tu raz objavím ako hermafrodit. Aj to som vám už napísala. Mne ste ukradnutí vospolok a vy to viete. Na trhu máte moju kožu, slobodne a dorovoľne som ju na ten trh dala, pokojne si ju rozoberte, aspoň mi vyhladíte vrásky....

Slovensko je tuším v procese delenia. Už sa delíme aj podľa toho, kto má rád Putina a kto Obamu. Srdcu nerozkážeme. Ale deliť sa už aj preto fakt nemusíme. Mne je totiž jedno, kto koho a ako veľmi ľúbi...

Pekný deň všetkým.
//autoeditácia príspevku (26 Aug 2014, 9:45)
Neuznávam kolektívnu vinu a žiadna neexistuje. Ani system nemôže byť zlý, ak nie sú zlí jeho tvorcovia. Našu krajinu nevykradol system. Ani nevyvraždil obete kráčajúce po ceste vykrádania mafiou a zločincami, korupčníkmi, prisluhovačmi. Ani zákony všetky neboli zlé, len sa nedodržiavali. Ani všetci poslanci neboli darebáci, ani všetci politici. Darebákmi sa stali, až ich naučili byť darebákmi tí väčší darebáci. Nekradlo a netunelovalo sa legálne, ale nelegálne. Vydieralo sa nelegálne, vyhrážalo sa nelegálne, lebo pracovali nelegálne, v rozpore s existujúcimi zákonmi aj tí, ktorí mali chrániť náš majetok, životy občanov, teda pomáhači, korupčníci z radov polície prokuratúry a súdov. Ak by boli zločincov, tunelárov, mafiánov a vrahov zastavili skôr, následky ich vyčíňania by neboli tak nedozierne. Ak to tvrdím, tak to viem. A vy to viete rovnako mafiáni, že viem. Aj vy, kriklúni a poskokovia mafia, lebo ste posratí až za ušami, že už to vie čoraz viac občanov. K tomu ste potrebovali zdevastované podnikateľské prostredie, zdevastované informácie v OR SR, zdevastovaný daňový a štatistický system, inšitút bieleho koňa a zdevastovaných audítorov, účtovníkov, a poskokov mafie v štátnej správe širokospektrálne. Teda ste následne zdevastovali aj system, ktorý dnes mnohí nazývate kapitalistický, či bývalý komunistický a žiaden kapitalizmus ani komunizmus tu pritom nikdy nebol. Dnes krikľúni zľava aj zprava, ultra, či extraultra riešia Ukrajinu, Lebo nevedia riešiť domácu politiku, stav krajiny, alebo ho riešiť nechcú, či nevedia, či nemôžu. Inštitút bieleho koňa si nechcete nechať zobrať vy darebáci, lebo bez neho by ste nemohli tunelovať a stať sa beztrestnými. Ten inšitút je inštitútom, ktoý bráni občanom domáhať sa svojich práv, ktorý bráni tým slúšným zákonne ustáť v tomto zabahnenom podnikateľkom prostredí, ohrozuje život mnohých nevinných, ohrozuje občanov tejto krajiny, ktorí sú zo dňa na deň chudobnejší. Biely kôň nesie na chrbte vaše majetky, vaše svinstvá, vaše krádeže, podvody, keď v reťaziacich sa firmách často fiktívnych s fiktívnymi pohľadávkami sa posielate do konkurzov, cez ktoré nabaľujete svoje kontá a okrádate tento národ. Robíte to sofistikovane a s pomocou skorumpovaných policajtov a prokurátorov. Robíte to takto:
JUDr. Zoroslav Kollár je správcom konkurznej podstaty v spoločnosti xy.
Informátor orgánom činným v trestnom konaní poskytne informáciu o tom, že sa konkurz robí pravdepodobne podvodným spôsobom.
Konkrétny vyšetrovateľ na základe podania vykoná svoju prácu vcelku slušne, ako to tu čítam, zistí všetky účty, mená tých, ktorí ich založili, zabezpečí listinné dôkazy a konštatuje v poznámke okrem iného, že “ sa neevidujú finančné prostriedky v účtovníckej firme “ / toto poznám osobne, preto som sa musela k dôkazom dobíjať cez mafiánskych spratkov a nahrávať si ich.
Chýbali totiž obstarania nehnuteľností ich predaj a zisky v účtovníctve, našla som to však všetko v dokumentoch a bolo mi to platné pred tromi gráciami z KS v Bratislave ako vlaňajší sneh /.
Na štyroch stranách je potom popísaná podrobne zistená skutková podstata.
Des a hrôza, hnus a fuj, len pre silný žáludok.
Zákonom chránený biely kôň JUDr. Zoroslava Kollára Tibor Fuzek si počas predmetného konkurzu zriadil dva osobné bankové účty v banke ox, ku ktorým mal výlučné dispozičné právo.
Správca konkurznej podstaty spoločnosti xy JUDr. Zoroslav Kollár poslal na tieto účty celkom sumu prevodným príkazom 22.905.959,10 Sk.!
Tibor Fuzek ich na trikrát vybral a komuže asi odovzdal? Slušný príjem, ba dokonca nezdanený a takých bolo až až. To nie sú žiadni trochári, títo gauneri. Tí točia milióny a miliardy. Tibor Fuzek to však stihol ako komplic vo funckii bielho koňa – spoločník, konateľ a likvidátor ďaleko viac. Okrem iných spoločností napríklad aj v DONARE a.s. JUDr. Glváča a Flašíka.
Takto zadokumentovaná správa sa však dostala k JUDr. Zoroslavovi Kollárovi. Popísal si poznámky, všetko potrebné zabezpečil, aj korupčníkov nepochybne a bolo po parade.
Pokojne si prídite popľut poskokovia, teda biele kone v akcii ja napíšem niečo o vás...
//autoeditácia príspevku (27 Nov 2014, 17:06)
http://necenzurovane.sk/audio/regiony%2 ... -11-25.mp3

