OnePlus One
Re: OnePlus One
pozvanky rozdane, po kliknuti na pozvanku sa telefon rezervuje na dalsich 24 hodin tusim takze spoko
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Otázka na rocheda a iných majiteľov telefónu... ako to je s aktualizáciami SW. OTA, či cez PC?
-
Arkaz
Addict
Ota
Nemá niekto invite?
Mam. Napis PM. Vyexpiruje asi o 22 hodin
Aj ja by som poprosil invite ak niekto mate
Tak telefon prisiel a musim povedat ze som nadseny. Telefon je rychly, rozmery nie su az take strasne ako som sa obaval. Je tenky, zadny kryt sa prijemne drzi.
Ako to vacsinou byva, pri vacsine novych hrackach potom opadne prvotny osial a zostane len trpka chut pri pomysleni kolko sto eur telefon stal...no pri tomto nie
za 300e je to paradna kupa!
Ako to vacsinou byva, pri vacsine novych hrackach potom opadne prvotny osial a zostane len trpka chut pri pomysleni kolko sto eur telefon stal...no pri tomto nie
-
Arkaz
Addict
Aj ja uvazujem o vymene lg G2 za one plus ale bojim sa tych rozmerov. G2ka je stale najkompaktnejsi 5.2 na trhu
Ja som to zobral z ineho hladiska.... O stovku menej a stale X-krat lepsie
a pri tych velkych kravach uz par mm hore dole... Fakt super kupa 
-
Arkaz
Addict
No ved jasne ale dnes je cena g2ky na bazaroch identicka ba az mensia ako one plus. No pozrel by som si oneplus nazivo 
-
guess.whoo
Redeemer
a v com je realne lepsi? ma lepsi fotak? lebo v rychlosti a reakciach neviem ci sa da ist este niekam dalej
No LG GB 32GB je aktualne za 344 na hej.sk. 44e menej a stale 2x viac pamate, lepsi fotak, lepsi CPU, GPU, RAM... uprimne, porovnat to neviem, kedze LG G2 nemam, no One plus povazujem za dost svizny, ci uz system samotny, praca s chromom, ... je pravda ze nahananie za GHz a MB/GB a bodmi v benchmarkoch nepovazujem za zmyselne, ale celkovy pocit zo zariadenia je na oneplus skratka vyborny. Mam rad aj cyanogenmod takze to povazujem tiez za velke plus. Uprimne ma fakt tesi ze to stalo malo penazi a ponuka to vela muziky.
Nevyhoda - zaruka, jej krkolomne pripadne riesenie. A rozmery (osobne preferecie, vec zvyku)
@Arkaz - mozeme sa kludne stretnut a mozes si ho pozriet nazivo
Ozaj, ak ma niekto este invite, uvitam!!!!
Nevyhoda - zaruka, jej krkolomne pripadne riesenie. A rozmery (osobne preferecie, vec zvyku)
@Arkaz - mozeme sa kludne stretnut a mozes si ho pozriet nazivo
Ozaj, ak ma niekto este invite, uvitam!!!!
-
Sarger
Guru wannabe
STomko: žltý pásik na spodnej strane displeja sa neprejavil?
je tam jemne zazltnutie, no nejak to nevnimas kym ta na to niekto neupozorni...
-
lupoo
Light Expert
Nemáte niekto na predaj 16GB verziu ? resp. koľko by trvalo doprava na slovensko z originálneho obchodu ? Ako je to s pozvánkami, ak teda nejakú dostanem, tak ju musím využiť do nejakého času ?
povodny plan bol zacat s 16GB verziou, avsak kvoli cene po tom nebol dopyt. Tak zacali s 64GB. 16GB maju iba nejaki prvotni vyhercovia sutazi atd.
Dalsia vec je ze bez pozvanky si fon z ich obchodu oficialne nekupis. Taktiez neposielaju priamo na Slovensko.
Z aliexpressu sa to objednat da, no ide tusim o neeuropske verzie a teda ti asi nebude fungovat LTE u nas...
http://www.aliexpress.com/item/OnePlus- ... 92359.html -
Dalsia vec je ze bez pozvanky si fon z ich obchodu oficialne nekupis. Taktiez neposielaju priamo na Slovensko.
Z aliexpressu sa to objednat da, no ide tusim o neeuropske verzie a teda ti asi nebude fungovat LTE u nas...
http://www.aliexpress.com/item/OnePlus- ... 92359.html -
-
lupoo
Light Expert
Ah už to vidím, klasický problém ako aj s Nexus zariadeniami.
Nemate niekto invite? Vdaka.
Tak OPO doma, konečne, kurier došiel 18:55.
Telefón je veľmi pekný a má fenomenálny pieskovcoví zadný kryt. O rýchlosti netreba hovoriť, takisto cena je smiešna.
Som štastlivec, ktorý nemá žltú obrazovku. Vrelo odporúčam!
Vďaka STomko za pozvánku.
Telefón je veľmi pekný a má fenomenálny pieskovcoví zadný kryt. O rýchlosti netreba hovoriť, takisto cena je smiešna.
Som štastlivec, ktorý nemá žltú obrazovku. Vrelo odporúčam!
Vďaka STomko za pozvánku.
-
FreeFeeler
Light Expert
Pozvánky ? Už ma sere kam moderný systém speje... Ja by som vyrábal mobily a predával ich ľuďom čo ich chcú a nie čo majú pozvánky -_-