pôžička pre študenta
pôžička pre študenta
Zdravim,
Mám otázku mám schválený inv. dôchodok ale príde mi az v septembri a chcel by som si požičať okolo 400e.
Nebankovke by som sa rád vyhol resp neprichádza do úvahy nechcem si požičať 400e a vrátiť 4000e aj to som možno povedal málo....
Banky čo som pozrel sú unicredit, zuno, tatra, sberbank nikde nedajú lebo mi ešte neprišiel prvý krat inv. dôchodok.
pozeral som OTP banku a tam maju uver pre študenta bez dokladovania príjmu aj pre neklienta banky.
Moja otázka existuje banka kde mi požičaju taku malu sumu? som si istý že ju budem vedieť platiť keď príde inv. dôchodok predčasne ju celú splatim.
Viete mi poradiť?
Mám otázku mám schválený inv. dôchodok ale príde mi az v septembri a chcel by som si požičať okolo 400e.
Nebankovke by som sa rád vyhol resp neprichádza do úvahy nechcem si požičať 400e a vrátiť 4000e aj to som možno povedal málo....
Banky čo som pozrel sú unicredit, zuno, tatra, sberbank nikde nedajú lebo mi ešte neprišiel prvý krat inv. dôchodok.
pozeral som OTP banku a tam maju uver pre študenta bez dokladovania príjmu aj pre neklienta banky.
Moja otázka existuje banka kde mi požičaju taku malu sumu? som si istý že ju budem vedieť platiť keď príde inv. dôchodok predčasne ju celú splatim.
Viete mi poradiť?
Re: pôžička pre študenta
400 euro je suma, ktoru by ti mohol pozicat aj niekto z rodiny, nie?
no ani velmi nie.
babky nizke dôchodky a nasi maju na krku 700e hypo a dalšich 300e uvery ja mam mesačne od nich 100e
čiže som si isty ze viem splatiť uver ale nebankovku nechcem riesit.
babky nizke dôchodky a nasi maju na krku 700e hypo a dalšich 300e uvery ja mam mesačne od nich 100e
čiže som si isty ze viem splatiť uver ale nebankovku nechcem riesit.
A kamosa nemas? Normalne spravit zmluvu a budes mu splacat. Lebo to ze ty budes vediet splacat banky nezaujima. Ich zaujima ci vies splacat teraz a potrebuju to cierne na bielom.
kamosi mi viac ako 200e nevedia dať aj keď by stym nemali problem.
čo ta otp banka? http://www.otpbank.sk/sk/individualni-k ... ebny-uver/ nechcu dokladovať prijem aj pre neklienta banky...
ono totiž toto maju všetky banky len to plati ak knim chodi prijem no toto je aj pre neklienta banky cosi otom myslite?
čo ta otp banka? http://www.otpbank.sk/sk/individualni-k ... ebny-uver/ nechcu dokladovať prijem aj pre neklienta banky...
ono totiž toto maju všetky banky len to plati ak knim chodi prijem no toto je aj pre neklienta banky cosi otom myslite?
musis zdokladovat prijem,pokial nepracujes ani nemas schvaleny dochodkovy vymer tak ziadna banka ani slusnejsia nebankovka nepozicia nic.
Dochodkovy vymer by mal mat...ale to je aj tak vzdy na banke. My ti tu tazko poradime, tak ci tak skoncis tym, ze sa opytas v banke. OTP sa snazi prerazit na trhu, mozno ze by to mohlo byt aj nadejne teda.
Nad studentskou pozickou si rozmyslal - zo skoly?
Nad studentskou pozickou si rozmyslal - zo skoly?
ajtak je to na hlavu postavene ja co mam schvaleny inv. dôchodok nedostanem ale v nebankovke požičaju aj človeku čo nikdy nerobil no je toto normalne?
OTP zajtra zavolam ale realna moznost momentálne len je že otec mi bude ručiť....
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2014, 23:10)
btw. zuno niekedy robilo celkom ok pôžičku 300e aj bez príjmu viem že kamoš si ju bral teraz ani oni nič. A zvýšili na 500e asi na začiatku lakali ľudí.
OTP zajtra zavolam ale realna moznost momentálne len je že otec mi bude ručiť....
