Vztah len na leto - problem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Vztah len na leto - problem

Príspevok od používateľa Shwollo »

prisiel cas aj na mna :P Najskor vysvetlim moju situaciu. Pracujem v usa v detskom tabore a stretol som tu jednu slecnu z Ruska a dali sme sa dokopy. Su tu pravidla ktore musime dodrziavat - nikto nas nesmie vidiet. Uz nas skoro kvoli tomu vyhodili takze teraz si musime davat este vacsi pozor.

Zo zaciatku na nej bolo vidno ze robila vsetko preto aby som si ju vsimal. Sama mi to povedala. Teraz je to tak ze ma kludne necha cakat kym si ona dokonci svoje veci a az potom sa mi zacne venovat. Ona vzdy po robote ide do fitka a ja na nu vzdy cakam. Ja s tym problem nemam ale ocakavam to iste aj od nej. Skusal som jej to povedat ale zostala na mna nasrata.

Ona si absolutne nevazi co pre nu robim. Zo zaciatku ked som jej napr. nieco kupil videl som na nej, ze bola stastna. Teraz absolutne nic. Povedal som si ze uz nema vyznam jej nieco kupovat lebo si to vobec nevazi. Dalsia vec je ta ze sme mimo civilizacie takze je tazke zobrat ju niekde mimo kempu Auto ma stoji asi 50usd na vecer a milionar nie som takze si to dovolit nemozem. Spravil som to raz a druhy raz som zohnal odvoz a v restike som nechal 50usd. Len tak sa prejst nemozme ist lebo je zima.

Okrem toho ma robi ziarllivym. Vie ze to neznasam ale stale to robi. A ak ja dam nejak najavo ze sa mi to nepaci - napr. ze ododem z miestnosti tak je na mna nasrata.

Je to vztah len na leto takze nema zmysel to ukoncit lebo obaja sa tesime na spolocne cestovanie po usa po skonceni roboty. Mame zabookovane hotely spolu (a s par dalsimi kolegami z roboty - My dvaja budeme mat samostatnu izbu).

No a moja otazka je co mam robit aby si ma zacala znova vazit ako na zaciatku? Ked chce tak je to s nou super ale niekedy sa naserie pre uplnu hovadinu.

Teraz som napisal len zle veci. Samozrejme ze je nam spolu aj super a vididno to na nej len ma niekedy vie neskutocne vytocit. A este jedna dolezita vec - pred tym ako ma stretla bola panna

Ja mam 24, ona 22
tak dufam, ze ste to docitali az sem... :P
DarkNation
Expert
Expert

Re: Vztah len na leto - problem

Príspevok od používateľa DarkNation »

Dodatok tykajuci sa jej pannenstva je v tomto pripade naozaj klucovy, bez neho by to cele vyznelo uplne inac. Ze si sa chcel tak trochu pochvalit, ty odblanovac? :D Ale aby som nebol uplne mimo temu. Ako si sam povedal, je to len na leto, tak to tak aj ber. Uzi si s nou co to pojde, ked sa netesi z darcekov nic jej nekupuj a hlavne ju nechaj dýchat, nemoze sa venovat len tebe. Otázka cisto zo zvedavosti, to fitko mate v ramci kempu alebo chodí zdvihat spadnute stromy do lesa?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak..Ser nato, aby si ta vazila ako predtym. Uzivaj si kym mozes a basta. Prejde leto a bude vsetko prec, takze nesnaz sa nasilu platit vsetko atd, ocividne je to zbytocne :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

V prvom rade si nekupuj jej cas darcekmi a vecerami. Venuj sa aj ty nejakym aktivitam a po nich si naplanujte spolocny cas. Viete, ze je to len na leto, tak si to tam uzivaj a netrap sa preto.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stavil by som sa, ze panna nebola, len ti to tvrdila...

Je to Ruska, ked je v Amerike tak nie z chudobnej rodiny, tie maniere tomu dokonale sedia... Zo zaciatku si ta snazila namotat, tak sa snazila, teraz je "rad na tebe" aby si "ukazal, ze ti za to stoji".
No, ale budes to mat tazke...
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

