Racingovy "simulator"/arkada
Racingovy "simulator"/arkada
Cafte, nejaky SIM/Arkada na sposob mozno NFS Shift 1 ? Hlavny problem je hra na klavesnici, platforma PC idealne singleplayer. Nechcem aby to bolo moc destr.derby arkadove ale aby sa to dalo hrat na druhu stranu na klavesnici.
Dakujem
Dakujem
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Racingovy "simulator"/arkada
Prvý GRID je podľa mňa najlepší "simulátor", ktorý sa dá ovládať na klávesnici. A aj na dnešnú dobu parádna grafika.
Aj dvojka sa ešte ako tak dá. Ten najnovší som neskúšal ale čo som videl na nete, tak sa to ovláda otrasne aj na gamepade.
Ale Test Drive Unlimited aj keď to je openworld a nie okruhové závody, no jednotka mala tiež dobrý jazdný model. Dvojka už bola o niečo horšia.
Aj dvojka sa ešte ako tak dá. Ten najnovší som neskúšal ale čo som videl na nete, tak sa to ovláda otrasne aj na gamepade.
Ale Test Drive Unlimited aj keď to je openworld a nie okruhové závody, no jednotka mala tiež dobrý jazdný model. Dvojka už bola o niečo horšia.
TDU1 mam za sebou, tie gridy som neskusal - skusim
thx
ono toho ani na PC nie je moc. Avsak ten GRID by som odporucal aj ja.
Este ma napada WRC ale ten netusim ako si rozumie s klavesnicou a recenzie tiez nie su velmi pochvalne
Este ma napada WRC ale ten netusim ako si rozumie s klavesnicou a recenzie tiez nie su velmi pochvalne
pCars, but taky casual racing. Potom najnovsi GRID mozno, ten som nehral, 1 bola dobra, 2 bola strasna.
skusime tu jednotku... zial nemam v izbe moc miesta na nejaku volantovu zostavu a nejaky plastovy hnoj je horsi jak sipky...
ProjectCars nic lepsie nezozenies.
Volant sa urcite oplati ak ta bavia serioznejsie racingy. Nejak vela miesta to nezabera.
UN2552 ď
Pascalwb bez pochyby, zial mam tak stiesneny priestor ze uz sluchatka musim pokladat na skrinu vedla... proste to nejde co ma mrzi, chodievam hravat ku kamaratovi rfactor alebo online racing... ale u mna to fakt nejde
Pascalwb bez pochyby, zial mam tak stiesneny priestor ze uz sluchatka musim pokladat na skrinu vedla... proste to nejde co ma mrzi, chodievam hravat ku kamaratovi rfactor alebo online racing... ale u mna to fakt nejde
Ja mam volant na kosi polozeni
, ale mas pravdu, je to tak od veci, najlepsie by bolo mat nato samostatne miesto.