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2014, 23:10)
btw. zuno niekedy robilo celkom ok pôžičku 300e aj bez príjmu viem že kamoš si ju bral teraz ani oni nič. A zvýšili na 500e asi na začiatku lakali ľudí.
nevidim na tom nic divne, ten nezamestnany moze aspon kopat kanale, ty bohuzial ani to
akonahle budes dochodok dostavat, dostanes moznost pozicat si aj ty
akonahle budes dochodok dostavat, dostanes moznost pozicat si aj ty
no trosku túto temu oživim....
potreboval by som 800e už mam inv. dôchodok mesacne 317e.
problem je ze mam moznost v TB ist do minusu ktoru som vyuzil (ano somarina viem....) a teraz by som to rad splacal no nijako postupne nie stylom ze tri mesiace bez prijmu.
Preto si chcem zobrat spotrebak na dva roky. Problem je ze v banke im vsade svieti ze som v minuse aj keď povolenom.... Napadla ma nebankovka ale ziadna na štyl pohotovost alebo rýchle peniaze čo sa snazia len o byty... Zaujal ma homecredit ktory ma aj online formulár a podpisanie zmluvy. Je mi jasne ze uroky budu vyššie pri nebankovke no čo už. Viete mi niečo poradiť? Prijem mám nikdy som z ničim nemeskal uver som už raz mal na kratko ale to som nemal debet a uz vtedy viem ze mi ho schvalilo len zuno.... Ďakujem kazdemu vopred
potreboval by som 800e už mam inv. dôchodok mesacne 317e.
problem je ze mam moznost v TB ist do minusu ktoru som vyuzil (ano somarina viem....) a teraz by som to rad splacal no nijako postupne nie stylom ze tri mesiace bez prijmu.
Preto si chcem zobrat spotrebak na dva roky. Problem je ze v banke im vsade svieti ze som v minuse aj keď povolenom.... Napadla ma nebankovka ale ziadna na štyl pohotovost alebo rýchle peniaze čo sa snazia len o byty... Zaujal ma homecredit ktory ma aj online formulár a podpisanie zmluvy. Je mi jasne ze uroky budu vyššie pri nebankovke no čo už. Viete mi niečo poradiť? Prijem mám nikdy som z ničim nemeskal uver som už raz mal na kratko ale to som nemal debet a uz vtedy viem ze mi ho schvalilo len zuno.... Ďakujem kazdemu vopred
800 euro si chces pozicat?
kvoli 800 euram je blbost brat pozicku, pozicaj si od rodiny, kamaratov, znamych
poziciavat si od akejkolvek institucie taku sumu sa neoplati, na spotrebakoch su vysoke uroky
kvoli 800 euram je blbost brat pozicku, pozicaj si od rodiny, kamaratov, znamych
poziciavat si od akejkolvek institucie taku sumu sa neoplati, na spotrebakoch su vysoke uroky
nasi nemaju mi teraz pozicat...
nevies poeadit kde zobrat?
nevies poeadit kde zobrat?
co tak nejake sedave zamestnanie, ktore by si mohol vykonavat? v byvalej praci bolo viacero vozickarov
studujem cize tazko praca
brigadovat mozes aj popri studiu, robia tak skoro vsetci...
pripadne studentska pozicka zo skoly?
pripadne studentska pozicka zo skoly?
mne osobne volali priamo z VUB a ponukali mi pozicku ked som bol prvak... 
ludia vy nerozumiete?
ja potrebujem peniaze na vyrovnanie debetu na ucte v TB.
ja nemozem cakat mesiac alebo neviem kolko
ja potrebujem peniaze na vyrovnanie debetu na ucte v TB.
ja nemozem cakat mesiac alebo neviem kolko
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A preco si preboha do toho debetu isiel ked si vedel, ze ho nemas ako splatit? 
Tak si spocitaj kamarát, či sa ti oplatí viac platiť cca +8% p.a. (teda pri mesačnom omeškaní smiešnu čiastku navyše) na sankčných úrokoch pri nepovolenom debete, a zaobstarať si normálnu pôžičku. Alebo si zadrbať 40% p.a. od nebankovky, kde sa rpmn pohybuje vďaka poplatkom v takých číslach, že ti to kalkulačka nezobrazí. Takže myslím, že nechápeš ty. Skús sa spýtať na kreditku, tam je väčšinou nejaké dva mesiace bezúročných teda sa oplatí viac ako kontokorent, možno by ti to dali a máš čas to tým vykryť.
Kreditku mu nemaju sancu dat. Ja som s vybavovanim mal problem a to normalne zarabam.