//autoeditácia príspevku (05 Jan 2015, 7:40)

//autoeditácia príspevku (11 Jan 2015, 21:59)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Butthead teba to tusim rozhodilk. Co sa ta osobne dotyka skusenost s konkurznou mafiou?
butthead
Darca
Darca

to sa dotyka kazdeho
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dotyka, aj toto a aj napriklad clanky z kategorie Mordor Penta. Medializaciu maju, ale po volbach to vypada stale rovnako.
butthead
Darca
Darca

mordor pentu sledujem a klobuk dolu, stale vsak je to slabe, hovori sice A, povedal aj nieco B, ale chyba sebakritika.

potomto vsetkom co som prestudoval, kedze mam aj ekonomicke vzdelanie a som uctovnik, viem ako funguju danove urady a statna sprava. tak ma ani neprekvapuje, ze politici konaju tak ako konaju a to divadielko, ktore sledujeme v mediach je cisto toho dosledkom, mozno aj nastrojom, mnohi to nechapu, je to dobre ? je to zle ? ze vacsina ma svoje starosti, rodiny, tak si pocas dna pustia v praci nejake to fm radio, vecer nejake tie spravy a oddych. skratka nevedomost.

//autoeditácia príspevku (19 Jan 2015, 19:52)

//autoeditácia príspevku (09 Feb 2015, 9:18)
tu sa trochu rozoberali vodarne:

nadl
Medium Star
Medium Star

butthead napísal:No tak nám prezraď, pán múdry :)
Odpoveď najdeš, keď si zistíš kto dal postaviť najvýšiu bodovu Tel Avive! Nebolo to GOOGLE?!
butthead
Darca
Darca

sorry uz neviem co v akom kontexte som to napisal, nechce sa mi to skumat.

vcera bola zaujimava cast, volali aj s bielym konikom Chmelinom http://foaf.sk/ludia/109154

Napísať odpoveď