hm..z toho, čo si napísal, vôbec nerozumiem jej správaniu..ale keďže je to len vzťah na leto, tak treba užívať a nie trápiť sa, čo aj tak skončí, nie? :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ohladom toho ci klamala o svojom udajnom panenstve - to sa nikdy nedozvieme,mozno ano a mozno nie,poznal som pripady ked zeny boli z urcitych dovodov pannami aj vo vyssom veku. Nie je vylucene ze je to tak, ze zo zaciatku dufala v nejaky dlhodoby vztah aj po skonceni kempu ale ty to beries iba ako "vztah na leto". Teraz je v podstate na Teba svojim sposobom nahnevana a nechava Ti to tak trochu vyzrat,pretoze vie ze ty jej kupujes darceky len aby s tebou vydrzala az do obdobia cestovania po skonceni roboty,ale potom jej das pa pa. Uvedom si ze ona ma 22rokov a to je u zien uz taky vek v ktorom hladaju trvalejsi vztah s pripadnym vyhladom na manzelstvo,nie su to uz blaznive 16tky ktore si chcu iba rychlo uzit a vyskusat nieco nove.. Chyba bola v tom ze ste si na zaciatku natvrdo neujasnili ze o aky typ vztahu obom ide aby boli karty na stole citatelne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Kupis jej niečo, chces od nej niečo zato co ty jej robís a robí z teba debila este k tomu.
Jak ju chces na izbe šukať, nech sa páči a to je tak všetko.
Prídes na Slovensko a tým váš sukací vztah končí, nič iné snou nečakaj, je aká je ale nebol by si snou štastný a este k tomu je z Ruska ty kks neviem ako by si snou mal taký vztah.
Shwollo
Darca
Darca

DarkNation napísal:to fitko mate v ramci kempu alebo chodí zdvihat spadnute stromy do lesa?
v ramci kempu :D

Uz dlho som jej nic nekupil.... ked som zistil, ze to nema vyznam tak som sa na to vykaslal. Maximalne jej doniesiem nieco co tu mame zdarma (kolu a pod...)

Nemyslim si, ze je to len o sexe a uzivani si... ja so na nu dost namotany a aj ona mna (aj ked to niekedy tak nevyzera ale casto krat na nej vidim, ze je tam nieco viac)
DarkNation napísal:a hlavne ju nechaj dýchat, nemoze sa venovat len tebe
lenze ona chce aby som sa ja stale venoval len jej. Ak to nespravim tak je nasrata a hadat sa s nou o tom nema vyznam kedze to za mesac aj tak skonci.
Fabo napísal:"rad na tebe" aby si "ukazal, ze ti za to stoji".
ako?
gogo956 napísal:ale ty to beries iba ako "vztah na leto"
asi som to blbo napisal... neberiem to len ako vztah na leto, lebo z oboch stran je tam nieco viac ako len sex. Kebyze je sanca ze by sme mohli byt spolu aj dalej tak by som s nou zostal aj po amerike a riesil veci inak. Ale kedze viem, ze sa to skonci tak niektore veci proste neriesim tym, ze sa s nou budem hadat, lebo to nema vyznam.
gogo956 napísal:Chyba bola v tom ze ste si na zaciatku natvrdo neujasnili ze o aky typ vztahu obom ide aby boli karty na stole citatelne.
toto je celkom mozne. Na zaciatku chela vazny vztach a vlastne aj ja tiez. Mozno je chyba v tom, ze zacala mysliet na koniec a tak zmenila svoje spravanie ku mne. Lebo vzdy ked zacne rozpravat o tom ako sa budeme lucit tak ja len poviem, ze sa to stane a nema zmysel to nejak dalej rozoberat. Nie je chyba tu? Mal by som sa s nou o tom viac porozpravat? Pretoze moj nazor je ten, ze sa nebudem zaoberat tym, co nemozem zmenit.

