Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
ja to vychove a prostredi. sice ze nie najspravnejsi, ale...
tvoji kolegovia su architekti a povedali, ze WTC7 bolo strhnute a to beries. nevadi ti, ze WTC7 sa "objavila" az po 6 rokoch od 9/11.
ked som ti pri MH17 pisal, ze ako geograf dokazem urcovat kurz akym letel, vysmial si ma. vraj mam ist vratit diplom. lebo ty si myslis, ze letel inde ako som ti kompasom urcil.
tvoji kolegovia su architekti a povedali, ze WTC7 bolo strhnute a to beries. nevadi ti, ze WTC7 sa "objavila" az po 6 rokoch od 9/11.
ked som ti pri MH17 pisal, ze ako geograf dokazem urcovat kurz akym letel, vysmial si ma. vraj mam ist vratit diplom. lebo ty si myslis, ze letel inde ako som ti kompasom urcil.
no vidis sam si si odpovedal, inak povedane objektivny dokaz neexistuje a je utopia, ze ti ho niekto poda na taniery. je to len o kritickom premyslani a vnimani reality.
cize podla teba WTC7 je vymysel, ok.
co sa tyka MH17 tam sme sa tusim hadali o tom manevre nad polskom, ty si to zle pochopil, ale ludia su aj tvrdohlavy (nevadi bezna vlastnost ludi, kazdy sme nejaky), takze zbytocne to budeme rozoberat.
cize podla teba WTC7 je vymysel, ok.
co sa tyka MH17 tam sme sa tusim hadali o tom manevre nad polskom, ty si to zle pochopil, ale ludia su aj tvrdohlavy (nevadi bezna vlastnost ludi, kazdy sme nejaky), takze zbytocne to budeme rozoberat.
ty tiez nemas dokaz a mas vieru v to, ze o WTC7 ti Oni pravdu nehovoria 
no ano, tvrdohlavy. sa hovori "nomen omen". u mna to sedi ako zadok na nocnik.
no ano, tvrdohlavy. sa hovori "nomen omen". u mna to sedi ako zadok na nocnik.
butthead: bola niekde v tvojich odpovediach odpoved aj na moju vyzvu?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
napriklad k dvojickam, nazor architekta ma vysiu vahu ako nazor laika, ale stale s toho nemozes vyvodit nic, pokial ten dany architekt, nema nastuvanu kompletnu dokumentaciu k WTC, nespravil vypocty a simulacie, nasldne by svoje predpoklady porovnal s najdenymi fyzickmi dokazmi, ak sedia tak z jeho hypotezy sa stala teoria. Tato teoria je blizsie k pravde ako akykolvek konspiracny clanok, ale stale nemusi odhalit vsteko. Moze sa najst iny architekt co to dokaze nasimulovat lepsie a presnjsie.butthead napísal:No stale nevidim dovod verit, tym co nemaju pre svoje tvrdenia ziadne dokazy.
v akej forme ocakavas dokazy ? vsak napr. k tym dvojickam sa vyjadrilo tisicky architektov a statikov, vratane mojich kolegov... zrazu to co studovali architekturu a pod. uz nie je to co sa poklada za doveryhodne ?
Kde su nejake dokazy o tom, ze neockovani ludia su celkovo zdvasi?butthead napísal: co sa tyka anti-vax, kde som pisal o umrtiach ? odvratena stranka ockovania je zhorsenie imunity, ja len vo svojom okoli pocuvam ako su decka neustale chore, o alergiach ani nehovoriac, to nikdy nebyvalo.
Nie, ked msa streptkoka, alebo daco podobne, tak je sice mozne ze sa dokazes vyliecit sam lezanim v posteli a teplym cajom, ale je takisto dost mozne, ze sa ti to zhorsi a skoncis zo zapalom pluc v nemocnici, a na tom by predsa tie zle farmafirmi zarobili viac aj keby sa to stalo len v 10% priapdoch.butthead napísal: dalej co sa tyka farmabiznisu, tebe sa nezda divne, ze prides lekarovi, pozre ti za jazyk a hned mas na papiery predpisane ATB ? alebo niekoho nieco boli tak ma predpisane lieky proti bolesti alebo na tlak ? vsak to su len dosledky nejakych pricin, ktore sa musia liecit.
takisto pri ockovani, myslis ze by nase zdravotnicvo vyslo lacnejsie platit epidemiu a hospitalizaciu mioionov ludi ako zopar alergii?
