Hladam program na jednoduchu konverziu videa
Hladam program na jednoduchu konverziu videa
Caute
hladam program na prekonvertovanie videa s jednoduchym rozhranim.
Potrebujem aby ten program automaticky (bez nutnosti dodatocneho nastavovania) zachovaval povodne hodnoty vstupneho videa (rozlisenie, bitrate, framerate).
Chcem pomocou toho programu menit iba format videa, codec videa a kontajner videa - to je vsetko co od programu pozadujem.
Tiez by bolo dobre ak by program podporoval davkovy import (import viacerych videi naraz) a vytvoril tak poradie konvertovania jednotlivych videi.
Hladam pokial mozno free alternativu.
Dakujem za odpovede.
hladam program na prekonvertovanie videa s jednoduchym rozhranim.
Potrebujem aby ten program automaticky (bez nutnosti dodatocneho nastavovania) zachovaval povodne hodnoty vstupneho videa (rozlisenie, bitrate, framerate).
Chcem pomocou toho programu menit iba format videa, codec videa a kontajner videa - to je vsetko co od programu pozadujem.
Tiez by bolo dobre ak by program podporoval davkovy import (import viacerych videi naraz) a vytvoril tak poradie konvertovania jednotlivych videi.
Hladam pokial mozno free alternativu.
Dakujem za odpovede.
-
lekoklatik
VIP
Re: Hladam program na jednoduchu konverziu videa
Nick ktory pouzivas ti ocividne nepatri...
-
FreeFeeler
Light Expert
lekoklatik jak si mu dal

-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
lekoklatik nič proti tebe ale chalan sa prišiel slušne opýtať na nejaký freeware, na ktorý má ešte nejaké špeciálne požiadavky. Fórum takéhoto typu slúži aj pre užívatela, ktorý si možno nevie vybrať medzi tým množštvom softu, ktorý by mu google vyplul. Možno sa nájde niekto kto má s takýmto softom skúsenosť a vie mu poradiť konkrétne. V poslednej dobe si ale všímam že tu začínajú byť oblúbené tieto od*eby formátu tvojho príspevku, ako keby to bola nejaká frajerina. Prepáč za blbú poznámku ale musel som sa vyjadriť k tvojej blbej poznámke, sorry za spam 
-
FreeFeeler
Light Expert
Inak našiel som v pc "3gp conventer" .. Je to síce jednoduchý program s basic nastavením ale mne pomáha meniť základné formáty 
Presne toto je dovod preco som v tomto pripade (ne)pouzil Google.Digital napísal:lekoklatik nič proti tebe ale chalan sa prišiel slušne opýtať na nejaký freeware, na ktorý má ešte nejaké špeciálne požiadavky. Fórum takéhoto typu slúži aj pre užívatela, ktorý si možno nevie vybrať medzi tým množštvom softu, ktorý by mu google vyplul. Možno sa nájde niekto kto má s takýmto softom skúsenosť a vie mu poradiť konkrétne.
Trocha ma prekvapuje ze radu typu "pouzi Google" som dostal od VIP uzivatela tohto fora.
1. Keby aj bolo mozne pouzit vyhladavac v 100% pripadoch tak Vase forum a v podstate vsetky fora by stratili vyznam. Jednoducho myslim si ze taketo fora by sa mali pouzit v pripade ked ma uzivatel specificky problem/poziadavku a potrebuje poznat osobne skusenosti inych (a to je presne moj pripad)
2. Su pripady kedy clovek potrebuje konkretnu radu pretoze Google vypluje milion vseobecnych vysledkov ktore nikdy na 100% nezodpovedaju (len) tomu co clovek hlada pretoze (este) nie je na takej urovni aby dokazal najst vysledok ktory by zodpovedal specifickym narokom ktore som tu uviedol pretoze Google nerozumie vyznamu hladanej fraze.
Takze prosim predtym ako ma zacnes posielat de facto ku Vasej konkurencii (berte s rezervou) zamysli sa najskor nad tym ci moje poziadavky dokaze splnit Google alebo nie.
Osobne si myslim ze na fore by mal byt vitany kazdy novy dotaz aj ten najprimitivnejsi ktory sa da riesit cez Google (co tento pripad rozhodne nie je) pretoze to Vam v konecnom dosledku zvysuje navstevnost a navstevnost zaraba
PS: Digital dik za podporu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Blaze MediaConvert
ja pouzivam Freemake Video Converter ale asi to nebude splnat vsetky tvoje kriteria
-
lekoklatik
VIP
Ty si ani len neuviedol nejaky priklad programu (link) ktory by sa ti mozno pozdaval len si si nie isty pretoze s nim nemas skusenosti.
Mna trochu prekvapuje tvoj pristup. Ty si ani len nevenoval cas niecomu co asi potrebujes, to je jediny dovod preco som taky odmerany.
Vo vsetkom ostatnom mas/mate pravdu. Ospravedlnujem sa, pokracuj v hladani.
Nabuduce sa zdrzim komentara, rozumiem.
Mna trochu prekvapuje tvoj pristup. Ty si ani len nevenoval cas niecomu co asi potrebujes, to je jediny dovod preco som taky odmerany.
Vo vsetkom ostatnom mas/mate pravdu. Ospravedlnujem sa, pokracuj v hladani.
Nabuduce sa zdrzim komentara, rozumiem.
Format factory