Minule mi splietala nieco v tom zmysle, ze to uz nie je take ako na zaciatku lebo som povedal, ze som unaveny a idem spat a na zaciaciatku by som nieco take nikdy nepovedal :roll:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Až po tomto poste tá skladačka pekne zapadla dokopy. Jasné, že je to kvôli tomu, lebo cíti, že to pekné sa za chvíľku skončí a ona bude zase bez teba. Má ťa rada, preto robí všetky tie hovadiny a nechce o teba prísť. Ženy sú citovo fest nestále keď sú rozladené a ona si to uvedomuje, že toto pekné skončí, to ju serie a nevie ako sa má k tomu postaviť. Pozri ty to berieš presne tak ako napísal Gogo ako vzťah na leto, urobíme si krásne leto, budeme sa ľúbiť chvíľku a potom Ahoj. Lenže ženy to takto neberú, nikdy. Skrátka tým, že jej dáš teraz tak veľa, snažíš sa s ňou dobre vychádzať a všetko jej dávaš pocit, že si to zaslúži, preto, že ju máš skutočne rád a záleží ti na nej. A keď "len tak" potom odídeš a neoveš sa, tak vlastne prečo si to robil? Nezáleží mu na mne? Nemal ma rád a len to hral? Skrátka tak to je, pretože keď si teraz na ňu "ako med" tak sa zaľúbi do teba, tomu sa nevyhneš. Keby si bol ako hajzel, spávala by stebou, mali by ste aj trochu srandy spolu no držala by si odstup. Akonáhle dáš žene romantiku, tak je koniec nezáväznosti. Romantika nepatrí do sexuálnych vzťahov, alebo len naozaj v malej miere, aj to musíš potom vykompenzovať tým, že si hnusný v inej oblasti. Je to tak, chápem ťa, lebo si jej chcel urobiť radosť a "poďakovať" za sex a trávenie spoločného času. Takže si to zlízneš pri odchode, tým si buď istý... :D a teraz to teda nejako dotiahni do konca aspoň, pokračuj v tom čo si začal, povedz, že budeš plakať keď odíde a že si budete písať a tak. Viem, že musíš klamať, no radšej ešte pár pekných dní spolu než sa hádať jedna vec a vec druhá, keď sa nebudete vidieť, bude sa jej ľahšie zabúdať, milosrdná lož ja niekedy najlepšie riešenie...
Shwollo
Darca
Darca

ja to beriem viac ako len sex na leto... zase nie som uplne zblazneny ale nie je to len o sexe. A to ze potom pojdeme kazdy domov prezijem bez problemov zas az take vazne to nie je.

Ale mas pravdu v tom, ze ona to mysli vazne (alebo sa aspon tak tvari :D)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Píšeš aký si namotaný, že je to viac ako len sex a potom hneď na to napíšeš, že keď pôjdete domov po svojej osi, tak to prežiješ bez problémom. Tak čo potom ku nej cítiš, ak ti nebude robiť problém rozchod a odlúčenie od seba? Alebo si pár krát napíšete mail, sms správu, zavoláte a potom to čas uhladí a obaja zabudnete na to čo bolo v lete? Lebo tak mi to pripadá z toho čo píšeš. Ak to aj takto prezentuješ pred ňou, tak potom nečakaj, že si ťa bude vážiť, pretože to potom aj ona vníma tak, že je to len výplň voľného času, spoločné užívanie si a na konci leta to všetko skončí. Takých ako ty si môže nájsť kopu ďalších, pretože vie, že na konci leta to skončí.
Shwollo
Darca
Darca

ok pochopil som. vdaka
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Skus odpisat na jej otazky, som zvedavy.
Majika
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Majika »

vztah na leto si neviem moc predstavit :D
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Majika napísal:vztah na leto si neviem moc predstavit :D
No v septembri asi nikto...
Shwollo
Darca
Darca

maciatko99 napísal:Píšeš aký si namotaný, že je to viac ako len sex a potom hneď na to napíšeš, že keď pôjdete domov po svojej osi, tak to prežiješ bez problémom. Tak čo potom ku nej cítiš, ak ti nebude robiť problém rozchod a odlúčenie od seba? Alebo si pár krát napíšete mail, sms správu, zavoláte a potom to čas uhladí a obaja zabudnete na to čo bolo v lete? Lebo tak mi to pripadá z toho čo píšeš.
uplne som na tuto temu zabudol. vysledok je taky ze od odlucenia sme obaja celkom v p***. ani ja ani ona sme to neprezili bez problemov. pocas cestovania sme sa este viac zblizili a obaja odmietame zabudnut na to co bolo a odmietame si pripustit ze je koniec... lebo nikto z nas koniec nechce.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Cim skor pochopis ze je koniec tym lepsie pre teba. Idealne si s nou uz ani nepis a zablokuj vsetky kontakty, lebo ta to bude len psychicky ubijat. Najdi si inu :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm uz neskoro asi ale mohol si ju skusit oplodnit to by vas zviazalo a donutilo byt spolu :D ok blba rada ale kamaratovi sa tak podarilo ze len po 2 mesiacoch mu zvonil daky nasraty madar a to bol vlastne teraz uz svokor :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

znamy sa spoznal na dovolenke s jednou ruskou, isty cas to bol vztah na dialku..bol ju pozriet v Ru, ona jeho na SVK, posledne 2 roky ziju spolu na SVK a o chvilu sa beru..
.
nic nie je nemozne
Napísať odpoveď