Zdravím,pravdepodobne som chytil nejaký virus do PC a teraz sa mi na niektorých web stránok ukazuje niečo ako kódy zdrojaku viď. príloha. Robí to len na niektorých stránkach. Taktiež tu na hojko som nemohol založiť topic pretože ak som klikol na nejakú tému tak ma to nepresmerovalo ale chcelo to danú stránku stiahnuť ako pomoc-f27.html a ešte som si všimol že my blbne načítanie emailu ale len na PC na noteboooku,mobilu a tak to ide v pohode. A áno robí to na všetkých prehliadačoch,oscenoval som celý PC radou vírusou a nič mi nenašlo. Ďakujem za radu.
Virus-prehliadač
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Virus-prehliadač
Skorej daky malware, taktiez mrkni do programov, ci sa ti daka sranda nenainstalovala. Precisti Pc cez MBAM http://www.malwarebytes.org
Ten mám a neukazuje nič.
-
hojko
Site Admin
puma19944: Musis kliknut na ten Sken hrozeb a dat vpravo dole Skenovat nyni..., prebehne ti test, ktory moze trvat kludne aj hodinu ci dve.
-
Soviet
Darca
Ako pise hojko veru.. A este otazka, robi ti to vo vsetkych prehliadacoch, alebo len jednom?
Jasne to som pochopil oscenoval som ho ale nenašlo žiaden vír. Použil som eset,malwarebytes a windows defender. Soviet áno na všetkých. Ešte skúsim iné antivirusy a keď nepôjde tak celý windows preinštalujem.