Nechcem skoro ziadnu babu
Re: Nechcem skoro ziadnu babu
ten istý problém a už bolo aj povedané proste nechcem vstať isť von a skúšať či áno či nie na to nemám náladu.. to je na blind
Tak to neskúšaj. Núti ťa do toho niekto?
ja len vravím že není jediný
naj sa pozrie do zoznamu kamarátok ktoré pozná a potom nech vytriedi také ktoré sa k jeho povahe hodia najviac
Ja mám ten istý problém ako vy, ale horší lebo som žiadnu (keď nerátam na základke) babu ešte nemal a to porovnávanie s ex sa ma netýka. Proste vôbec nemám záujem o dievča (jedine tak na sex, nie kvôli osobnosti
a na dlhodobé chodenie spolu...)
a kolko mas rokov ?
Pretože si ešte nestretol žiadnu, aby ťa natoľko zaujala. Neboj, ono to príde.Ja mám ten istý problém ako vy, ale horší lebo som žiadnu (keď nerátam na základke) babu ešte nemal a to porovnávanie s ex sa ma netýka. Proste vôbec nemám záujem o dievča (jedine tak na sex, nie kvôli osobnostia na dlhodobé chodenie spolu...)
To je rozprávka, ktorú úspešní rozprávajú lúzrom.
to je realita, ktoru priemerni rozpravaju luzrom 
"Ocko, prečo si nemôžem nájsť frajerku?"
"To máš tak, synak. Musíš čakať, až jedného krásneho slnečného dňa sa ti rovno pred očami z čista jasna objaví princezná na bielom koni, ktorá celý život čakala len na teba. Tak som sa zoznámil s tvojou mamkou, vieš?"
Yop, realita jak sviňa.
"To máš tak, synak. Musíš čakať, až jedného krásneho slnečného dňa sa ti rovno pred očami z čista jasna objaví princezná na bielom koni, ktorá celý život čakala len na teba. Tak som sa zoznámil s tvojou mamkou, vieš?"
Yop, realita jak sviňa.
nie realita je nasledovna:
"Lebo hľadáš na zlých miestach alebo si príliš náročný. Skús miesto vyplakávania na internete vyjsť von a niečo pohľadať. Skôr či neskôr sa nejaká určite zmiluje a dá ti."
"Lebo hľadáš na zlých miestach alebo si príliš náročný. Skús miesto vyplakávania na internete vyjsť von a niečo pohľadať. Skôr či neskôr sa nejaká určite zmiluje a dá ti."
Ja súhlasím s letri aj s boardie ...a Terepin ty si strašný paranoik a pesmista ..ale neboj sa, určite jedného dňa nájdeš aj ty tú pravú 
vyzera moj avatar ako diviacik alebo ako medvedik?!?
Toto som nikdy nepochopil. Ak sa držím svojich štandardov, tak ich mám príliš vysoké. Ak z nich upustím, tak som zúfalec.beardie napísal:alebo si príliš náročný
Bolo mi vynadané do oboch typov.
Ty rozhodne vieš ako romanticky ukončiť vetu.beardie napísal:Skôr či neskôr sa nejaká určite zmiluje a dá ti."
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2014, 16:49)
Ja vidím svet tak, ako som ho zažil. Nemôžem za to, že vidím realitu od kanalizácie hore. A nejde mi do hlavy, ako môžem "nájsť" tú pravú, keď žiadnu nehľadám. Rozhodne nie aktívne. Podvedome som si už stihol založiť rodinu s polovicou žien v meste.Emppu napísal:a Terepin ty si strašný paranoik a pesmista ..ale neboj sa, určite jedného dňa nájdeš aj ty tú pravú
Ziadna pravá neexistuje, existuje len žena ktorá sa ti bude páčiť výzorom aj povahou a ty jej tiež tým istým.
Hladaj kde chceš, prípadne so sebou niečo urob, totiž to že ženy sú všeliaké a nie nevinné tak ty si tiež svojim spôsobom všeliaký a nie nevinný.
Vieš ty vôbec co chces? chces ženu alebo nie? lebo raz mi pripadá ze ta uplne serie to, že si sám a niekedy ti to fakt ako keby je jedno.
Hladaj kde chceš, prípadne so sebou niečo urob, totiž to že ženy sú všeliaké a nie nevinné tak ty si tiež svojim spôsobom všeliaký a nie nevinný.
Vieš ty vôbec co chces? chces ženu alebo nie? lebo raz mi pripadá ze ta uplne serie to, že si sám a niekedy ti to fakt ako keby je jedno.
ci prave to nebude ten problemTerepin napísal:A nejde mi do hlavy, ako môžem "nájsť" tú pravú, keď žiadnu nehľadám. Rozhodne nie aktívne.
Nehľadám, lebo nechcem. Len neverím tým rozprávkam o tom, ako mi krásna deva padne do lona, lebo idem nakupovať, to je všetko.
Ja ta presviedčať nepotrebujem, ty to vieš určite lepšie 
Viem to tak, aby mi to nenarúšalo môj koncept života. A síce žiť si ako ja chcem.
ved hej, to hovoris teraz, par mesiacov dozadu si pytal rady, co spravit, aby si konecne omocil v studnicke
my si dobre pamatame
my si dobre pamatame