Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
dobra volba 
a uz asi aj predane 
-
Fabo
Hardcore addict
Necudujem sa, bola fakt pekna, ceedka.
kokso, ved len vcera bol inzerat pridany 
-
RATZINGER666
Darca
hehe, zvykaj si, pri slusnych kuskoch nic neobvykle, netreba otalat 
-
Runes
Addict
tak tak ja ked som kupoval Xtraila tak behom hodiny bol predany
ujco predaval 2005 (najlepsi rocnik pre t30 xtrail) s komplet historiou od nissanu v ba
nasiel som inzerat volam mu a ze uz jeden predomnou volal ze ak sa nedohodnu da mi vedet volam mu za 3 hodky a ze typek uz ho aj zobral 
Ahojte chcem pocut Vas nazor na http://audi-a3.autobazar.eu/20-tdi-attr ... 54632.html
Prosim vas, ako je to s prepisom auta, konkretne pri predaji do ineho okresu. Pojdem na DI a tam ho odhlasim na meno kupujuceho. ako to prebieha a hlavne ako dlho to trva? Predpokladam, ze to nebude take zdlhave, ako prihlasovanie auta, kedze sa necaka na obhliadku auta, nove cisla a pod. Predpokladam, ze sa vypise nejaka ziadost, to sa potvrdi a to je cele, alebo sa mylim?
Potreboval by som vediet, kolko casu si na to mam cca vyhradit, dakujem.
Potreboval by som vediet, kolko casu si na to mam cca vyhradit, dakujem.
-
Runes
Addict
no pri prihlasovani nejde o tu obhliadku a spz ale o tu masu ludi
na odhlasenie fuuu par minut zalezi od toho kto je pred tebou vacsinou su to 5min aktivity
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2014, 21:41)
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2014, 21:41)
zjavne neni na znackach takze si dopocitaj prihlasenie na SVKmeaster napísal:Ahojte chcem pocut Vas nazor na http://audi-a3.autobazar.eu/20-tdi-attr ... 54632.html
-
guess.whoo
Redeemer
-
RATZINGER666
Darca
Lagunu nie, to uz radsej Megane
...ale kamaratka to ma, tak sa pytaj, ak Ta cosi zaujima...
...ale kamaratka to ma, tak sa pytaj, ak Ta cosi zaujima...
Ahojte,
co poviete na tuto Corollu?
http://toyota-corolla.autobazar.eu/14-x ... 38260.html
Chce za to vela/malo?
S nahradnymi dielmi problemy nebudu?
co poviete na tuto Corollu?
http://toyota-corolla.autobazar.eu/14-x ... 38260.html
Chce za to vela/malo?
S nahradnymi dielmi problemy nebudu?
-
RATZINGER666
Darca
no praveze za nu pyta celkom dost... tu stovku tam ma na zjednanie, takze takych 900e by sa dalo ponuknut... kazdopadne viac ako 700-800e by som mu za to nedal...
s dielmi az taky problem nebude, ale je to corolla, takze tam ani ziadne potrebovat nebudes
s dielmi az taky problem nebude, ale je to corolla, takze tam ani ziadne potrebovat nebudes
-
guess.whoo
Redeemer
tak hlavne ako je to so spolahlivostou, kolko tak dala do oprav a co odislo a tiez ako je na tom so spotrebou. Niekde som cital cez 9, inde 7..proste realna spotreba.
Megane som zial nenasiel s pozadovanymi vlastnostami (do 2500 a automat) ktorý by stál za to
Megane som zial nenasiel s pozadovanymi vlastnostami (do 2500 a automat) ktorý by stál za to
-
RATZINGER666
Darca
co Ti poviem, spolahlivost biedna, spotreba netusim, kedze s hentym motorom ich vela nebolo, takze moze byt trochu problem aj s dielmi, za vsetko hovori aj meneny automat pri takom nizkom najazde... kamaratka s tym bola tiez parkrat v servise, ale konkretne neviem... ale vzdy sa jej smejem, ked s nou idem, lebo staci, ze prejde po jame a vypadne jej polka elektroniky, zacne svietit abs, airbagy a check engine... potom musi po jame prejst znova, aby to naskocilo 
inak auto priestranne, pohodlny podvozok aj sedacky, celkom dobre jazdne vlastnosti... s naftovymi motormi mali vyborne spotreby...
inak auto priestranne, pohodlny podvozok aj sedacky, celkom dobre jazdne vlastnosti... s naftovymi motormi mali vyborne spotreby...
-
guess.whoo
Redeemer
naftak poznam, ma ho stryko a par km som na nom uz urobil a fajne auticko. od kupy pred cca 8-9 rokmi daval len repasovat turbo a zvysok drobnosti. ja prave potrebujem nieco priestranne a pohodlne ako tato laguna, s automatom (kvoli zene) a benzin kvoli jazdenym vzdialenostiam (10km do roboty a spat + 1x mesacne 200km a spat)
pozeral som aj nieco na autorubiku a tam ho odporucaju, ale v diskusii su zas rozdielne nazory
ak by ste mali nejake navrhy tak sem s nimi
pozeral som este passaty, ale s automatom su tam iba zruty
pozeral som aj nieco na autorubiku a tam ho odporucaju, ale v diskusii su zas rozdielne nazory
ak by ste mali nejake navrhy tak sem s nimi
-
RATZINGER666
Darca
no s benzinom Ti ja asi nepomozem, jedine, co mame v benzine a s automatom je Land Cruiser 2003, co kolega doviezol 
v tomto rozpocte by som sa automatu obaval a skor pozeral po novsich malych hatchoch, ale to zase nesplna ine podmienky...
v tomto rozpocte by som sa automatu obaval a skor pozeral po novsich malych hatchoch, ale to zase nesplna ine podmienky...
-
guess.whoo
Redeemer
vsak toto..som medzi mlynskymi kamenmi 
-
Fabo
Hardcore addict
V tejto cenovej hladine by som urcite radsej venoval nervy tomu naucit zenu kvaltovat ako tomu, ze kupis auto a riskujes ze o chvilu nechas zas tu sumu na repase/vymene prevodovky. Plus zvysena spotreba... Osobne by som siel do automatu v novom aute kludne, 2-3 roky asi tiez... ale uz u 5r auta na ktore cca pozeram sa mi do toho nechce, nieto este 10+ rocne.
-
guess.whoo
Redeemer
asi to nakoniec tak aj dopadne. z benzinakov potom do tej sumy s rozumnou spotrebou ten megane alebo stilo? popripade nieco ine? stale ale benzin a priestorovy komfort