32" lcd s led podsvietenim

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
laforez
Light Professional
Light Professional

32" lcd s led podsvietenim

Príspevok od používateľa laforez »

Zdravim, chcel by som poradit nejake fullhd lcd, bude to telka do spalne. Zakladne podmienky:
-krasny obraz, to je najhlavnejsie kriterium, kedze sa to bude pozerat v spalni, chcem tam poriadnu ciernu, cize jedina moznost asi VA panel
- satelitny tuner, prijemne menu-ladenie kanalov
- ja mam na svojom tv senzor pohybu, ktory mi vypne tv po zaspani, toto by som uvital, v najhorsom pripade pohotovostny rezim, kedy ked netuknem do ovladaca nejaku dobu tak sa vypne, toto ocakavam ze by mala mat kazda tv
- intuitivny ovladac, bude sa pouzivat za tmy
- schopne epg, viem ze niektore tv maju s tym problem

Na cene velmi nezalezi, samozrejme nechcem dat za tu tv 1000e, ale poradte viac modelov a podla recenzii si urobim nazor ci stoji zan priplatit. Vopred diky za vsetky rady :)
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: 32" lcd s led podsvietenim

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pokial to ma splnat vsetky kriteria a pripadne ak by to malo mat aj 100 Hz panel, tak jedina moznost je Samsung.
H6270 alebo H6470.
Ak ozelies plynulejsi pohyb, tak VA s dobrym obrazom je aj Panak AS600, Sony W705b/706b.
laforez
Light Professional
Light Professional

100Hz panel ma v tejto uhlopriecke len samsung? Nejake Sony alebo Panak vo vyssej serii?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tie vyssie spomenute modely su uplne top modely ake existuju. Lepsie tv, teda modely vyssich kategorii sa v 32" nerobia. Tam to zacina na vacsich uhloprieckach.

Ano Samsung ma ako jediny 100 Hz v 32". Este by sa nejake 100 Hz nasli, ale uz len s IPS. Pripadne aj nejake VA ale starsich rocnikov.
laforez
Light Professional
Light Professional

Ips asi do spalne nedoporucujes ze? No vyzera to jedine na ten samsung h6470. Ten mam objednany aj v 65"
Ryan Giggs
VIP
VIP

IPS bude mat lepsie uhly. To je ale asi tak vsetko v com ma navrch. Pokial to ale budes sledovat z jedneho miesta (postele) a TV budes mat kolmo, tak nevidim ziadnu vyhodu.
Na strane druhej, pokial to budes kukat potme co asi v spalni budes, tak na tu tu sivu miesto ciernej nebude pekny pohlad. Jedine ze ti to nevadi. Ale pisal si ze chces riadnu ciernu, takze...

Inak sam mam v spalni predchodcu 32F6400. A ten obraz je velmi dobry. Minuly rok to bol najlepsi TV v ramci 32". Na tie vyssie modely to samozrejme nema, ale tie v 32" neexistuju.
laforez
Light Professional
Light Professional

Ok tak diky, pojdem do tej h6470.
Napísať odpoveď