Najdrahsi spenat na svete !
Najdrahsi spenat na svete !
Kedze som na Slovensku a viem, ze sa tu "nekradne" tak som si hovoril, ze mna neokradnu ! Do spenatoveho pretlaku v sacku, ktory som si kupil v anglickom Tescu som skryl 3000 americkych dolarov a znovu som ho zmrazil. Cize vyzeral ako normalne zmrazeny spenat. Ked som ho kupoval, tak som vedel, ze nemam rad spenat. No ale po case, kedze islo o mensiu sumu, tak som nan uplne zabudol a pred par dnami som si povedal, ze ja ten spenat vyhodim, lebo je po expiracnej dobe a ani tak by som ho este dlho nezjedol. Najprv som ho hodil do smetneho kosa v kuchyni a potom som ho vyniesol do smetiaka na ulici. Tomu su uz 4 dni, takze moj spenat aj s tymi "papiermi" vo vnutri je v p...
Takze verejne sa tu chcem priznat, ze uz veru mam sklerozu a rozhodne si dam urobit testy, ale v nemocnici v USA.
Stalo sa vam uz volakedy, ze ste mensi obnos zabudli v nejakej skrysi? A nahodou ste po dlhej dobe nan natrafili?
Takze verejne sa tu chcem priznat, ze uz veru mam sklerozu a rozhodne si dam urobit testy, ale v nemocnici v USA.
Stalo sa vam uz volakedy, ze ste mensi obnos zabudli v nejakej skrysi? A nahodou ste po dlhej dobe nan natrafili?
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
braino.swk
Light Professional
-
Nymphested
Zablokovaný
-
woundgiver
Light Star
Ja si skor myslim, ze LES si robi zase raz srandu, alebo daky svoj vyskum:) No ja si momentalne nemam co skryvat nakolko som svorc a mam dlh 80000
Ale ked som mal 13 aj ja som si skryval - mal som na stene 8 stranku Bon Joviho a tu som polepil inymi plagatmi no a z jedneho som urobil "vrecko" a tam som daval vreckove - celych 100 korun 
-
Kosh
King
takze, ja mam dve skryse - jedna sa vola BANKA, a druha skrysa sa vola PENAZENKA.
lebo totiz peniaze sa neoplati len tak schovat bez toho aby sa zhodnocovali, lebo peniaze tym stracaju svoju hodnotu - a tiez sa riadim podla toho, ze co nemam, to mi neukradnu, cize vsetky peniaze co mam bud necham na ucte, alebo ich miniem
lebo totiz peniaze sa neoplati len tak schovat bez toho aby sa zhodnocovali, lebo peniaze tym stracaju svoju hodnotu - a tiez sa riadim podla toho, ze co nemam, to mi neukradnu, cize vsetky peniaze co mam bud necham na ucte, alebo ich miniem
Ja administratorom nechcem byt a to, ze som chcel byt moderatorom bol len podfuk, chcel som vidiet tie reakcie...Nymphested napísal:Les je podla mna boh. / les ja ta zerem ! / ja chcem aby si tu bol mod alebo admin.
a ktym skrisam, dobre si to mal vymyslene ..
a aj ja som mal .. raz som si "maskoval " peniaze v reprakoch
Tak reprak? To ozaj musime mat vela spolocneho, lebo v repraku mam v USA par tisic dolarov. Navrhnem ti este taku dobru skrysu v dome, alebo v byte kde byvas a to je falosna zastrcka. V USA ju aj predavaju, ale tu nie. Mozes si ju vsak kupit, urobit dieru do steny a garantujem, ze tam nikto nebude hladat. Je to sice male, ale nejake cennosti to schova. Pozor na tych, komu to potom prezradis...
Zial musim ta uistit, ze to bola pravda. Prachy su fuc. Aspon dufam, ze ich volakto najde a dufam, ze to bude niekto chudobny.Retsko napísal:Heh tak ja to mam v banke... Rozhodne sa nechystam pchat prachy do ponozky a uz vobec nie zamrazit ich v igelite... Neviem naco si to spravil... Mozno si si to naozaj vymyslel a len skumas nase reakcie, ci sme uz natolko vyspely, ze uz sme objavili banku...
-
quasimoto
Star
co ta vedie k tomu ze si peniaze schovavas po dome a nie do banky? co ked bude nejaka pohroma, napr, ti zhori dom? predpokladam ze poistka sa na peniaze poschovavane v dome nevztahuje.Les napísal:Ja administratorom nechcem byt a to, ze som chcel byt moderatorom bol len podfuk, chcel som vidiet tie reakcie...
Tak reprak? To ozaj musime mat vela spolocneho, lebo v repraku mam v USA par tisic dolarov. Navrhnem ti este taku dobru skrysu v dome, alebo v byte kde byvas a to je falosna zastrcka. V USA ju aj predavaju, ale tu nie. Mozes si ju vsak kupit, urobit dieru do steny a garantujem, ze tam nikto nebude hladat. Je to sice male, ale nejake cennosti to schova. Pozor na tych, komu to potom prezradis...
alebo nechces aby CIA zistila kolko mas penazi?
-
mastermind
VIP
no jo recenzia tu nevladne. ked ti niekto zrecenzoval prispevok tak zrejme preto lebo nebol podla pravidiel....Joe-Joe napísal:Vcera som na tuto temu napisal moj nazor a dnes tu nie je.![]()
Evidentne tu vladne duch recenzie. To si nemozem napisat ani svoj nazor.
Hlavne ze sa tu trpia k***tske temy......
Recenzia zabija forum
btw MEGA LOOOOL
-
jonathan.davis.com
Light Professional
Asi jsi mel na mysli cenzuru ...Joe-Joe napísal:Vcera som na tuto temu napisal moj nazor a dnes tu nie je.![]()
Evidentne tu vladne duch recenzie. To si nemozem napisat ani svoj nazor.
Hlavne ze sa tu trpia k***tske temy......
Recenzia zabija forum
Az nebudes psat uplne zbytecne OT tak nebudu mit duvod mazat tvoje prispevky.
-
braino.swk
Light Professional
Ale Les, ved je to hlupost... Ked sa predava v obchode falosna zastrcka, automaticky kazdy lupic ti zdemoluje vsetky zastrcky v dome... Oni nie su sprosti ze by sa nepozreli do verejne znamych skrys...Les napísal:Ja administratorom nechcem byt a to, ze som chcel byt moderatorom bol len podfuk, chcel som vidiet tie reakcie...