ok beardie, sorry, ked mas otazku, pouzivaj (?), k tym vseobecnym lekarom, je zname, ze cim viac maju pacientov, tym viac dostanu zarobene a tu si mozes pozret kalkulacie http://www.vpl.sk/sk/kalkulacie/ cas su peniaze
k 2jickam - harri, vidis tu sa dostavame do paradoxu, bolo vobec umoznene niekomu sa na to nezavisle pozriet ? vsak tam prislo o zivot tisicky ludi. media to beru ako za hotovu vec a vysetrene mi to prislo podobne rychlo ako sa sirili info o pade lietadla na ukrajine, kde tiez podla mna experti nedostali dostatocny priestor
no ja nikde nepisem, ze ludia su celkom zdravy
streptokoka a ine zavazne choroby sa tiez daju liecit alternativami (nemienim to rozoberat, kedze je to zbytocne), vsetko sa da ked sa chce. moj nazor na epidemie, ze je to nafuknute a pokladam ho za umelo vytvoreny argument, prave pre ucel toho aby bolo ockovanie povinne (nebudeme sa bavit o tom, ze na niektore choroby je dobrovolne a meni sa to). no margo tohto sa pytam, preco teda ockovanie ako v inych krajinach nemoze byt dobrovolne ? (mozny argument, cigani a tu silne pochybujem ze si deti davaju ockovat,
) alebo preco musim platit zdravotne odvody prave zdravotnym poistovniam ? vzhladom na to ako je system nastaveny, k tomuto ako argument sa casto pouziva spolusolidarnost k ostatnym, co beriem, tak ako pri socialnom zabezpeceni, ked my pracujuci prispievame dochodcom aj na margo toho, ze ja silne pochybujem, ze nejaky dochodok budem mat.
treba si na SV vypocut nejake relacie z archivu (napr. s Dr. Ocenasom, ktory liecil deti v Afrike) a utvorit si nazor podla toho, nie na zaklade presstitutov.
trochu zabavy do debaty
https://www.facebook.com/photo.php?v=88 ... 28&fref=nf
k 2jickam - harri, vidis tu sa dostavame do paradoxu, bolo vobec umoznene niekomu sa na to nezavisle pozriet ? vsak tam prislo o zivot tisicky ludi. media to beru ako za hotovu vec a vysetrene mi to prislo podobne rychlo ako sa sirili info o pade lietadla na ukrajine, kde tiez podla mna experti nedostali dostatocny priestor
no ja nikde nepisem, ze ludia su celkom zdravy
streptokoka a ine zavazne choroby sa tiez daju liecit alternativami (nemienim to rozoberat, kedze je to zbytocne), vsetko sa da ked sa chce. moj nazor na epidemie, ze je to nafuknute a pokladam ho za umelo vytvoreny argument, prave pre ucel toho aby bolo ockovanie povinne (nebudeme sa bavit o tom, ze na niektore choroby je dobrovolne a meni sa to). no margo tohto sa pytam, preco teda ockovanie ako v inych krajinach nemoze byt dobrovolne ? (mozny argument, cigani a tu silne pochybujem ze si deti davaju ockovat,
treba si na SV vypocut nejake relacie z archivu (napr. s Dr. Ocenasom, ktory liecil deti v Afrike) a utvorit si nazor podla toho, nie na zaklade presstitutov.
trochu zabavy do debaty
ja som chcel nejaky podklad k tomu, ze lekar sa na teba pozrie a hned mas predpisane ATB
aky podklad si predstavujes, skrytou kamerou natocena navsteva u lekara ?
statistiky?
konecne, aj si odpovedal na moju otazku
takze statistiky ti pridu ako hodnoverny podklad ?
overitelne ano
ake ? uved mi prosim nejaky priklad
ty tvrdis, ze:
takze ty by si to mal dokazatbutthead napísal:tebe sa nezda divne, ze prides lekarovi, pozre ti za jazyk a hned mas na papiery predpisane ATB ?
no chcem aby si rozmyslal.
dokazmi sa ohanat nebudem pretoze su lahko sfalsovatelne, vid to zabavne video co som postol vyssie
dokazmi sa ohanat nebudem pretoze su lahko sfalsovatelne, vid to zabavne video co som postol vyssie
stacilo by, keby si napisal, ze to nevies dokazat a ze vyssie napisane je len tvoj pocit
s tym by som vedel zit
s tym by som vedel zit
jaj chlapce, sme v dobe informacnej vojny, tak ja nechapem ako moze niekto chcet dokazy a este k tomu elektronicke.
A načo iné by si sa chcel spolieha? Ale tak táto relativizácia je taktikou ľudí, ako ty.
Dokazy, vyskum, statistika je sfalsovana, ale jeden otecko inzinier ekonomie nastastie odhalil komplot farmafiriem a ich snahu zabijat deti
Uz to tu raz bolo, ale odporucam precitat butthead.
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/5771 ... mnych.html
Uz to tu raz bolo, ale odporucam precitat butthead.
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/5771 ... mnych.html
hughito, ja som prispevok medzi casom upravil, nevadi. no naco ine ? ja mam na to svoj rebricek:
1. osobne skusenosti zo zivota
2. suvislosti
a mne je sumafuk ci mi veris, ide mi len o to aby ludia hlavne rozmyslali, ohanat sa kadejakymi videami, linkami, je tu narodnym sportom, tuto disciplinu by mohli zaradit do nejakej olympiady
(zial ano linky posielam aj ja....)
na margo tohto odporucam precitat knihu http://www.martinus.sk/?uItem=179460
1. osobne skusenosti zo zivota
2. suvislosti
a mne je sumafuk ci mi veris, ide mi len o to aby ludia hlavne rozmyslali, ohanat sa kadejakymi videami, linkami, je tu narodnym sportom, tuto disciplinu by mohli zaradit do nejakej olympiady
na margo tohto odporucam precitat knihu http://www.martinus.sk/?uItem=179460
k bodu cislo 1 - sam si povedal, ze to tvoj doktor to nerobi, akych inych doktorov poznas, ktori to robia?