mobil: LG G2 -This card is an unknown souce

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
milkysk
Novice
Novice

mobil: LG G2 -This card is an unknown souce

Príspevok od používateľa milkysk »

Caute,
momentalne som v USA na leto a kupil som si mobil LG G2 32GB (link: http://www.ebay.com/itm/LG-G2-VS980-4G- ... 51c05e46d8)
Vlozil som do telefonu orange a aj t-mobile SIM kartu.
Jak som ho dal aktivovat, tak po chvilke mi napisalo: This card is an unknown source".
Ukazovalo mi ale roaming a aj ked som dal zrolovat horny panel so spravami, tak mi dole ukazalo "AT&T|orange"..
Neviem sa dostat ani do nastaveni, nepusti ma to cez ten screen.
Neviete niekto nejake rady?
Len mi tu nepiste prosim, ze preco som si ho kupoval... Na GSMarena pisane, ze ma rovnaku frekvenciu signalu ako Orange na sieti 3G,4G..
Dakujem za pomoc :)
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: mobil: LG G2 -This card is an unknown souce

Príspevok od používateľa brm »

Čiže máš Verizone VS980 verziu? Tá má iné frekvencie na 4G.. ale na 3G by to mohlo fungovať. Bez karty to nevieš prepnúť v nastaveniach? Prípadne si požičaj od niekoho miestnu kartu. Nie je ten mobil predsa len bloknutý?
milkysk
Novice
Novice

Re: mobil: LG G2 -This card is an unknown souce

Príspevok od používateľa milkysk »

Neda sa mi ist do nastaveni vobec.. nepusti ma to tam :/ .. no dnes to skusim s americkou simkou.. ak to nepojde,
mohol by som v podstate zbehnut do verizonu, nech to odblokuju..alebo niekam do service zrejme.. ci ani to zrejme nepomoze?

//autoeditácia príspevku (15 Aug 2014, 16:07)
Neda sa mi ist do nastaveni vobec.. nepusti ma to tam :/ .. no dnes to skusim s americkou simkou.. ak to nepojde,
mohol by som v podstate zbehnut do verizonu, nech to odblokuju..alebo niekam do service zrejme.. ci ani to zrejme nepomoze?

//autoeditácia príspevku (15 Aug 2014, 17:54)
Ok bolo treba vlozit ako prve sim kartu od verizonu ..tym sa aktivoval telefon a uz som len vymenil sim karty a funguje to.. ukazuje mi roaming a aj som volal do o2 a orange.
Tak keby nahodou ma niekto rovnaky problem do buducna, tak ma tu potencialne riesenie :)
Napísať odpoveď